cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,583
- Puanı
- 1,060
Ne güzel işte
Ben izliyorsun sanıyordum😕 Niye izlemiyorsun yada bıraktın?Hayır ben Cuma dışında Tv izlemiyorum.
Haftasonu netten: Karadayı, Medcezir, Güneşi Beklerken.
hıyanet sarmalını izleyen varmı bu 15liktede düşmüş geçen hafta söylemiştim dizi kaliteli çıktı stv seyircisine uymaz diye )))
Fake hesap açayım en iyisi öyle beğeneyim.
ben biraz baktımda doksanlar daha güzel doksanları izliyorumhıyanet sarmalını izleyen varmı bu 15liktede düşmüş geçen hafta söylemiştim dizi kaliteli çıktı stv seyircisine uymaz diye )))
ovv ağır taşFake hesap açayım en iyisi öyle beğeneyim.
Artık aşk dizileri yapmaktan vazgeçip daha farklı tür diziler çıkarmalılar Yoksa düşüş devam eder gibiyav aga yapsınlar bizde izleyelim herkes izlesin yapacak kapasite var ama düşünemiyolar ki bunu aşk dizisi başka bi icraat yok
Mesajına karşılık zaten biz engelliyiz o beni görmüyor ben de onu ama Tapatalk sağolsun.ovv ağır taş
Sarmadı. Beni çok az az sarar aşk dizileri.Ben izliyorsun sanıyordum😕 Niye izlemiyorsun yada bıraktın?
sana göre tam hiyanet sarmalı ya jandarma uyuşturcu falan filan vardıben biraz baktımda doksanlar daha güzel doksanları izliyorum
samanyoluda müzikler ve jenerik genelde iyidir.Jeneriğini izledim sadece müziği güzeldi.
Çoookkk kaliteli diziymiş harbiden jenerikten sonra 30 sn izledim bıraktım, dayandım izlemeye kıyamadım bitmesin diyehıyanet sarmalını izleyen varmı bu 15liktede düşmüş geçen hafta söylemiştim dizi kaliteli çıktı stv seyircisine uymaz diye )))