İçeride ailem izlerken rast geldimhıyanet sarmalını izleyen varmı bu 15liktede düşmüş geçen hafta söylemiştim dizi kaliteli çıktı stv seyircisine uymaz diye )))
yüzde hafif oluşan bir gülme mimikçiği mi yoksa gerçek gülme mi sayıyon?doksanları açtım 22:15 de bakalım gülebilcekmeyim test başladı. gülme sayımı ve dakikaları paylaşacağım ))) )
samanyolu seyircisine göre dedim hacı )))Çoookkk kaliteli diziymiş harbiden jenerikten sonra 30 sn izledim bıraktım, dayandım izlemeye kıyamadım bitmesin diye
İyi oldu iyi az diğer yapımlar yükselsin.my reklam 21.17 çüşşşşş ama
Evet beni de alamıyor içine Biz mi çok mu övdük ne Bir evet daha afk için, nolursa olsun en iyiysiymiş Hazal için bileSarmadı. Beni çok az az sarar aşk dizileri.
O dizide gençlik dizisi havası olsun, üniversite falan onu izlerim. Adınş Feriha Koydum üstüne tanımam bu konuda. Klişe senaryosu olsa bile A/B'lik olaylar oluyordu dizide. Üstüne bir de üniversite falan vardş diye baya sarmıştı beni.
Benim için ya komedi, ya gençlik. Kaliteli olursa da aksiyon dizisi.
geziarşivi var dizinin tepesinde her an bişi gelebilir strateji yapmalı azıcık.=İyi oldu iyi az diğer yapımlar yükselsin.
Klişe dizilerin baş tacıydı o. Ah bir de tadında bitirselerdi. Zaten 3 sene ileri alınca kestim ben izlemeyi.Evet beni de alamıyor içine Biz mi çok mu övdük ne Bir evet daha afk için, nolursa olsun en iyiysiymiş Hazal için bile
STV izleyicisi değilim ama 2 dünya arasında bile Beni Affet'e 10 basar En iyi dizisi o bence. Bu sezon nasıl hiç bakmadim gerçisamanyolu seyircisine göre dedim hacı )))
amerikanın pis yedilisi teen wolf u izleyen birisi ona buna laf atmamalı benceSTV izleyicisi değilim ama 2 dünya arasında bile Beni Affet'e 10 basar En iyi dizisi o bence. Bu sezon nasıl hiç bakmadim gerçi
Haziran Gecesi yuzunden heralde Nebahet ilk o dizi de oynadi diye biliyorum Gönül borcu gibi bişey😕 Sırf Nebo için övmüştümKlişe dizilerin baş tacıydı o. Ah bir de tadında bitirselerdi. Zaten 3 sene ileri alınca kestim ben izlemeyi.
A.Ş.K. Gold Film hiç şaşırmadım. Bugüne kadar Gold Film`in dizisini izlemişliğim yok. Nebahat Çehre nasıl Gold`la çalıştı hala aklım almıyor.
konusunu sorsana bir nasılmışİçeride ailem izlerken rast geldim
derya baykal mı geldi diziye 😱doksanlarda derya baykalı manken gibi giydirmişler ümiti bildiğin 90lardan kalma dandik kıyafetler bu ne çelişki . reytingin gözü kör olsun )))
İki Dünya Arasındanın da aniden yükselmesi çok garip. Çoğu kişinin belki de gözüne çarpmıyor ama aniden o da yükseldi. Eskiden bu kadar söz sahibi değildi aralıklarda. Şimdi 6`lara dayanıyor.