30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doksanları açtım 22:15 de bakalım gülebilcekmeyim test başladı. gülme sayımı ve dakikaları paylaşacağım ))) )

Sarmadı. :( Beni çok az az sarar aşk dizileri.

O dizide gençlik dizisi havası olsun, üniversite falan onu izlerim. Adınş Feriha Koydum üstüne tanımam bu konuda. Klişe senaryosu olsa bile A/B'lik olaylar oluyordu dizide. :D Üstüne bir de üniversite falan vardş diye baya sarmıştı beni. :D

Benim için ya komedi, ya gençlik. Kaliteli olursa da aksiyon dizisi. :)
Evet beni de alamıyor içine(b) Biz mi çok mu övdük ne:X Bir evet daha afk için, nolursa olsun en iyiysiymiş Hazal için bile:(

Ben Doksanlarda olağanüstü bir konu görmüyorum.

Hayır gönderme desen yapmıyor, güldürmek desen onu da becermiyor. Sıradan mahallede olan olayları anlatıyor. Çok sıkıcı.

Yalan Dünyada her hafta her karakterin başına bir olay geliyor, bol-bol göndermeler yapılıyor, güldürüyor, Doksanlardan kat-kat daha iyi oyuncular var ama totalde zayıf oranlar alıyor. Bu hakk adalet mi? :X @beyazsoy

Totalin kaliteden anlamadığının en büyük kanıtı.

Evet beni de alamıyor içine(b) Biz mi çok mu övdük ne:X Bir evet daha afk için, nolursa olsun en iyiysiymiş Hazal için bile:(
Klişe dizilerin baş tacıydı o. :X Ah bir de tadında bitirselerdi. Zaten 3 sene ileri alınca kestim ben izlemeyi. :D

A.Ş.K. Gold Film hiç şaşırmadım. Bugüne kadar Gold Film`in dizisini izlemişliğim yok. :D Nebahat Çehre nasıl Gold`la çalıştı hala aklım almıyor. (b)

doksanlarda derya baykalı manken gibi giydirmişler ümiti bildiğin 90lardan kalma dandik kıyafetler bu ne çelişki . reytingin gözü kör olsun )))

A.Ş.K 2 anlık üst üste 4 almış. Ab'de reytingleri yükselir bence. Şu ana kadarki en güzel bölümüydü. :)

Klişe dizilerin baş tacıydı o. :X Ah bir de tadında bitirselerdi. Zaten 3 sene ileri alınca kestim ben izlemeyi. :D

A.Ş.K. Gold Film hiç şaşırmadım. Bugüne kadar Gold Film`in dizisini izlemişliğim yok. :D Nebahat Çehre nasıl Gold`la çalıştı hala aklım almıyor. (b)
Haziran Gecesi yuzunden heralde(b) Nebahet ilk o dizi de oynadi diye biliyorum(b) Gönül borcu gibi bişey😕 Sırf Nebo için övmüştüm:(

İki Dünya Arasındanın da aniden yükselmesi çok garip. Çoğu kişinin belki de gözüne çarpmıyor ama aniden o da yükseldi. Eskiden bu kadar söz sahibi değildi aralıklarda. Şimdi 6`lara dayanıyor.