her ikisini de sayacağım ama şuan tık ))))yüzde hafif oluşan bir gülme mimikçiği mi yoksa gerçek gülme mi sayıyon?
her ikisini de sayacağım ama şuan tık ))))yüzde hafif oluşan bir gülme mimikçiği mi yoksa gerçek gülme mi sayıyon?
Carrie Diaries izleyen biri bunu nasıl deramerikanın pis yedilisi teen wolf u izleyen birisi ona buna laf atmamalı bence
Ben sarar diye bekliyordum.Haziran Gecesi yuzunden heralde Nebahet ilk o dizi de oynadi diye biliyorum Gönül borcu gibi bişey😕 Sırf Nebo için övmüştüm
carrie diaries eşlesse eşleşse güneşi beklerken ile eşleşir o ka kötü değil durumum yaniCarrie Diaries izleyen biri bunu nasıl der
Günlük diziler yükselir ama 1 senede falan yükselmez. Kaçıncı bölümünde yükseldi bu dizi?Günlük dizilerde olabilir normal bence.
Günlük diziler yükselir ama 1 senede falan yükselmez. Kaçıncı bölümünde yükseldi bu dizi?
Küçük Kıyamet dizisinin yakında Perşembe zirveyi alacağından korkuyorum artık.
Unutma Beni 1 senede yükseldi diye biliyorum / hatırlıyorum.Günlük diziler yükselir ama 1 senede falan yükselmez. Kaçıncı bölümünde yükseldi bu dizi?
Oha o kadar da uçmaGünlük diziler yükselir ama 1 senede falan yükselmez. Kaçıncı bölümünde yükseldi bu dizi?
Tam tersi olmasın o GB'deki Kerem= Scott Carrie=Elçincarrie diaries eşlesse eşleşse güneşi beklerken ile eşleşir o ka kötü değil durumum yani
Pompy'i geçtin ha.geziarşivi var dizinin tepesinde her an bişi gelebilir strateji yapmalı azıcık.=
Unutma Beni 1 senede yükseldi diye biliyorum / hatırlıyorum.
Evet ilk senesinde yükseldi. Unutma Beni ilkti gerçekten güzel bir hikaye lazımdı diziye.Unutma Beni dışında hepsi yükseldi ilk sene o da ilk dizi olduğu içindir.
dizileri karıştırdın çorba yaptınTam tersi olmasın o GB'deki Kerem= Scott Carrie=Elçin
bnmki gayet gerçekçi ak parti gençlik kolları destek veriyi adamlaraPompy'i geçtin ha.
Evet ilk senesinde yükseldi. Unutma Beni ilkti gerçekten güzel bir hikaye lazımdı diziye.
Eminenin kötü yola düşmesi iyice fırlattı reytingleri. Focus Film de kendini tekrar ediyor. Önce Emine, sonra Suna şimdi Kesin Beni Affette de Feride kötü yola düşecek.
Unutma Beninin Candan Ercetinli fragmanını hala izliyorum.
yalan dünya oyuncu kalitesi ve espiri olarak tartışılmaz türkiyenin en iyi komedi dizisi (o da fazla güldürümüyor ama zeka var en azında) ama total izleyiciye h,tap etm,yor düşük alması normal total için zeka düzeyi düşük basit espiri olması sulu zırtlak kaba(recep ivedik ) komedi( oglum bak gitteki gibi) lazımBen Doksanlarda olağanüstü bir konu görmüyorum.
Hayır gönderme desen yapmıyor, güldürmek desen onu da becermiyor. Sıradan mahallede olan olayları anlatıyor. Çok sıkıcı.
Yalan Dünyada her hafta her karakterin başına bir olay geliyor, bol-bol göndermeler yapılıyor, güldürüyor, Doksanlardan kat-kat daha iyi oyuncular var ama totalde zayıf oranlar alıyor. Bu hakk adalet mi? @beyazsoy
Totalin kaliteden anlamadığının en büyük kanıtı.
Emine 3. Sezzon kötü yola düşmemişmiydi.Ooo Deniz Yıldızı'na bakıyoruz arada demek sevindim.
Yok denk gelmiştim sadece 1 kere.Ooo Deniz Yıldızı'na bakıyoruz arada demek sevindim.
iki dünya arasını bu sezon izlemediğin çok belli )))) izle şu sahneyiSTV izleyicisi değilim ama 2 dünya arasında bile Beni Affet'e 10 basar En iyi dizisi o bence. Bu sezon nasıl hiç bakmadim gerçi