30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haziran Gecesi yuzunden heralde(b) Nebahet ilk o dizi de oynadi diye biliyorum(b) Gönül borcu gibi bişey😕 Sırf Nebo için övmüştüm:(
Ben sarar diye bekliyordum. :(

Nolursa olsun hem Nebahat Çehrenin hem Hazalın en iyi dizisi yine de Aşkı Memnuymuş :(

Kanal D Pazartesi, Salı, Çarşamba hatta Perşembe bile Aşkı Memnunun tekrarlarını oynatsa yeni dizilerden daha çok izlenir. :(

@EveN iki dünya arasında yükseliş yok. eskiden 19da yayınlanırdı şim 20 de yayınlanıyor eskiden 19 yayınlanırken sharine bak aynı üstelik absine bak absi eskiye göre düşüş var

Günlük diziler yükselir ama 1 senede falan yükselmez. Kaçıncı bölümünde yükseldi bu dizi? :X

Küçük Kıyamet dizisinin yakında Perşembe zirveyi alacağından korkuyorum artık. :( :X
Unutma Beni 1 senede yükseldi diye biliyorum / hatırlıyorum.

Yani Mustafa ben 7 yıl sözlü 5 yıl nişanlı kaldım da böyle yalanlar söylemedim ya! Hiç yakıştıramadım! #Doksanlar

Günlük diziler yükselir ama 1 senede falan yükselmez. Kaçıncı bölümünde yükseldi bu dizi? :X

Küçük Kıyamet dizisinin yakında Perşembe zirveyi alacağından korkuyorum artık. :( :X
Oha o kadar da uçma :kiki:

Pis Yedili açtım boşluktan. :( Bir dizide olaylar hiç ilerlemez mi ya. 10 dk izlesem tüm olayı anlıyorum. Çok boş ergen konuşmalar var ayrıca. :( Ben niye Pis Yedili'den beklentiye girdim ki bu arada? (b)

Unutma Beni 1 senede yükseldi diye biliyorum / hatırlıyorum.
Unutma Beni dışında hepsi yükseldi ilk sene o da ilk dizi olduğu içindir. :D
Evet ilk senesinde yükseldi. :X Unutma Beni ilkti gerçekten güzel bir hikaye lazımdı diziye.
Eminenin kötü yola düşmesi iyice fırlattı reytingleri. Focus Film de kendini tekrar ediyor. Önce Emine, sonra Suna şimdi Kesin Beni Affette de Feride kötü yola düşecek. :X
Unutma Beninin Candan Ercetinli fragmanını hala izliyorum. :D

Evet ilk senesinde yükseldi. :X Unutma Beni ilkti gerçekten güzel bir hikaye lazımdı diziye.
Eminenin kötü yola düşmesi iyice fırlattı reytingleri. Focus Film de kendini tekrar ediyor. Önce Emine, sonra Suna şimdi Kesin Beni Affette de Feride kötü yola düşecek. :X
Unutma Beninin Candan Ercetinli fragmanını hala izliyorum. :D

Ooo Deniz Yıldızı'na bakıyoruz arada demek sevindim. :oley:

Ben Doksanlarda olağanüstü bir konu görmüyorum.

Hayır gönderme desen yapmıyor, güldürmek desen onu da becermiyor. Sıradan mahallede olan olayları anlatıyor. Çok sıkıcı.

Yalan Dünyada her hafta her karakterin başına bir olay geliyor, bol-bol göndermeler yapılıyor, güldürüyor, Doksanlardan kat-kat daha iyi oyuncular var ama totalde zayıf oranlar alıyor. Bu hakk adalet mi? :X @beyazsoy

Totalin kaliteden anlamadığının en büyük kanıtı.
yalan dünya oyuncu kalitesi ve espiri olarak tartışılmaz türkiyenin en iyi komedi dizisi (o da fazla güldürümüyor ama zeka var en azında) ama total izleyiciye h,tap etm,yor düşük alması normal total için zeka düzeyi düşük basit espiri olması sulu zırtlak kaba(recep ivedik ) komedi( oglum bak gitteki gibi) lazım

bu aradadoksanlarda 15 dakika oldu hafif güler gibi oldum ümit erdim oyunculugu abartınca o da gitti ))))

Ooo Deniz Yıldızı'na bakıyoruz arada demek sevindim. :oley:
Yok denk gelmiştim sadece 1 kere. :X

Denizle Mert olan bölümler unutulmazdı. Sonra koptum. O bölümleri bir kez bile kaçırmazdım. Gerçi Mert sonra Pelinle sevgilo olunca soğumuştum diziden ama neyse. :D