X factor'un tutması imkansız gibi bi şey.O değil de eğer Zeytin Tepesi de tutarsa Kanal D'nin bir tek Pazartesileri boş kalacak. Olur da X-Factor o güne koyulup tutarsa kanalın 3-4 tane hazırda bekleyen dizisine gerek kalmayacak.
X factor'un tutması imkansız gibi bi şey.O değil de eğer Zeytin Tepesi de tutarsa Kanal D'nin bir tek Pazartesileri boş kalacak. Olur da X-Factor o güne koyulup tutarsa kanalın 3-4 tane hazırda bekleyen dizisine gerek kalmayacak.
Tutmazsa anında Pazar 23:15'e atılır yerine de Boynu Bükükler gelir düşündüğün şeye bak.X factor'un tutması imkansız gibi bi şey.
Doğru, kanal d de deste deste dizi var. Birisini illa koyar onun yerineTutmazsa anında Pazar 23:15'e atılır yerine de Boynu Bükükler gelir düşündüğün şeye bak.
Doğru, kanal d de deste deste dizi var. Birisini illa koyar onun yerineTutmazsa anında Pazar 23:15'e atılır yerine de Boynu Bükükler gelir düşündüğün şeye bak.
Hiç sanmıyorum. Juri fiyasko. Özellikle Armağan başlı başına tutmama sebebi.X factor bence tutabilir
Çalıkuşu vasat mı?Kaçak, Hababam Sınıfı ve Recep müthiş gitmişler.
Çalıkuşu yine vasat yayından kaldırılabilir.
Küçük Ağaaaammmmmmmm offf yaa sen naptınn kanal d'mi zirveye mi taşıdın sen!!
Ama sakın haftaya çakılma tamam mı bak rezil oluruz.
Gun bence boş degildi resmen dişli rakipler vardıKüçük Ağa büyük tebrikler ilk bölüm tanıtımları.okulların tatil olması.Küçük Osman`nın dizide olması.Günün biraz boş olması gibi artı nedenler yüzünden bu oran normal.bakalım bu reytingleri özerlikle A\B`de koruyabiliyor mu
Atv nin yanlış reklam stratejisini+Süreç Filmaaa kaçak ne yapmış öyle totelde 3 ab 6. sıra
böyle düşmeye devam ederse 2.sezon tehrikiye girer bu hafta neden bukadar düşmüş acaba 😱😱😱
Aaa desterecim ben sen miyim öyle bi kaç gün kaybolayım. Dizilerin Mns'de bile düşük çıktığında yok oluyorsun özlüyoruz seni.
kafa yapma sen ab dizisi olacak dedin ben de iyi şaka dedim haftaya Total ile ab farkı daha da açılır bu dizinin ab dizisi olma olasılığı yok@beyazsoy Ben Küçük Ağa ilk bölümde A/B`si iyi gelecek dediğimde günün şakası demiştin seni konuya davet ediyoruz.
ah seni mahçup ettim bilmeden @Lordly üstüne alinmasa görmeyecektim))) Neyse her işte hayır varmış)))aşk ekmek kepekler gibi bir dizi zannetmiştir
boşuna çağırma foruma uğramaz üç gün
Peki haftaya A/B olursa? Üstelik sen A/B`de düşük alır demiştin.
Yok ya etmez tecavüz bence.Şu beladan kurtulsunda feride.Beni asıl şaşırtan fragmanda necmiye ferideyi kurtarmak için bahçeye iniyor ama ne olduysa selim kaçırabiliyor ferideyi acaba nasıl kaçırdı?
Küçük Gelin gibi uçmaz bence KG full dram KA da herhalde full komedi