28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

O değil de eğer Zeytin Tepesi de tutarsa Kanal D'nin bir tek Pazartesileri boş kalacak. Olur da X-Factor o güne koyulup tutarsa kanalın 3-4 tane hazırda bekleyen dizisine gerek kalmayacak. :F
X factor'un tutması imkansız gibi bi şey. :d

aaa kaçak ne yapmış öyle totelde 3 ab 6. sıra :T
böyle düşmeye devam ederse 2.sezon tehrikiye girer bu hafta neden bukadar düşmüş acaba 😱😱😱

Küçük Ağa güzel başlamış. Dizi haftaya da bu oranlarını korursa tamamen tuttu demektir. Total ve Ab +8 gayet iyi :)

Waayyyy Waaayyyyy Waaaayyyyyy ne Kanal D imiş be arkadaş sayfaları doldurtturmuş konuşturmaktan.:kiki:Umarım susturmayıda becerir tekrardan geçmişte olduğu gibi.😎

Küçük Ağa fragmanlarına baktığım kadarıyla baya iyiydi.Şuan Kanalın göz bebeği konumunda ve Sarp ile Birce olduğu için bende sevindim zirvede olmasına tebrikler umarım devamını getirir.:D
Kaçak toslamış hafiften.Ama hala totalde zirve şansı var daha doğrusu daha ilk haftası oldu zirveyi kaybedeli ama devamının geleceği belli gibi.Ama Ab'si vasat.5 almış buda bir şey.:D
Çalıkuşu Küçük Ağa etkisiyle Ab'de Kanalın ilk 2'yi kapatmasına yardımcı olmuş.Kanal D'de böylesini sezon boyunca ilk kez gerçekleştirdi.İlklerin dizisi Küçük Ağa Kanal D için ve eski performansına yaklaşmak içinde büyük adım.

Star'ın Karaoğlan'ı vasat gitmiş.Film gişesine Tv'de denden koymuş.:F
Güldür Güldür coşmuş.Her iki gruptada bu kadar yükseğini ilk kez alıyor galiba.Belki Recep etkisiyle bir coşmuştur ama tebrik ederim.Belki bölüm iyidir boş yere hakkını yemeyelim.
Hababam Resmen yeniden Star'ın imdadına yetişmiş.:FStar bu film serisinin tadını kaçıran ilk kanal olabilir.:T:
Gün içerinden ki durum stabil devam ediyor.:DAma Fatih Portakal göz dolduruyor 15 dakikası ile.Tevbrikler.

Hayal kırıklığının yine en büyüğü Fox'ta.Benim Umudum kalmadı bu diziden umarın Shebnem'de tekmeyi vurur.:D

:FKaçak, Hababam Sınıfı ve Recep müthiş gitmişler. :)

Çalıkuşu yine vasat yayından kaldırılabilir. :bhr:

Küçük Ağaaaammmmmmmm offf yaa sen naptınn kanal d'mi zirveye mi taşıdın sen!! :bhr:

Ama sakın haftaya çakılma tamam mı bak rezil oluruz.:F
Çalıkuşu vasat mı?
Bende özledim, işler güçler gibi değil en azından:D

Dün Kanal D özel calikusu dove reklamı verdi

Küçük Ağa büyük tebrikler :X ilk bölüm tanıtımları.okulların tatil olması.Küçük Osman`nın dizide olması.Günün biraz boş olması gibi artı nedenler yüzünden bu oran normal.bakalım bu reytingleri özerlikle A\B`de koruyabiliyor mu :D
Gun bence boş degildi resmen dişli rakipler vardı
Recep İvedik beklendigi gibi gitti ama Küçük Ağa yı çoğu üye küçümsedi
Benim için üzülme olsaydı Küçük Ağa totalde 10 reyting alırdı:D

Tamam
aaa kaçak ne yapmış öyle totelde 3 ab 6. sıra :T
böyle düşmeye devam ederse 2.sezon tehrikiye girer bu hafta neden bukadar düşmüş acaba 😱😱😱
Atv nin yanlış reklam stratejisini+Süreç Film

Moderatörün son düzenlenenleri:
küçük ağa beklediğimden daha yüksek oranlarla başladı total 8.76 ab 8.21 tebrikler diziye ama gelecek hafta düşüşü kesin bence total 6 ab 5 gibi orana düşer bence
recep ivedik 2 8.12 reyting almış bunca tekrara rağmen büyük tebrikler
kaçak total 7.31 ab 5.08 reyting alabilmiş dizi pek sağlam değil
hababam sınıfı tatilde total 7.17 ab 5.43 almış diyecek söz yok
karaoğlan total 3.74 ile 19.olmuş ab 3.57 ile 11.olmuş kötü gibi

küçük ağa süpr yok böyle dizi efsane enfesto :F

çalıkuşu daartmış gibi
salının boşluğundan güldür güldür bile çok iyi gitmiş .F
kaçak idare eder kesin suçlureklamlar :F

Aaa desterecim ben sen miyim öyle bi kaç gün kaybolayım. :F Dizilerin Mns'de bile düşük çıktığında yok oluyorsun özlüyoruz seni. :(

yalnız konuyu ters anlamışsın senin kaybolacağından bahsetmedik @beyazsoy dan bahsetmiştik nasıl üstüne alındın anlamadım :)

seni macunun sıfır çektiği günler yakalamak zor :)

@destere çaktırma beyazsoyu kendi sandı. :A

°°°mobil mesaj°°°

ama önlemini başta almış daha sonra sıra ona gelecekti :)

@beyazsoy Ben Küçük Ağa ilk bölümde A/B`si iyi gelecek dediğimde günün şakası demiştin seni konuya davet ediyoruz. :A
kafa yapma sen ab dizisi olacak dedin ben de iyi şaka dedim haftaya Total ile ab farkı daha da açılır bu dizinin ab dizisi olma olasılığı yok

ahanda anda @EveN nin ab de de yüksek alacağını iddia ettiği mesajı

@destere

sonra dediğini unutup? bana laf atıyor)))
Peki haftaya A/B olursa? Üstelik sen A/B`de düşük alır demiştin. :)

Ben Kanal faktörü var dedim. @Yakamoz-Asi `ye de aynısını söyledim. Daha sonra rayına oturur ama Kanal D`de A/B başlar demiştim.

ahanda anda @EveN nin ab de de yüksek alacağını iddia ettiği mesajı

@destere

sonra dediğini unutup? bana laf atıyor)))

bende dizinin AB grubunda totale göre çok düşük geleceğini düşündüm diziyide pek sevmedim ona rağmen reytingleri olağanüstü?

bir ara demiştim reytingler konusunda... tns, şehirlileri ab grubu olarak. kırsalı total olarak ayırdı diye? dediğim doğru çıkmış gibi ?:)

dizide hem urfa şivesiyle konuştuklarını iddia eden ( sieee diye ek yapmak urfa şivesiymiş @Bully öyle söyledi:)...) kırsali temsil eden oğlan tarafı var, hemde şehirli aileye sahip kız tarafı var ab ile totalde buna göre dengeli çıkmış dizideki kaliteye bakılırsa bende ab nin düşmesini bekliyorum ama tns ye göre bişey beklemekte hata olur her fok çıkar sonuçta:)

küçük ağa emir berke ise bazı sahnelerde doğal bazı sahnelerde zorlama konulara eşlik etmiş burda çocuğun kabahati yok senaristi yönetmene monte etmek lazım ki bu hatalar ortadan kalksın :) emir berkenin bu reytingde epey payı var birde okullar tatil birde biü yoktu şanslı bir zamanda yayına girdi işin en güzel tarafı dizinin recep ivedik gibi bir çöpü geçmiş olmasıdır sırf bu yüzden bile takdirimizi toplamıştır tebrik ediyoruz :))

Yok ya etmez tecavüz bence.Şu beladan kurtulsunda feride.Beni asıl şaşırtan fragmanda necmiye ferideyi kurtarmak için bahçeye iniyor ama ne olduysa selim kaçırabiliyor ferideyi acaba nasıl kaçırdı?(b)

:DKüçük Gelin gibi uçmaz bence KG full dram KA da herhalde full komedi:D

evet bende şaşırdım bakalım haftaya ne olcak dizi :)

Benim Hala Umudum Var, totalde 3 ve üstü almış. Dizide heyecan giderek tavan yapacak. Bu yüzden haftaya iki grupta da yükseleceğiz. :)

FOX'un günlük dizileri olan Unutma Beni ve Deniz Yıldızı yine harikalar yaratmışlar.. :)

atv'den, FOX'a geçen Esra Erol ise bugün de yine harika oranlar almış.. :)

En tarafsız haber yapan Fatih Portakal ise yine çok iyi sonuçlar alarak FOX'u memnun etmiş.. :)

Pazartesi'den Perşembe'ye ekrana gelen Çocuklar Duymasın ise yine gayet iyi sonuçlar almış. Size bir tüyo vereyim. Tek güne düşmesi an meselesi dizinin. MinT ve FOX öyle düşünüyor.. :)

Küçük Ağa çok iyi başlamış bu canlılıkla giderse kolay kolay deviremez hiçbir yapım. Benim İçin Üzülme yoktu ama daha güçlü olan Recep İvedik vardı. Bence 6 - 7 reyting arası alsa yeter. Ama haftaya total olur bu dizi tamamen.

Çalıkuşu AB grubunda önemli artış yaşamış tebrikler. Bu şekilde devam ettirebilirlerse yeri sağlam.

Kaçak iki grupta da gayet iyi sonuçlar almış.

Recep İvedik gayet iyi gitmiş.