bende dizinin AB grubunda totale göre çok düşük geleceğini düşündüm diziyide pek sevmedim ona rağmen reytingleri olağanüstü?
bir ara demiştim reytingler konusunda... tns, şehirlileri ab grubu olarak. kırsalı total olarak ayırdı diye? dediğim doğru çıkmış gibi ?
dizide hem urfa şivesiyle konuştuklarını iddia eden ( sieee diye ek yapmak urfa şivesiymiş @
Bully öyle söyledi
...) kırsali temsil eden oğlan tarafı var, hemde şehirli aileye sahip kız tarafı var ab ile totalde buna göre dengeli çıkmış dizideki kaliteye bakılırsa bende ab nin düşmesini bekliyorum ama tns ye göre bişey beklemekte hata olur her fok çıkar sonuçta
küçük ağa emir berke ise bazı sahnelerde doğal bazı sahnelerde zorlama konulara eşlik etmiş burda çocuğun kabahati yok senaristi yönetmene monte etmek lazım ki bu hatalar ortadan kalksın
emir berkenin bu reytingde epey payı var birde okullar tatil birde biü yoktu şanslı bir zamanda yayına girdi işin en güzel tarafı dizinin recep ivedik gibi bir çöpü geçmiş olmasıdır sırf bu yüzden bile takdirimizi toplamıştır tebrik ediyoruz
)