28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

:( even ve kanal d arkadaşları coşmuşlar yine :D even kanal d zirvede olunca coşmuş maşallah :kiki:
arkadaşlar sakin olun daha durun ilk bölüm bu
biz ne diziler gördük ilk bölüm zirvede başlatıp 2.bölüm 20.sıraya düşen (inadına yaşamak :d )
bu dizide 2.haftasında öyle hemen düşmez tabi ama kısa süre içinde düşecektir
kaçak 7 üstü kaldığı sürece sorun yok ama bölüm kısa reklamlar çok bölüyo diziyi
saat 22.45 te dizi bitiyo hemen süreyi uzatmaları lazım ve mematinin bikaç show yapması lazım zirve için

:( even ve kanal d arkadaşları coşmuşlar yine :D even kanal d zirvede olunca coşmuş maşallah :kiki:
arkadaşlar sakin olun daha durun ilk bölüm bu
biz ne diziler gördük ilk bölüm zirvede başlatıp 2.bölüm 20.sıraya düşen (inadına yaşamak :d )
bu dizide 2.haftasında öyle hemen düşmez tabi ama kısa süre içinde düşecektir
kaçak 7 üstü kaldığı sürece sorun yok ama bölüm kısa reklamlar çok bölüyo diziyi
saat 22.45 te dizi bitiyo hemen süreyi uzatmaları lazım ve mematinin bikaç show yapması lazım zirve için
Ne yapayım senin gibi ben de Kanal D'mmmi çok seviyorum. :):)

Bizim coşmamız bi kenara kalsın da başka kanal ilk bölümden bu reytingi alsaydı herkes tebrik mesajları, Star bi tane hüloğğğ mesajları, yok helal mesajları.

Bir kanal ve yapımcıya çiçek göndermedikleri kalacaktı. Kanal D'de olunca düşecek deniliyor. En çok fanı olan kanal hangisi bilmiyorum ama önyargılı davranılan hep Kanal D. :):)

°°°mobil mesaj°°°

Ne yapayım senin gibi ben de Kanal D'mmmi çok seviyorum. :):)

Bizim coşmamız bi kenara kalsın da başka kanal ilk bölümden bu reytingi alsaydı herkes tebrik mesajları, Star bi tane hüloğğğ mesajları, yok helal mesajları.

Bir kanal ve yapımcıya çiçek göndermedikleri kalacaktı. Kanal D'de olunca düşecek deniliyor. En çok fanı olan kanal hangisi bilmiyorum ama önyargılı davranılan hep Kanal D. :):)

°°°mobil mesaj°°°
sizin övmelerinizden bize bişey kalmıyo ki paso kanal d yi övüyonuz bizim övmemize gerek yok :) yorumları okudum resmen coşmuşsun arkadaş biraz sakin yav sanki dizideki gelirleri sen alacaksın :D
bu arada kanal d nin tns ye ağlaması köşe yazıları yazmaları doğan grubunun işe yaramışa benziyo! yılbaşından itibaren bişeyler oldu! hadi hayırlısı

sizin övmelerinizden bize bişey kalmıyo ki paso kanal d yi övüyonuz bizim övmemize gerek yok :) yorumları okudum resmen coşmuşsun arkadaş biraz sakin yav sanki dizideki gelirleri sen alacaksın :D
bu arada kanal d nin tns ye ağlaması köşe yazıları yazmaları doğan grubunun işe yaramışa benziyo! yılbaşından itibaren bişeyler oldu! hadi hayırlısı
Ben işe yaradığını görmüyorum.

Güneşi Beklerken - düşüşte
İntikam - düşüşte
Yalan Dünya - düşüşte
Merhamet - düşüşte
Galip Derviş - düşüşte

Yükselen bir tek Arka Sokaklar onun da neden yükseldiğini biliyoruz.

Kanal D köşe yazısı mı yazdı? 😱 Ben niye hiç görmedim?

°°°mobil mesaj°°°

Ben işe yaradığını görmüyorum.

Güneşi Beklerken - düşüşte
İntikam - düşüşte
Yalan Dünya - düşüşte
Merhamet - düşüşte
Galip Derviş - düşüşte

Yükselen bir tek Arka Sokaklar onun da neden yükseldiğini biliyoruz.

Kanal D köşe yazısı mı yazdı? 😱 Ben niye hiç görmedim?

°°°mobil mesaj°°°
doğan grubu sistemi resmen baskı altına aldı ne demişler alışmış ...
neyse anladın sen :)
gün gün reytinglere bak kanal d nin nasıl yükselişte olduğunu göreceksin filmleri bile şov yapmaya başladı :)

doğan grubu sistemi resmen baskı altına aldı ne demişler alışmış ...
neyse anladın sen :)
gün gün reytinglere bak kanal d nin nasıl yükselişte olduğunu göreceksin filmleri bile şov yapmaya başladı :)
Stardaki filmler şov yapmıyor? Star hangi filmi koysa 8 reytingi aşıyor. Kanal D'de Show'da nasıl animasyon filmleri çok reyting alıyorsa hep öyle filmler izleniyor. Sen de dikkatlice bek hepsinin animasyon olduəunu görürsün.

Tuhaf. O zaman niye İntikam zirveyi almıyor?

°°°mobil mesaj°°°

Stardaki filmler şov yapmıyor? Star hangi filmi koysa 8 reytingi aşıyor. Kanal D'de Show'da nasıl animasyon filmleri çok reyting alıyorsa hep öyle filmler izleniyor. Sen de dikkatlice bek hepsinin animasyon olduəunu görürsün.

Tuhaf. O zaman niye İntikam zirveyi almıyor?

°°°mobil mesaj°°°
vadi varken o iş sıkar biraz :) intikam 3 reyting alsın biz onu zirvede sayarız merak etme :kiki:

kanal d nin yükselişi ortada agb de yaptıklarını tns de de yapıyor birkaç aya tns yi de ele geçirirler

vadi varken o iş sıkar biraz :) intikam 3 reyting alsın biz onu zirvede sayarız merak etme :kiki:

kanal d nin yükselişi ortada agb de yaptıklarını tns de de yapıyor birkaç aya tns yi de ele geçirirler
Bence de ele geçirdiler. Bu yüzden 2 dizisi hariç bütün dizileri 3 reytingle çılgın atıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°

Bence de ele geçirdiler. Bu yüzden 2 dizisi hariç bütün dizileri 3 reytingle çılgın atıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°
arka küçük güneş bunlar 3 mü alıyo
filmler şov yapıyo
hazırlık maçları bile coşuyo kanalda
ayrıca bu dizilere ne yaparsan yap 3 ten fazlası olmaz kusura bakma :D

arka küçük güneş bunlar 3 mü alıyo
filmler şov yapıyo
hazırlık maçları bile coşuyo kanalda
ayrıca bu dizilere ne yaparsan yap 3 ten fazlası olmaz kusura bakma :D
İşte sistemi ele geçirdilerse en azından SBT'de 7.50 reytingle 1. Olan Yalan Dünyayı TNS'de hiç olmazsa 6 reytingle 2. Yapmazlar mı? (A/B'de)

Güneşi Beklerken sezon başında Totalde 7, A/B'de 8.70 almışlığı var şimdi de o oranları alamaz mı?

Sen kendin diyorsun Kanal D avantajlı kanal diye. Bütün dizileri iyi başlıyor.

Vadinin güzel tanıtımını yap koy Kanal D'ye en az 17 alır.

°°°mobil mesaj°°°

İşte sistemi ele geçirdilerse en azından SBT'de 7.50 reytingle 1. Olan Yalan Dünyayı TNS'de hiç olmazsa 6 reytingle 2. Yapmazlar mı? (A/B'de)

Güneşi Beklerken sezon başında Totalde 7, A/B'de 8.70 almışlığı var şimdi de o oranları alamaz mı?

°°°mobil mesaj°°°
ağır ergen dizisi olmasına rağmen bu oranları alması bile şaşırtıcı o sezon başıydı diziler daha yeni yeni başlamıştı gb yazdan devam ediyordu :)
bu dizilerle ellerinden bişey gelmez diyorum ya :) 3 alanlardan :D

ağır ergen dizisi olmasına rağmen bu oranları alması bile şaşırtıcı o sezon başıydı diziler daha yeni yeni başlamıştı gb yazdan devam ediyordu :)
bu dizilerle ellerinden bişey gelmez diyorum ya :) 3 alanlardan :D
Sana göre Medcezir de ergen dizisi ama 8-10 alıyor?

Sen hep derdin Kanal D avantajlı ne koysan ilk bölümü izlenir diye. Vadiyi de koy sezon başında muhteşeç şekilde tanıtımını yap en az 17 alır Kanal D'de.

Kanal D kim ne derse desin hala güvenilir kanal izleyici açısından.

Karadayıda Kenan vardı üsteıik Ay Yapımın nasıl tanıtım yaptığını biliyorsun Küçük Ağa kadar başlayamamıştı. Aynısı Medcezir için de geçerli.

Yapımcılardan Acun nasıl güvenilirse kanallardan da Kanal D o şekil.

Ama sadece ilk bölüm için diyorum. İzlenen dizi hangi kanalda olursa olsun izlenir.

°°°mobil mesaj°°°

kanal d de dizi tutma olasılığı bence de daha yüksek küçük ağayı koy show tv ye 3 reyting alamazdı eminim
vadi kanal d de olsa total 17+ ab 15+ kesin gelir

kanal d de dizi tutma olasılığı bence de daha yüksek küçük ağayı koy show tv ye 3 reyting alamazdı eminim
vadi kanal d de olsa total 17+ ab 15+ kesin gelir
Tutma demeyelim ilk bölüm. Vadi tanınmış dizi onun için tabii ki avantaj olur.

Mesela Cinayet Total 4-5, İnadına Yaşamak 5, Vicdan 4-5, Kayıp 5-6 ile başlamıştı ama ne oldu hepsi düşüş yaşadı. Tutmayınca hangi kanal olsa tutmuyor ama tutunca da hangi kanal olsa tutuyor.

Örnek Karagül 3 ile başladı şimdi 11-12 alıyor. Ama Kanal D'de 3 ile başlarmıydı?

FOX'ta şu an Karagülü reklam arasında tanıtmaya onun reytininin yarısını alan dizi yok ama bi tek o izleniyor.

Demekki nerde olsa izlenirdi.

°°°mobil mesaj°°°

Tutma demeyelim ilk bölüm. Vadi tanınmış dizi onun için tabii ki avantaj olur.

Mesela Cinayet Total 4-5, İnadına Yaşamak 5, Vicdan 4-5, Kayıp 5-6 ile başlamıştı ama ne oldu hepsi düşüş yaşadı. Tutmayınca hangi kanal olsa tutmuyor ama tutunca da hangi kanal olsa tutuyor.

Örnek Karagül 3 ile başladı şimdi 11-12 alıyor. Ama Kanal D'de 3 ile başlarmıydı?

FOX'ta şu an Karagülü reklam arasında tanıtmaya onun reytininin yarısını alan dizi yok ama bi tek o izleniyor.

Demekki nerde olsa izlenirdi.

°°°mobil mesaj°°°
nerde olsa izlenir lafına katılmıyorum zaten bunlar büyük kanallar atv star show kanal d fox birazda stv az bişeyde trt1
bunların dışındaki kanallara feriştahını koy izlenme oranı düşer
vadiciyim diye demiyorum vadi dışında uyduruk bi kanalda (tnt) 10 reyting 14 reyting hiçbir dizinin alma şansı kesinlikle yok

nerde olsa izlenir lafına katılmıyorum zaten bunlar büyük kanallar atv star show kanal d fox birazda stv az bişeyde trt1
bunların dışındaki kanallara feriştahını koy izlenme oranı düşer
vadiciyim diye demiyorum vadi dışında uyduruk bi kanalda (tnt) 10 reyting 14 reyting hiçbir dizinin alma şansı kesinlikle yok
Ben de büyük kanalları kast ettim zaten. Diğer kanallar kumanda da bile geride kalıyor unutulup açılıp izlemiyor bile.

O kanalda ancak dizilerin kemik kitlesi açar izler. :)

Kanal fanlığı saçma diyorsun ama kimse sırf bu dizi Kanal D'de diye açıp izlemez. Sadece eski efsane dizilerin hatrına güvenip ilk bölümünü izlerler hep Kanal D'de.

°°°mobil mesaj°°°