28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

1KUCUK AGASTAR TV28.01.201419:56:3722:01:348,7620,4442,86
1KUCUK AGASTAR TV28.01.201419:56:3722:01:348,2123,2235,35
Oranlar gerçekten çok iyi. :A @Bully
:F :F Öyle olsa bir yığın övgüler dizilirdi. Bir tane kötü yorum göremezdik. :):) Star'ım ya. :Z :Z

:FKaçak, Hababam Sınıfı ve Recep müthiş gitmişler. :)

Çalıkuşu yine vasat yayından kaldırılabilir. :bhr:

Küçük Ağaaaammmmmmmm offf yaa sen naptınn kanal d'mi zirveye mi taşıdın sen!! :bhr:

Ama sakın haftaya çakılma tamam mı bak rezil oluruz.:F

Küçük Ağa büyük tebrikler :X ilk bölüm tanıtımları.okulların tatil olması.Küçük Osman`nın dizide olması.Günün biraz boş olması gibi artı nedenler yüzünden bu oran normal.bakalım bu reytingleri özerlikle A\B`de koruyabiliyor mu :D

Küçük Ağa büyük tebrikler :X ilk bölüm tanıtımları.okulların tatil olması.Küçük Osman`nın dizide olması.Günün biraz boş olması gibi artı nedenler yüzünden bu oran normal.bakalım bu reytingleri özerlikle A\B`de koruyabiliyor mu :D
Dünden beri Küçük Ağa düşmanlığı yapıyorsun bozuşuruz bak ha? :D Haftaya Benim İçin Üzülme'ni rahat geçer bence. :A

Dünden beri Küçük Ağa düşmanlığı yapıyorsun bozuşuruz bak ha? :D Haftaya Benim İçin Üzülme'ni rahat geçer bence. :A
Hayır yapmıyorum :A gerçekleri diyorum :A 2. bölümde de böyle devam etsin o zaman ben de izleyebilirim salı günüm boş :D

Arkadaşlar Küçük Ağa zirvede oldu diye neden nefret kusuyorsunuz? Heyecanlanıyorsunuz? Sakin. Dizi bu sonuçta düşer de yükselir de. Şimdi sakince oturun ve bir tane Atenolol için önce tansiyonunuz, nabız sayınız düzelsin sonra konuşuyuruz bu kadar sinir yapmaya gerek yok. :):)

O değil de eğer Zeytin Tepesi de tutarsa Kanal D'nin bir tek Pazartesileri boş kalacak. Olur da X-Factor o güne koyulup tutarsa kanalın 3-4 tane hazırda bekleyen dizisine gerek kalmayacak. :F

Küçük Ağa ilk bölümü şimdi izliycem.ilk bölümler hep sıkıcı olur ama bakalım yorumlardaki abartılmış kadar varmıymış :D