Fedakar showcum benim, sbt sayfasına giripte, copy paste yapıp cevaplaya basan ellerin dert görmesinKimse paylaştığı yok kaç gündür 1'e kadar ben paylaşıyorum yine ben yapıyım @Bully Kanal D'sini izlesin.
Bugün de Anlıklar bende tamam mı. @Bully
Tamam al sen anlıkları Atacan işime gelir. Ama bugün de my'deyim. Haftaya my'yi satıp Zeytin Tepesi'ne geçiyorum. Yakup Recep yüzünden pek uçamaz gibi Şirinler ama akşam gelsin bi bakalım.Şirinler uçuşa geçerse bully kimseyi dinlemez. Anlıkları deste deste paylaşır
Uçarsa şayet çifte bayram olurTamam al sen anlıkları Atacan işime gelir. Ama bugün de my'deyim. Haftaya my'yi satıp Zeytin Tepesi'ne geçiyorum. Yakup Recep yüzünden pek uçamaz gibi Şirinler ama akşam gelsin bi bakalım.
Allah razı olsun Yakup'um.Fedakar showcum benim, sbt sayfasına giripte, copy paste yapıp cevaplaya basan ellerin dert görmesin
Maç var maç. Kurmanda babaların elinde.Çocuklar Recep'i değil Şirinler'i tercih eder umarım. @mrt-06. 😛
3.serisi 2 ve 1 kadar güzel değildi evet ama yine de komikti. Ama Şirinler varken ne yapsın çocuklar Recep'i. İnşallah doğru tercih yaparlar ne diyelim.Recep Ivedik 3 o kadar iyi degildi benim bildigim, bencede Sirinleri'i izlerler
Kücük Aga'yi izledin mi @yakup09 ? Kücük Osman nasildi?
Doğru ya Galatasaray'ımın maçı da var. Yalnız my bugün de zirveyi kaybetmezse kimse zirve beklemesin artık rakiplere bak.Maç var maç. Kurmanda babaların elinde.
Aynen.Doğru ya Galatasaray'ımın maçı da var. Yalnız my bugün de zirveyi kaybetmezse kimse zirve beklemesin artık rakiplere bak.
Dün kendimi 12 gibi eve atabildim anca. izleyemedim ama hafta sonu tekrarına bakabilirim. Ama devam etmem çünkü kurt seyit'i izliycem, o da büyük ihtimal salı olur. Lakin Küçük Osmanım var olduğu için dizide ; illa destek yaparım diziyeKücük Aga'yi izledin mi @yakup09 ? Kücük Osman nasildi?
Aaa nasıl unuttum.. Tüüüü bana! Star star ooooo star Allah'ım onu tek rakamlı reytinglerden korusun. Bi şey olmasın o'na. Acunum hep 4 gününü işgal etsin.Allah razı olsun Yakup'um.
Biz en son Starcıydık.
Kurt Seyit Perşembe'ye geçsin. Ama geçmese de Küçük Ağa'm yer bitirir onu. Totel gücü çok sağlam.Dün kendimi 12 gibi eve atabildim anca. izleyemedim ama hafta sonu tekrarına bakabilirim. Ama devam etmem çünkü kurt seyit'i izliycem, o da büyük ihtimal salı olur. Lakin Küçük Osmanım var olduğu için dizide ; illa destek yaparım diziye
Berenime ihanet edemem. Hala keyifle izliyorum ben intikamımıKurt Seyit Perşembe'ye geçsin. Ama geçmese de Küçük Ağa'm yer bitirir onu. Totel gücü çok sağlam.
Lordly??Tns küçük ağayı düşürmüş. En az 10 almalıydı.. Şikeci tns.
Ben de izliyorum İntikam'ımı keyifle ama dizi sezon sonuna kadar her türlü devam edecek zaten. Küçük Ağa yeni dizi şimdi Kurt Seyit gibi bir rakip çıkmasın Aramızda Kalsın gelsin Salı'ya.Tns küçük ağayı düşürmüş. En az 10 almalıydı.. Şikeci tns.
Berenime ihanet edemem. Hala keyifle izliyorum ben intikamımı