28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

@xBUGRAx Sen tetikde ol Ne Diyosuun'un günü her an açıklana bilir. Konusunu açman lazım kesin. :A

°°°mobil mesaj°°°

Küçük Ağa iki grupta da çok iyi oranlarla zirvede yer alarak sezonun en iyi açılışına imza atmış. :oley: :oley: Tebrik ederim. :)

Recep İvedik Show'un yüzünü yine güldürmeyi başarmış. :)

Kaçak rakip gelince düşmüş hemen. :):)

Çalıkuşu ab'de en yüksek oranlarına ulaşmış. :) Kanal D ne yapacak diziyi çok merak ediyorum çünkü Küçük Ağa'nın da süresini uzatmak isteyeceklerdir. :D

Hababam Sınıfı çok iyi sonuçlar almış tebrik ederim. :)

Seksenler düşüş yaşamış ama ab'si iyi durumda. :)

Recep Ivedik 3 o kadar iyi degildi benim bildigim, bencede Sirinleri'i izlerler :D

Kücük Aga'yi izledin mi @yakup09 ? :) Kücük Osman nasildi? :D
3.serisi 2 ve 1 kadar güzel değildi evet ama yine de komikti. :D Ama Şirinler varken ne yapsın çocuklar Recep'i. :A İnşallah doğru tercih yaparlar ne diyelim. :A

helal olsun KÜÇÜK AĞA

hem ab grubunda hem totalde kasıp kavurmuş ortalığı AB grubunda tahminimin çok üstünde gitmiş tebrikler seni küçük şey?:)

ÇALIKUŞU ab grubunda döktürmüş helal olsun, kanal D uzun zaman sonra ab grubunda ilk ikiyi kapmış :)

Kücük Aga'yi izledin mi @yakup09 ? :) Kücük Osman nasildi? :D
Dün kendimi 12 gibi eve atabildim anca. :d izleyemedim ama hafta sonu tekrarına bakabilirim. Ama devam etmem çünkü kurt seyit'i izliycem, o da büyük ihtimal salı olur. Lakin Küçük Osmanım var olduğu için dizide ; illa destek yaparım diziye :A

Allah razı olsun Yakup'um. :D

Biz en son Starcıydık. (b)
Aaa nasıl unuttum.. Tüüüü bana! Star star ooooo star :kiki: Allah'ım onu tek rakamlı reytinglerden korusun. Bi şey olmasın o'na. Acunum hep 4 gününü işgal etsin. :):)

Dün kendimi 12 gibi eve atabildim anca. :D izleyemedim ama hafta sonu tekrarına bakabilirim. Ama devam etmem çünkü kurt seyit'i izliycem, o da büyük ihtimal salı olur. Lakin Küçük Osmanım var olduğu için dizide ; illa destek yaparım diziye :A
Kurt Seyit Perşembe'ye geçsin. :A Ama geçmese de Küçük Ağa'm yer bitirir onu. Totel gücü çok sağlam. :Z

@beyazsoy Ben Küçük Ağa ilk bölümde A/B`si iyi gelecek dediğimde günün şakası demiştin seni konuya davet ediyoruz. :A

Tns küçük ağayı düşürmüş. En az 10 almalıydı.. Şikeci tns. :):)
Lordly?? :kiki:

Tns küçük ağayı düşürmüş. En az 10 almalıydı.. Şikeci tns. :):)

Berenime ihanet edemem. Hala keyifle izliyorum ben intikamımı :(
Ben de izliyorum İntikam'ımı keyifle ama dizi sezon sonuna kadar her türlü devam edecek zaten. :D Küçük Ağa yeni dizi şimdi Kurt Seyit gibi bir rakip çıkmasın Aramızda Kalsın gelsin Salı'ya. :A

1KUCUK AGASTAR TV28.01.201419:56:3722:01:348,7620,4442,86
1KUCUK AGASTAR TV28.01.201419:56:3722:01:348,2123,2235,35

Oranlar gerçekten çok iyi. :A @Bully