28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Kanal D'nin tüm dizileri ve programları yükselişte ilginç cidden. :A

Küçük Ağa ilk bölümüyle iki yerde de zirveyi almış.:) Çalıkuşu da iyi gitmiş bu hafta.:)

Hangisiymiş onlar? :X

İntikam düşüşte, Güneşi Beklerken düşüşte (eskiden total 6, A/B 8 alırdı), Yalan Dünya düşüşte, Merhamet düşüşte. :X

Kıskanç Show'cu. :F
Lordly'nin yokluğu hissedilmesin dedim. :X Sahi nerede o. Nefret kurma seansı başlamadı daha. 😱

Ne kıskanacam.

Lordly'nin yokluğu hissedilmesin dedim. :X Sahi nerede o. Nefret kurma seansı başlamadı daha. 😱

Ne kıskanacam.
Hem Total hem A/B`si iyi geldi dizinin bu yüzden oradan giriş yapamaz.

Bence şu konudan girer. Kalite abidesi Erler Film`in Kanal D`me yaptığı dizi süper gitmiş. Ve türevleri. :A

Hem Total hem A/B`si iyi geldi dizinin bu yüzden oradan giriş yapamaz.

Bence şu konudan girer. Kalite abidesi Erler Film`in Kanal D`me yaptığı dizi süper gitmiş. Ve türevleri. :A
Olabilir. :X
Admin yorum da yapmadıki oradan bir giriş yapsın. :A

@Yakamoz-Asi ben Dün demiştim AB tekrarı sevmez Hababam Sınıfı daha düşük çıkar diye. :) Bak dediğim çıktı. :)

Küçük Ağa her iki grupta da +8 alarak çok iyi bir giriş yapmış.Lakin gece tekrarı yayınlanmış ve totalde tekrarı 2 almışsada ab de çok kötü gitmiş ve bu demek oluyorki kanal d yeni total dizisi kazzandı.Ama ben gelecek hafta düşüş yaşayacağını düşünüyorum.İnşallah yanılırım.Gerçi düşüş yaşasa bile 6 ya düşer en fazla:D
Çalıkuşu beklediğim yükselişi yakalamış.Aslında ben Küçük Ağanın reytinglerini artttırmasında büyük etki sağlar diye düşünüyordum ama bence bu yükseliş senaryonun biraz daha düzelmesi oldu.Gelecek hafta dahada artttırabilir oranlarını.
Kaçak kendisine rakip gelince hemen düşüvermiş.totalde 7 almış ab de 5 ama yinede geçen haftaya göre düşüş var.21.00 dan 21.45 e kadar Küçük Ağayla karşılaşmıştı ve 6 barajına ulaşamamıştı.Küçük Ağa bittikten sonra oranlarını yükseltmişti.Kurt Seyit ve Şura bu güne gelirse ab de rahat zirvede olur totalde ise kesin birşey söylemek güç ama 1 olma olasılığı var totalde de..Kaçak bundan iyice etkilenir...
Hababam Sınıfı ve Recep o kadar yayınlanmalarına rağmen harika oranlar almış.Ben özellikle Hababam sınıfını kutlarrım.Recebin yayınlandığı sayıın 50 katı kadar yayınlanmıştır tv de hatta daha fazla ama hala bu oranları alabiliyor.:D
Günlük dizilerden beni affet düşüş yaşasada hala en çok izlenen günlük dizidir.Yalnız totalde 5.90 alarak harikalar yaratmış.
Deniz Yıldızı ve Unutma Beni ise totalde iyi oranlar almalarına karşın ab de çok düşük oranlar almışlar.Unutma Beni totalde +4 alarak başarılı gitmiş Sharesi ise çok iyi:D

Olabilir. :X
Admin yorum da yapmadıki oradan bir giriş yapsın. :A

@Yakamoz-Asi ben Dün demiştim AB tekrarı sevmez Hababam Sınıfı daha düşük çıkar diye. :) Bak dediğim çıktı. :)

Onu önce ben dedim. :T:

Aynen demistin. :D Ama yinede Kücük Aga'nin uzun vadede agir TOTAL olacagini düsünüyorum. :)
Kanal D`ye de zaten ağır total lazım. Totali yerlerde sürünüyor 3 reytingler havada uçuşuyor. :D

Küçük Ağa çok iyi başlamış ama bu rakamları ne kadar hakediyor ? Dizi bundan sonra düşüş yaşamazsa iyi ancak düşüş yaşama potansiyeli de var. Birde Küçük Gelin gibi uçuşlara geçme potansiyeli de var.
Güldür Güldür çok iyi gitmiş. Total'de Kanal D , AB'de Star Haber en çok izlenilen olmuş , tebrikler.

Aynen demistin. :D Ama yinede Kücük Aga'nin uzun vadede agir TOTAL olacagini düsünüyorum. :)
Eli mahkum Karadayı gibi bir dizi bile bazen TOTAL çıkıyor. :) Küçük Ağa zamanla Akasya Durağı seviyesine gelir. :D
Onu önce ben dedim. :T:

Kanal D`ye de zaten ağır total lazım. Totali yerlerde sürünüyor 3 reytingler havada uçuşuyor. :D
Yok ben dedim. :A

Ne Ay Yapım ne Tims ölümüne Erler Film hüloğğğğ. :F @xemrexxx

evet tecavüz sahnesi haftaya sorry :) yani genede etmen yanii :D
Yok ya etmez tecavüz bence.Şu beladan kurtulsunda feride.Beni asıl şaşırtan fragmanda necmiye ferideyi kurtarmak için bahçeye iniyor ama ne olduysa selim kaçırabiliyor ferideyi acaba nasıl kaçırdı?(b)

Küçük Ağa çok iyi başlamış ama bu rakamları ne kadar hakediyor ? Dizi bundan sonra düşüş yaşamazsa iyi ancak düşüş yaşama potansiyeli de var. Birde Küçük Gelin gibi uçuşlara geçme potansiyeli de var.
Güldür Güldür çok iyi gitmiş. Total'de Kanal D , AB'de Star Haber en çok izlenilen olmuş , tebrikler.
:DKüçük Gelin gibi uçmaz bence KG full dram KA da herhalde full komedi:D

Yeni reyting sistemine 1 tutam ağa, 1 konak, 1 tatlı kaşığı tezek, 2 çay bardağı kuma, 3 damla göz yaşı, 4 okkalı tokat koy yeter. :D 9-10 reytingin hazır demektir. :X