28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Recep Ivedik 2 her iki kategoride de çok iyi oranlar almış tebrikler.

Güldür Güldür uçmuş kendi rekorunu kırmış tebrikler.

Büyük Risk yeni kanalında iyi oranlar alıyor tebrikler.

Küçük Ağa çok iyi bir açılış yazmış tebrikler. Hiç beklemezdim helal olsun. Bakalım haftaya ne yapacak.

Çalıkuşu bayağı yükselmiş tebrikler.

Bugün dediğim gibi Küçük Ağa'm çok başarılı gitmiş ve her iki gruptada eşit gitmiş muhteşem gitmiş :)
Kaçak bugün biraz düşüş yaşasada kendini toparlar gibime geliyor
Çalıkuşu fırtına estirdi gelecek haftanın fragmanı çok heyecanlıydı artık 6-7 arası bişiy alır abde,totalide gayet iyi gitmiş
Recep ivedik 2 ve hababam sınıfı kanalını memnun etmiş
Tek kelimeyle Küçük ağa fırtınalar estirmiş ve dizi Kanal D nin alabileceği en iyi oranları almış :) tebrikler dizime

Şaka maka Erler Film'i beğenmiyoruz ama Kanal D'nin şu an iki grupta da iyi oran alan 3 dizisinden 2'si Erler Film. :A

Defalarca yayınlanan Recep İvedik 2 nasıl hala bu kadar yüksek alıyor hayret. Galiba bugün nasıl hala Kemal Sunal filmleri hatrı sayılır reyting alıyorsa Recep İvedik de böyle almaya devam edecek. Şahan Recep İvedik için 2000'lerin Şaban'ı dediğinde dalga geçiyorduk ama durum bu. :)

Küçük ağa iyi başlamiş. Bakalım haftaya nasıl reyting alacak.

Bu arada AB harbiden tatile kaçmiş:F Yine %35'lerde TVR @xemrexx

Dün akşam tv izlemedim Küçück ayağı şu reytingi aldiği için merak ettim 😕 Totallik çokmuydu? Gece reyting sayfasını okuyayım dedim 28 sayfa olmuş 😱 Buralarin çoşması için Kanal D'nin hergün zirvede olması şartmiş :F Forumunda zirvesi kanal D 😛

Küçük Ağa ciddi anlamda başarılı, hiç böyle bi rakam beklemiyodum açıkcası. :) Ama Kanal D'nin her dizisi 2. Bölümünde çakılıyor.. Şu da var ama biü yok diyoruz da, biü den daha yüksek rakam alan ve Küçük Ağa ile neredeyse aynı kıtleye sahip recep vardı.. Haftaya ab'de kesinlikle şok düşüş yaşıycaktır ama totel de ne olur kestirmesi güç. :)

Çalıkuşuna inanamıyorum, sonun da ab'de 6! :D bunu da gördüm ya göZüm açık gitmem heralde. Recep'in erken bitmesi ve kaçak'ın da 22.45 lerde bitmesi diziye yaramış anlaşılan. Artık daha fazla drama bağlasa, Feride anadoluya kaçsa daha da artar rakamları.

Kaçak... Düşmüş,kötü. :):)

Hababam sınıfı hala hiç sıkmadan izleniyor. Büyük tebrikler Üstadlara.. :)

Güldür güldür de kanalını güldürmüş.

Star'da ki Karaoğlan fiyasko. :)))

Star Ana Haber hani 1. Olacaktıda öyleydi böyleydi?? :))))

Küçük ağa 3 hafta içerisinde oranlarını arttırırsa, ya çalıkuşu 22.45'e kayar ki bu dizinin sonu olur ya da pazartesi pt-2'ye geçer. :)

Bu arada gün boş denildi boşlukta yükseldi denildi ama Kaçak, Recep İvedik, Hababam Sınıfıve hatta Güldür Güldür bile iyi reytingler almışlar ve herkes az çok kanalının yüzünü güldrmüş ve kesinlikle anlıyoruz ki dizide boşlukta izlenişmiş falan değil. İlk bölüm merakı tabi ki etkilemiş ama bu programalr yerine O Ses olsaydı yine aynı reytinge ulaşırdı çünkü onu aratmayan programlar var. Çalıkuşu'nu izlemesemde reytingini yükseltmesine sevindim umarım kanal zamanıyla oynamaz. Çünkü Küçük Ağa artsa artsa 1-2 reyting artar ama çalıkuşu 5 reytingle gece 1 kadar yayınlanır. Bakalım ilerde ne olacak. :D

Hiçç bir dizi yayın hayatına bu reytingle başlamaz..bence tekrarını izleyenlerde diziye geliceklerdir dizinin konusu gayet güzeldi :) daha da artarsa şaşırmam

TNS ilk defa Beni Affet'e ayar çekmiş normalde abde iyi gider ama bugün biraz düşük çıkmış :)

Küçük Ağa her iki gruptada 8 reyting i geçmiş çok iyi başarı :)
Recep İvedik defalarca yayinlanmasina rağmen iyi gitmiş:)
Kaçak bu hafta sarsıldı her iki gruptada düşmüş:D
Çalıkuşu dün çok heyecanlıydı Ab de 6 reyting i geçmiş uzun zaman sonra büyük başarı😱
Karacaoğlan her iki gruptada beklendiği gibi vasat gitmiş:(
Hababam Sınıfı da çok iyi reyting almış:)
Kısaca Kanal D'm Salı gününe 1cilik sana çok yakıştı:)😉😎

Gözüm halen reyting tablosunda hadi anladım Küçük Ağa iyi gitmişde Çalıkuşuna nolmuşda böyle ablerde 6 lara fırlamış :) son sahnesine bende baktım tecavüz için adam kitliyor kapıyı etki büyük bu heralde :)

Hiçç bir dizi yayın hayatına bu reytingle başlamaz..bence tekrarını izleyenlerde diziye geliceklerdir dizinin konusu gayet güzeldi :) daha da artarsa şaşırmam

TNS ilk defa Beni Affet'e ayar çekmiş normalde abde iyi gider ama bugün biraz düşük çıkmış :)
Yalan Dünya 10+ reytingle başlamıştı da her hafta artmıştı. :X

°°°mobil mesaj°°°

SBT Kücük Aga'yi agir TOTAL yapmis, TNS daha tam kararini verememis gibi. Ama uzun vadede bu dizi TOTAL agirlikli gider. 8+ iki gruptada cok iyi baslamis lakin unutmayalim Benim icin üzülme gibi bir TOTAL agirlikli dizi yoktu, ayrica AB'ye hitap edecek cinsten Kurt Seyit'te yolda Sali gününe. :)

Dün Kacak dizisini anliklar geldikce yerden yere vuranlar, bugün gördüler ki dizi pek fazla etkilenmemis. TOTAL'de 7+ kalmis, AB'de etkilenmis biraz ama bunda TVR oranlarinin düsmesi daha büyük bir etki yapmis gibi duruyor. Yani öyle hemen anliklari görüp gaza gelmemek gerekmis yine :D

Calikusu AB'de cok iyi gitmis bence 6+ reyting alarak, TOTAL'de 4.5+ almis, iyi gibi.

Recep Ivedik 2 yine harikalar yaratmis, cok iyi gitmis, keza Hababam Sinifi'da öyle. Millet gülmek istiyor abi. Tüm yapimlar drama'ya yönelik, normal yani :D

Güldür Güldür iyi gitmis, hic beklemezdim :)

Öyle olmasa mı? :T: Son 3 yılın en çok izlenen komedisi kendisi. A/B'de 14 reytinge dayanmışlığı var. (13,95) :X

°°°mobil mesaj°°°

Hayır yanii ilk bölümden kasdetmiştim 10+ aldı dedinya şaşırıdm inanamadım haa doğru 13.95 almışlığı var ama aynen şuanki reyting sisteminde izlenmese ne olcak ayrıca dizinin reklam geliri fazla :D

Yinede Küçük Ağa nın bu kadar iyi gideceğini salı günü beklemiyordum takii anlıkları görene kadar hepp dedim Recep İvedik zirveyi alır :D

Gözüm halen reyting tablosunda hadi anladım Küçük Ağa iyi gitmişde Çalıkuşuna nolmuşda böyle ablerde 6 lara fırlamış :) son sahnesine bende baktım tecavüz için adam kitliyor kapıyı etki büyük bu heralde :)
aslında öyle çok gözle görülür bir şe y yok oratada ab de 5.90 almıştı dizi geçen hafta bu hafta biraz daha heyecanlıydı artış yaşamış.Totaldede çok az bir yükseliş var ama ben buna küçük ağa etkisi demiyorum.

aslında öyle çok gözle görülür bir şe y yok oratada ab de 5.90 almıştı dizi geçen hafta bu hafta biraz daha heyecanlıydı artış yaşamış.Totaldede çok az bir yükseliş var ama ben buna küçük ağa etkisi demiyorum.

kesinlikle bende öyle demiyorum ama gözle görülür bir yüskelme söz konusu kesinlikle senaryodan dolayı yükseldi tebrik ederim Çalıkuşunu tecavüz felan vardı son sahnesinde ben bile baktım :) normalde rast gelirsem izlerdim

kesinlikle bende öyle demiyorum ama gözle görülür bir yüskelme söz konusu kesinlikle senaryodan dolayı yükseldi tebrik ederim Çalıkuşunu tecavüz felan vardı son sahnesinde ben bile baktım :) normalde rast gelirsem izlerdim
Ay ne tecavüzü :TBen son kısma baktığımda feride kaçıyordu odaya doğru selim kovalarken bitti.Ama fragman çok iyi olmuş heyecan dorukta olacak:Ddahada artttırabilir oranlarını bence:)