Yahu seni biliyorum Kanal D için seviniyorsun neden.ben izlemiyorum ama sonsuz desteğim var kendisine totalin dibine vurupu da sağda solda kaliteli iş yapıyorum diye dolanmıyor helal olsun
Yahu seni biliyorum Kanal D için seviniyorsun neden.ben izlemiyorum ama sonsuz desteğim var kendisine totalin dibine vurupu da sağda solda kaliteli iş yapıyorum diye dolanmıyor helal olsun
Acun çok ballı adam vesselam.Bu Recep İvedik'in son filmininde programa katkısı olacağını düşünüyorum.Bence o gün gelmez Acun kafasında giderse kanal D abd'deki gün gibi gider😕 Yani O ses de abd'de pzt salı günü x factor'de çarşamba perşembe. Ben öyle yapardim yada
CMTS günü Şevkat Tepe'de var Fatih harbiye var. Her haliyle cmts günü daha zorlu.Bugün o kadar da yoğun değil ki yst ve arka sokaklardan başka çok reytingli dizi yoK.Yst total ab 1 inci.Arka sokaklar totalde iyi ve bugünün saraylısı her iki guruptada normal.Çalıkuşu gibi yani bugünün saraylısı.
kıyaslarsak salı ve cumartesiyi
o ses=yst (ki o ses yetenekten daha fazla oran alıyor)
kaçak=arka sokaklar(ki kaçak arka sokaklarda totalde yüksek alıyor ve ab side yüksek hemde baya)
çalıkuşu=bugünün saraylısı(çalıkuşu her iki guruptada bugünün saraylısından yüksek alıyor.)
ne alakası var .ss as dışında savunduğu tek ağır total iş var unutma beni zaten iki dizi de uzun süredir ekranda ve bir gün bile biz en kaliteli işi yapıyoruz demediler diğer ağır total diziler gibi bu gaflete düşüp ardından komik duruma düşmedilerYahu seni biliyorum Kanal D için seviniyorsun neden.
Yahu başka savunduğun ve böylesine sevindiğin başka TOTAL dizisi de yok bence Kanal D'nin de payı büyük.ne alakası var .ss as dışında savunduğu tek ağır total iş var unutma beni zaten iki dizi de uzun süredir ekranda ve bir gün bile biz en kaliteli işi yapıyoruz demediler diğer ağır total diziler gibi bu gaflete düşüp ardından komik duruma düşmediler
ŞOK ŞOK ŞOK '!!!!!! sbt sonunda başbakanın sloganına uyup ''YETER SÖZ MİLLETİNDİR!!'' dedi ve milletin dizisi arka sokaklar a gerçek oranlarını vermeye başladı
A\B diyorum ben O ses tek rakip.Kaçak 5 alıyor.Çalıkuşu isterse 7-8 alırdı ama izleyici yeniden Seksenleri tercih etti ve dizi yeniden 6+ almaya başladı.Çalıkuşu ise 5-6 arası dolaşıyor.Bugün o kadar da yoğun değil ki yst ve arka sokaklardan başka çok reytingli dizi yoK.Yst total ab 1 inci.Arka sokaklar totalde iyi ve bugünün saraylısı her iki guruptada normal.Çalıkuşu gibi yani bugünün saraylısı.
kaçak=arka sokaklar(ki kaçak arka sokaklarda totalde yüksek alıyor ve ab side yüksek hemde baya)
çalıkuşu=bugünün saraylısı(çalıkuşu her iki guruptada bugünün saraylısından yüksek alıyor.)
unutma beni var ama onun hakkında bir buğra bir sen konuştuğun için dikkat çekmiyor.ssBaşka savunduğun ve böylesine sevindiğin başka TOTAL dizisi de yok bence Kanal D'nin de payı büyük.
evet zorlu bir gün zaten zorlu olmayan bir gün yokki aslında var çarşamba günü ama o gün de my hiçbir diziye geçit vermiyorCMTS günü Şevkat Tepe'de var Fatih harbiye var. Her haliyle cmts günü daha zorlu.
Recep İvedikAcun çok ballı adam vesselam.Bu Recep İvedik'in son filmininde programa katkısı olacağını düşünüyorum.
Yine faka bastın.unutma beni var ama onun hakkında bir buğra bir sen konuştuğun için dikkat çekmiyor.ss
Bugünün Saraylısı ab'de 5.70 alıp onca dizinin arasında 4'üncü oldu.Bugün o kadar da yoğun değil ki yst ve arka sokaklardan başka çok reytingli dizi yoK.Yst total ab 1 inci.Arka sokaklar totalde iyi ve bugünün saraylısı her iki guruptada normal.Çalıkuşu gibi yani bugünün saraylısı.
cumartesi izleyecek bir dizim yokA\B diyorum ben O ses tek rakip.Kaçak 5 alıyor.Çalıkuşu isterse 7-8 alırdı ama izleyici yeniden Seksenleri tercih etti ve dizi yeniden 6+ almaya başladı.Çalıkuşu ise 5-6 arası dolaşıyor.
NE ALAKASI var sen bir as ı savunuyon ağır total dizilerden diyorsun aç konusu ben de unutma beni yorumları koyup çürüteyim konunuYine faka bastın.
Acaba ben de mi caps yapsan alay etsem seninle nedersin.
Yada bekleneni veremiyorlar😕 Mesela Sevdaluk dizisi @denizz19 forumda en çok merak eden kişiydi diziyi ve ilk bölümüyle sevdi ama 2.bölümden sonra o da dizinin düşük tempoda gittiğini söyledi.evet zorlu bir gün zaten zorlu olmayan bir gün yokki aslında var çarşamba günü ama o gün de my hiçbir diziye geçit vermiyor