Şahan Gökbakar'ı sokağa çıkıp sorsan tanımazlar recep ivedik'i herkes tanıyor.Recep İvedik
Şahan Gökbakar'ı sokağa çıkıp sorsan tanımazlar recep ivedik'i herkes tanıyor.Recep İvedik
şefkat tepeye en son 2 yl önce baktığım için yorum yapamayacağı o da as gibi halkın dizisi çıkabilirŞevkat Tepe'nin hala zirvede olduğunu hatırlatmak isterim.
arka sokaklar ve şefkat tepe total tarzı dizi ab değil ve yst o ses kadar reyting alamıyor yani cumartesi ab boşluğu var.Bugünün Saraylısı ab'de 5.70 alıp onca dizinin arasında 4'üncü oldu.
Çalıkuşu 5:20 reytingle 5'inci oldu.
Aynen Forumdash bekleneni veremiyor bazı diziler. Umarım bu hafta toparlayacak.Yada bekleneni veremiyorlar😕 Mesela Sevdaluk dizisi @denizz19 forumda en çok merak eden kişiydi diziyi ve ilk bölümüyle sevdi ama 2.bölümden sonra o da dizinin düşük tempoda gittiğini söyledi.
Bir başka örnekte BS. Forumda bazılari sadece öylece bekledi şuan dizi bu yogunluga rağmen iyi gidiyor.
senin dizi reklamda erimişNE ALAKASI var sen bir as ı savunuyon ağır total dizilerden diyorsun aç konusu ben de unutma beni yorumları koyup çürüteyim konunu
Çarşamba gününe hep boş diyorlar.Hatırlıyorumda 3 yıl öncesinden kuzey güney geçer dediler.sonra merhamet sonra doksanlar sonra sevdaluk daha var da hatırlamıyorum.Ama geçit vermedi.Daha da vermez bence.Yada bekleneni veremiyorlar😕 Mesela Sevdaluk dizisi @denizz19 forumda en çok merak eden kişiydi diziyi ve ilk bölümüyle sevdi ama 2.bölümden sonra o da dizinin düşük tempoda gittiğini söyledi.
Bir başka örnekte BS. Forumda bazılari sadece öylece bekledi şuan dizi bu yogunluga rağmen iyi gidiyor.
Cemaat sözü millete bırakmamış gibişefkat tepeye en son 2 yl önce baktığım için yorum yapamayacağı o da as gibi halkın dizisi çıkabilir
Hem diyorsun ki ekranda kaliteliyim demediği sürece TOTAL dizilerine bir şey demem diyorsun hem de bir tek Kanal D'nin Arka Sokaklar'ını savunuyorsun Unutma Beni'yi görmedim daha kanala göre dizi savunduğun aşikar bence uzatma bence daha fazla.NE ALAKASI var sen bir as ı savunuyon ağır total dizilerden diyorsun aç konusu ben de unutma beni yorumları koyup çürüteyim konunu
tamam kabul iki günde de başarılı yapımlar var,sende şunu kabul et çalıkuşu Bugünün Saraylısını geçmiş değil.arka sokaklar ve şefkat tepe total tarzı dizi ab değil ve yst o ses kadar reyting alamıyor yani cumartesi ab boşluğu var.
salı ise o ses seksenler ve az da olsa kaçak ab de iyiler
Atv eğer Kaçak dizisini bugün yayınlasaydı totalde bence 1 olurdu.ah atv ah
kabul ama sende şunu kabul et çalıkuşu bugünün saraylısından daha kaliteli bir dizitamam kabul iki günde de başarılı yapımlar var,sende şunu kabul et çalıkuşu Bugünün Saraylısını geçmiş değil.