28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugünün Saraylısı ab'de 5.70 alıp onca dizinin arasında 4'üncü oldu.
Çalıkuşu 5:20 reytingle 5'inci oldu.
arka sokaklar ve şefkat tepe total tarzı dizi ab değil ve yst o ses kadar reyting alamıyor yani cumartesi ab boşluğu var.
salı ise o ses seksenler ve az da olsa kaçak ab de iyiler

Şefkat Tepe 10 reytingi geçmeyi başardı, tebrikler Samanyolu TV'ye. :)

Bugünün Saraylısı geçen hafta 22:00-22:15 arası 2.95 almıştı bu hafta 4.03 aldı artış devam ediyor.

Yada bekleneni veremiyorlar😕 Mesela Sevdaluk dizisi @denizz19 forumda en çok merak eden kişiydi diziyi ve ilk bölümüyle sevdi ama 2.bölümden sonra o da dizinin düşük tempoda gittiğini söyledi.

Bir başka örnekte BS. Forumda bazılari sadece öylece bekledi şuan dizi bu yogunluga rağmen iyi gidiyor.
Aynen Forumdash bekleneni veremiyor bazı diziler. Umarım bu hafta toparlayacak. :)

Bugünün Saraylısı da bu hafta gözle görülür artışlar yaşıyor, tebrikler Avşar Film'e ve atv'ye..

Fatih Harbiye yine 6 reytingi geçmiş. Dizi için iyi bir gelişme..

Şefkat Tepe ve Acun çok başarılı gitmişler. Fatih Harbiye de yükselmeyi başarmış. :)

Yada bekleneni veremiyorlar😕 Mesela Sevdaluk dizisi @denizz19 forumda en çok merak eden kişiydi diziyi ve ilk bölümüyle sevdi ama 2.bölümden sonra o da dizinin düşük tempoda gittiğini söyledi.

Bir başka örnekte BS. Forumda bazılari sadece öylece bekledi şuan dizi bu yogunluga rağmen iyi gidiyor.
Çarşamba gününe hep boş diyorlar.Hatırlıyorumda 3 yıl öncesinden kuzey güney geçer dediler.sonra merhamet sonra doksanlar sonra sevdaluk daha var da hatırlamıyorum.Ama geçit vermedi.Daha da vermez bence.
Sevdaluka gelince deniz 1 bölümünü çok beğendiğini söylemişti ki her bölümün 1 bölümü güzel oluyor.İnşallah dizi istikrarını korur ve daha fazla düşmez.Çünkü kadro gerçekten sağlam bir kadro.

NE ALAKASI var sen bir as ı savunuyon ağır total dizilerden diyorsun aç konusu ben de unutma beni yorumları koyup çürüteyim konunu :)
Hem diyorsun ki ekranda kaliteliyim demediği sürece TOTAL dizilerine bir şey demem diyorsun hem de bir tek Kanal D'nin Arka Sokaklar'ını savunuyorsun Unutma Beni'yi görmedim daha kanala göre dizi savunduğun aşikar bence uzatma bence daha fazla.

Son düzenleme:
arka sokaklar ve şefkat tepe total tarzı dizi ab değil ve yst o ses kadar reyting alamıyor yani cumartesi ab boşluğu var.
salı ise o ses seksenler ve az da olsa kaçak ab de iyiler
tamam kabul iki günde de başarılı yapımlar var,sende şunu kabul et çalıkuşu Bugünün Saraylısını geçmiş değil.