Kanal D total`inin tek güçlü dizisi ve kaç sezondur devam ediyor FOX`a geçmesi olamaz 😕Fox Arka Sokaklar ı alsa ne olur?
Arkadaşlar
Reyting i dizinin geleceği hakkında
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ses bitince X Factor pazartesi yayınlanır,program tutarsa survivor'u bile geçebilir.Bu oranla X Factor cmts gününe filan gelmez çarşamba ve perşembe gününe gelmesi muhtemel
Evet aynen katılıyorumO ses bitince X Factor pazartesi yayınlanır,program tutarsa survivor'u bile geçebilir.
ben izlemiyorum ama sonsuz desteğim var kendisine totalin dibine vurupu da sağda solda kaliteli iş yapıyorum diye dolanmıyor helal olsunYahu Helal Olsun Rıza Baba'ma be. AB'ciyim diyenler bile izliyorlar be müthiş be.
Bence de hafta içi olmalı. Rıza Baba yükselişte riske atmaya gerek yok.Bu oranla X Factor cmts gününe filan gelmez çarşamba ve perşembe gününe gelmesi muhtemel
Bence de hafta içi olmalı. Rıza Baba yükselişte riske atmaya gerek yok.Bu oranla X Factor cmts gününe filan gelmez çarşamba ve perşembe gününe gelmesi muhtemel
Reklam da degil mi?Rıza Baba iyi gidiyor Ben bile izliyorum şuan
Bence o gün gelmez Acun kafasında giderse kanal D abd'deki gün gibi gider😕 Yani O ses de abd'de pzt salı günü x factor'de çarşamba perşembe. Ben öyle yapardim yadaO ses bitince X Factor pazartesi yayınlanır,program tutarsa survivor'u bile geçebilir.
Pazar daha zor bir gün. Küçük Gelin Şefkat Tepe'den daha güçlü. Yst de Pazar daha iyi gidiyor. Yani As ile oynamaya pek gerek yok.Arka Sokaklar pazar günü olsa 7 değil 10 lari göreceksiniz
Fox Arka Sokaklar ı alsa ne olur?
Arkadaşlar
Reyting i dizinin geleceği hakkında
Bugün o kadar da yoğun değil ki yst ve arka sokaklardan başka çok reytingli dizi yoK.Yst total ab 1 inci.Arka sokaklar totalde iyi ve bugünün saraylısı her iki guruptada normal.Çalıkuşu gibi yani bugünün saraylısı.O gün çok yoğun değil ve dizi A\B`de artış yaşaya bilir.mesala bugünkü yoğunluk yok salıda
ben izlemiyorum ama sonsuz desteğim var kendisine totalin dibine vurupu da sağda solda kaliteli iş yapıyorum diye dolanmıyor helal olsunYahu Helal Olsun Rıza Baba'ma be. AB'ciyim diyenler bile izliyorlar be müthiş be.