Logo`suna diziler ve filmler çok yakışıyor 😉Diziyi izleme nedenlerinden biri de budur
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Logo`suna diziler ve filmler çok yakışıyor 😉Diziyi izleme nedenlerinden biri de budur
Izlerken insan keyif alıyorahh ahh türkiye çalıkuşunun kıymetini bilemiyor yaban eller biliyor anca 45 ülke sıraya girmiş almak için.Fahriye Evcenin şu ana kadar ki en iyi dizisi Ç.A.L.I.K.U.Ş.U
Fatih Harbiye düşük gidiyor gibi. Fox'ta as'yi geçerdi anlıklarda.
Ama şöyle bir durum da var. Arka Sokaklar da son haftalarda ciddi yükselişte.Evet geçiyordu. Ama bunu forumdakilere anlatamıyorum.
Bunun nedeni gün yoğunluğudur eğer o ses biter ise çalıkuşu çok rahatlar gibime geliyor.evet Çalıkuşunun youtube`de o kadar yüksek izlenmesini ben de yeni farketdim.ama her bölümü 500.000 izlenen dizinin reytingleri çok düşük
FOX logosu çok sade ve güzel ama diziler Show logosunda daha güzel ve canlı duruyorHayır, FOX logosunda daha güzeldi.
Ben fahriyenin gözünde yaş damlası birikince valla alıyorum.O teyzesi ferideye besle yetimi oysun gözünü diyeceği sahnede öyle bir aladım ki.ve kavuşmalarında 10 numara 10 yıldızIzlerken insan keyif alıyor
Bence Show TV ye çok yakışıyor
Hayır, FOX logosunda daha güzeldi.
Bence FOX Turkiye yerini, Lale Devri'ni aratmayacak muhteşem bir yapımla dolduracaktır.Şu an elime bir bilgi geldi. 'Lale Devri' çok yakında bitecekmiş.
O gün çok yoğun değil ve dizi A\B`de artış yaşaya bilir.mesala bugünkü yoğunluk yok salıdaBunun nedeni gün yoğunluğudur eğer o ses biter ise çalıkuşu çok rahatlar gibime geliyor.
Bence FOX Turkiye yerini, Lale Devri'ni aratmayacak muhteşem bir yapımla dolduracaktır.
Fox Arka Sokaklar ı alsa ne olur?
Bence de göreceğiz bakalım.