Bugünün Saraylısı izleahh ahh ne boş gün şu cumartesi izleyecek bir tek yapım yok
Youtube'de izlenme sayılarida artıyor artık Dizi her 2 anlamda da olumlu ilerliyorGeçen hafta bugünün saraylısı 3.35 almıştı bu hafta 4.41 aldı 1 reytingden fazla artış var yarın total 5 ab 6 reyting alabiliriz. @Forumdash
evet her bölüm 100.000`i geçiyorYoutube'de izlenme sayılarida artıyor artık Dizi her 2 anlamda da olumlu ilerliyor
ya çok ısınamadım diziye bakıyorum diziye sonra elim kumandaya gidiyor ve 2 dk sonra başka kanallar vs sonra tv annemlerde;Fatih Harbiye ye gec heyecan li
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalıkuşu da biraz daha yüksek oran alsadaevet her bölüm 100.000`i geçiyor
Onu izlicektim selçuk yöntem faktörü vardı ama orada bir kadın var sırf onun için izlemiyorum.galiba karısıBugünün Saraylısı izle
Diziyi izleme nedenlerinden biri de budurFatih harbiye Show TV logosunda çok daha güzel
ahh ahh türkiye çalıkuşunun kıymetini bilemiyor yaban eller biliyor anca 45 ülke sıraya girmiş almak için.Fahriye Evcenin şu ana kadar ki en iyi dizisi Ç.A.L.I.K.U.Ş.UÇalıkuşu da biraz daha yüksek oran alsada
Izlenme orani 500.000 bini geçiyor
evet Çalıkuşunun youtube`de o kadar yüksek izlenmesini ben de yeni farketdim.ama her bölümü 500.000 izlenen dizinin reytingleri çok düşükÇalıkuşu da biraz daha yüksek oran alsada
Izlenme orani 500.000 bini geçiyor
Bu konuda çok haklısınevet Çalıkuşunun youtube`de o kadar yüksek izlenmesini ben de yeni farketdim.ama her bölümü 500.000 izlenen dizinin reytingleri çok düşük
Fatih harbiye Show TV logosunda çok daha güzel