28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ben de onu diyorum zam yapmamışlardır fazla. :)

İntikam SBT'nin AB'sin de 1 Küsür Reyting aldı pek takma bence. :) Bazen karışıyor. :)
Hemen de İntikam'la kısasa kısas yap. :X Sbt'yi takan yok zaten. :) Haftaya da 4 verir aky'ye. Yapmadığı şeyler değil. :F

Bugünün Saraylısı ve Adını Kalbime Yazdım her ikisi ne Total ne A\B dizisi.bir çok kişi AKY`ni total BS`ni ise A\B dizisi olarak biliyor ama her iki dizi her iki grupta bir birine çok yakın sonuçlar alıyorlar.BS`de yalılar olmak A\B dizisi demek değil çünkü senaryosu total`e çok yakın

Rıza Baba coşmuş kopmuş hüloğğğğ :A @xemrexxx A/B dizisi olmasına az kaldı. :D

Bu arada son anlıkda yükselmiş diye boşlukçu demişler. Yanlız yayındayken yükselmeyen dizi var mı Allah aşkına?

Kalite abidesi, ağzınla silahı dışın dışın yapan Şefkat Tepe bile 10`a yükselmişti yanlızken reklamdan dönünce tekrar 8-9`a indi gayet normal. Boşlukçu mu oluyor o zaman? :X

Arka sokaklar muhteşem ötesi giderek kanal d yi gururlandırmıştır ki sadece cumartesi için :)

Acun düşüşleri devam ediyor birde tv8 dede düşerse hapı yutar,veya başka bir teori reyting getiren kişileri çıkarır ve yükselir :)

ŞT her zaman ki gibi müthiş 1.liği bırakmıyor helal...

FH düşüşler devam ediyor ..show aldığına pişman olcak gibi bu gidişle..

Lale devri yine ortalarda yok üzülüyorum diziye konuda aslında hiç fena sayılmaz...

Galip derviş neden tns de yükselemiyor sbt bile yükseltirken anlayamadım...sanırım sbt a.s gazıyla şişirdi galipi

AKY pt 2 de o saate gayet başarılı gidiyor

BS ab de iyi gidiyor totali halen yetersiz...

BBEB gündüz kuşağında idare eder gidiyor

3 adam eski başarısını sürdüremiyor...

ne günmüş be yorumla yorumla bitmiyor 😀

şefkat tepe zirveyi yine bırakmamış helal olsun :D
arka sokaklar 2.liği kapmış
yst düşüşte haftasonu 2 diziye birden geçildiğini ilk kez görüyorum hakimiyetini kaybetti artık yetenek sizsiniz
fatih harbiye fox a göer düşük gidiyo

Arka Sokaklar boşlukta yükselmiş bütün Kanal D fan club konuya dalmış yorum yapmaya başlamış amaninnn kaçın. :F:F

Tns'yi istemiyoruz şike yapıyo pis Tns küstük sana!.....Pardon ya Kanal D yükselmiş bugün tamam tamam Tns şike yapmıyomuş süpersin Tns. :F:F

Arka Sokaklar boşlukta yükselmiş bütün Kanal D fan club konuya dalmış yorum yapmaya başlamış amaninnn kaçın. :F:F

Tns'yi istemiyoruz şike yapıyo pis Tns küstük sana!.....Pardon ya Kanal D yükselmiş bugün tamam tamam Tns şike yapmıyomuş süpersin Tns. :F:F
Ne boslugu nerde bosluk

hahaha aynen aga :kiki:

oyunculuk mu :kiki: burak özçivit mi oyuncu güldürme beni be aga ekrandaki en kötü oyuncudur bana göre rol yapmayı hiç bilmiyor acayip sırıtıyo dizilerinde senaryo desen kitaptan alıntı heycan desen 0 hiçbişey yok boş yani
ekrandaki çoğu erkekoyuncudan iyi .
kitabini okumadığını için bilemezsin kamran karakterini okusaydin anlardın

Evet Yıldırım her bölümün belirli bir kısmı güzel oluyor ama bölümler genel durgun geçti ilk bölümden sonra. Ama ben inanıyorum ki bu kadro daha fazla düşmeyecek ve yükselecek.
İnşallah yükselir çünkü bu dizi ve kadro daha fazla reyting hak ediyor.
bende daha fazla düşeceğini sanmıyorum artabilir reytingleri.tabi takviye yapmaları lazım senaristleein.

Fatih harbiye bu hafta düşmüş galiba.Zaten Totalde Fox'da aldığına yetişemez izleyiciden dolayı ama Ab'de de düşmesi kötü olmuş.

Adını Kalbime yazdım ve Bugünün Saraylısı iyi gidiyorlar.Yükselmiş biraz.

Fatih harbiye bu hafta düşmüş galiba.Zaten Totalde Fox'da aldığına yetişemez izleyiciden dolayı ama Ab'de de düşmesi kötü olmuş.

Adını Kalbime yazdım ve Bugünün Saraylısı iyi gidiyorlar.Yükselmiş biraz.
Fatih harbiye FOX`ta olsaydıda düşerdi çünkü izleyicisi Bugünün Saraylısına kaydı 😉