klıvauzu karga olanın yok la o başka bişi içindi neyseYok kafamdan değil. Görünen köy klavuz istemez ben gözlemlediğimi dile getiyorum.
Ayyy sanırsın filipinlerin siyaset/politasını günbegün takip ediyonnasıl yaptığını gördük nereye gitse siyasilere yakın şirket maşallah
Kanal D madene yatırım yaptı petrol doğalgaz çıkacağına kömür çıkardı hep zarar külliyen zararşişirilmiş beren bölüm başkı 30 bin alıyordu şişirilmemişi 70 bin bu işte bir terslik var
reytinglerini araştırdım sonuç ortada oranın atv si tns gelince uçuşa geçmiş kanal d si aynı kalmışAyyy sanırsın filipinlerin siyaset/politasını günbegün takip ediyon
Başka o başka canım.klıvauzu karga olanın yok la o başka bişi içindi neyse
arar ediyor deniyor 4-5 aydır ama ne diziler bitti ne diziler günler değiştirdi ama intikam yerinde maşallah demek ki reklamcılar da tns ye inanmayıp intikama reklam vermye devam ediyor daha geçen hafta bir otomobilin ilk tanıtımı intikam dizisi içinde yapıldıKanal D madene yatırım yaptı petrol doğalgaz çıkacağına kömür çıkardı hep zarar külliyen zarar
Kırmızı yeri bize görede yorumlasanreytinglerini araştırdım sonuç ortada oranın atv si tns gelince uçuşa geçmiş kanal d si aynı kalmış
lö orada hepi topu 3 kanal var ölçümde biri yüzde 30 diğer i 40 diğeri 10 alıyor düşemesini beklemek saçma olur reytingi birinden alıp öteki 3 üne verecek ka kanal yokKırmızı yeri bize görede yorumlasan
İntikam dizisini izleyenler alsa alsa Yağmur'un rüküş kıyafetlerinden alırarar ediyor deniyor 4-5 aydır ama ne diziler bitti ne diziler günler değiştirdi ama intikam yerinde maşallah demek ki reklamcılar da tns ye inanmayıp intikama reklam vermye devam ediyor daha geçen hafta bir otomobilin ilk tanıtımı intikam dizisi içinde yapıldı
oyunculuk mu burak özçivit mi oyuncu güldürme beni be aga ekrandaki en kötü oyuncudur bana göre rol yapmayı hiç bilmiyor acayip sırıtıyo dizilerinde senaryo desen kitaptan alıntı heycan desen 0 hiçbişey yok boş yanio sesle yarışıyor ise yst ve şt ilede yarışırdı ve zirvede olurdu.
neye göre görüntü ve oyunculuklar kime göre ?
o senin özelliğin panpa ama bir hürrem yüzüğünün toplam satışı 100 milyon lirayı geçmişken böyle konuşmamalıİntikam dizisini izleyenler alsa alsa Yağmur'un rüküş kıyafetlerinden alır
bu zamana kadar 7 araba değiştirdim hiç de reklamlara bakıp almadım.