araştır zaten beyazsoy forumundan düştü konu açmıyor sen aç da biraz konu kilitlettireyyimSenin ağzınla yola çıkmam oğlum Sen adamı suya götrür susuz getirirsin araştırtma bana
Reklam da degil mi?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok bitmedi Daha son 15'lik 4.kuşak reklamı varyeni bölüm
Bugünün Saraylısı Reklamlar bitti 23.00
@xemrexxx Kaan artık sizin örgütte değil herhalde baksana TOTAL'e dönmüş.Evet boşluktan bakıyorum öyle.
o zaten soruşturma altındaydı bizim örgüt şu an 3 kişi direniyoruz ama
O benim ab olduğuma inanmıyor zaten ne desem boş. Örgüte de almadı.
22.45-23.00 arası reklamlar bitti yaniYok bitmedi Daha son 15'lik 4.kuşak reklamı var
Bu ne yaaa ağzından düşmüyor 2 gündür??? Harbiden canımı sıkıyor şöyle tehdt vari konuşmalarin. Filipinlerdeki reyting sistemini neye göre kime göre kitletecen? Aslında seni banlatmalı bu ego nerden geliyor???araştır zaten beyazsoy forumundan düştü konu açmıyor sen aç da biraz konu kilitlettireyyim
Arka Sokaklar'ı izleyen AB'ci mi olur ben de olsam almazdım örgüte.O benim ab olduğuma inanmıyor zaten ne desem boş. Örgüte de almadı.
@pompy 'i alın kurtulun. 3 kişi kim lö.o zaten soruşturma altındaydı bizim örgüt şu an 3 kişi direniyoruz ama
Bu ne yaaa ağzından düşmüyor 2 gündür??? Harbiden canımı sıkıyor şöyle tehdt vari konuşmalarin. Filipinlerdeki reyting sistemini neye göre kime göre kitletecen? Aslında seni banlatmalı bu ego nerden geliyor???
pompy sizden daha ab ci .ss en azından kendi grubunun ab dizilerini izliyor bir bez bebek yerine selena izliyor mesela onun için daha ab sayılırArka Sokaklar'ı izleyen AB'ci mi olur ben de olsam almazdım örgüte.
@pompy 'i alın kurtulun. 3 kişi kim lö.
Temelli izlemiyorum yahu boşluktan bakıyorum güzel bölüm olunca. Galip'e kadar vakit geçireyim dedim. Kalitenin dibi Galip başlayacak birazdan.Arka Sokaklar'ı izleyen AB'ci mi olur ben de olsam almazdım örgüte.
@pompy 'i alın kurtulun. 3 kişi kim lö.
Bi Tunç'un Başına Birşey Gelmemişti O da Olmuş@pompy nin facebook sayfasına baktım ve olayı çözdüm as neden yükselmiş işte cevabı @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 27069