Yahu bakıp heyecanlanman bile yetiyor Emre için almaz seni daha.Temelli izlemiyorum yahu boşluktan bakıyorum güzel bölüm olunca. Galip'e kadar vakit geçireyim dedim. Kalitenin dibi Galip başlayacak birazdan.
Bir gün Ozan'da TOTAL olacak elbet. @Forumdash 'ta AB bence.anti my cilerin ve anti ab cilerin açtıkalrı konularda ntabi ki
pompy sizden daha ab ci .ss en azından kendi grubunun ab dizilerini izliyor bir bez bebek yerine selena izliyor mesela onun için daha ab sayılır
3 kişi işte ben,sokak sanati,ozan çok azaldık neyse ki banlamayetkisi hala bizde
karadayı+medcezir izliyor .ssYahu bakıp heyecanlanman bile yetiyor Emre için almaz seni daha.
Bir gün Ozan'da TOTAL olacak elbet. @Forumdash 'ta AB bence.
Elif'i ve Zeynep'i öldürdünüz Tunç'u yedirmeyizas koptu geliyor helal olsun efsane dizi yoooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Cidden Arka Sokaklar ilk bölümlerinin tadını veriyor ve hakediyor.
Dünkü köşe yazısındaki konuyuda kitlet o zaman Saçma bi konuydu sonuçta.anti my cilerin ve anti ab cilerin açtıkalrı konularda ntabi ki
Karadayı izlemiyorum lo. Ay Yapım'dan sadece Ece ve Melek senaryolu diziler izlerim.karadayı+medcezir izliyor .ss
Yanlız Arka Sokaklar herkes yazındayken Anlık'lar da 8 Reyting'lere fırladı. Nasıl boşlukçu anlamadım gerçekten.arka sokaklar boşlukta coşmuş dizi kelimenin tam anlamıyla boşluk dizisi olduğunu kanıtlıyo
Total çenenle yıldıramayacaksın bizi. ss