ne konuştuklarını yaz da yarınki haberlere kalmayalım öğrenmek içinŞefkat Tepe bitti!
22.54 Karar Kurulu başladı
Bzde de 3 kanal var sayılır show daha ayağa kalkamadı. Kanal D'den alıp stara vermiş Orda neden aynı kalmiş?lö orada hepi topu 3 kanal var ölçümde biri yüzde 30 diğer i 40 diğeri 10 alıyor düşemesini beklemek saçma olur reytingi birinden alıp öteki 3 üne verecek ka kanal yok
Hemen araya Hürrem'i iliştirme,Hürrem için ben de yeri yurdu arsayı bahçeyi satarım.o senin özelliğin panpa ama bir hürrem yüzüğünün toplam satışı 100 milyon lirayı geçmişken böyle konuşmamalı
Bzde de 3 kanal var sayılır show daha ayağa kalkamadı. Kanal D'den alıp stara vermiş Orda neden aynı kalmiş?
Gene sevilmeyen kadını eleştiriyorlar.rıza baba coşuyor halkın adamı rıza baba zirveye
ne konuştuklarını yaz da yarınki haberlere kalmayalım öğrenmek için
yani bu işler belli olmaz panpa dizide o ka arabak ullanırsın ama küçücük yüzük patlar gider satışlardaHemen araya Hürrem'i iliştirme,Hürrem için ben de yeri yurdu arsayı bahçeyi satarım.
Bana niye ileti yok.ben niye Bugünün Saraylısı'nın 5 reyting aldığını göremiyorum.
Senin ağzınla yola çıkmam oğlum Sen adamı suya götrür susuz getirirsin araştırtma banabizde 7 kanal var farkındaysan şu an