28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Çarşamba gününe hep boş diyorlar.Hatırlıyorumda 3 yıl öncesinden kuzey güney geçer dediler.sonra merhamet sonra doksanlar sonra sevdaluk daha var da hatırlamıyorum.Ama geçit vermedi.Daha da vermez bence.
Sevdaluka gelince deniz 1 bölümünü çok beğendiğini söylemişti ki her bölümün 1 bölümü güzel oluyor.İnşallah dizi istikrarını korur ve daha fazla düşmez.Çünkü kadro gerçekten sağlam bir kadro.
MY-KG kıyasında ben forumda yoktum ki ve MY-KG yayınlandiğinda bende MY izliyordum. 90'lari bende destekledim ve 90'ların beklediğim gibi çıkmadı. Yeni sezonda başlasaydı ilk 3-4 hafta my'ye kafa tutardı ama atv yazın yayınlayarak diziyi köreltti.

senin dizi reklamda erimiş:)
olsun :F tekrarı 5-5.5 alırken yeni bölümün 6-6.5 aldığına biz inanmıyoz zaten gülüp geçiyoz :F

Hem diyorsun ki ekranda kaliteliyim demediği sürece TOTAL dizisine bir şey demem diyorsun hem de bir tek Kanal D'nin Arka Sokaklar'ını savunuyorsun Unutma Beni'yi görmedim daha kanala göre dizi savunduğun aşikar bence uzatma bence daha fazla.
uzatacak mesele olsa uzatırım ama kafandan mesele üretiyorsun :)

Önceki mesajlarımda birisi şu neslihanın saçını yolsada eline verseler demiştim,ayşen patlattı şamarı off canıma değsin.:)

Arka Sokaklar ve Şefkat Tepe bu anlıkta da muhteşem gitmeyi başarmışlar.

Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı bu anlıkta düşüş yaşamışlar ama durumları gayet iyi!

Adını Kalbime Yazdım yeni bölümü ile Show TV'de başladı. ( 22.41 - Show TV. ) ....

Diğer günlerde 6 alan diziler anlıkta 1. ola biliyor ama bugün ilk 4`te hepsi nerdeyse 6+ alıyor