Yok artık abarttın yahu.Atv eğer Kaçak dizisini bugün yayınlasaydı totalde bence 1 olurdu.ah atv ah
Yok artık abarttın yahu.Atv eğer Kaçak dizisini bugün yayınlasaydı totalde bence 1 olurdu.ah atv ah
Neye göre kime göre?kabul ama sende şunu kabul et çalıkuşu bugünün saraylısından daha kaliteli bir dizi
o sesle yarışıyor ise yst ve şt ilede yarışırdı ve zirvede olurdu.Pek sanmıyorum.
neye göre görüntü ve oyunculuklar kime göre ?Neye göre kime göre?
Bunu çok uzun süre tartışma gerektirir ama yeri burası değil.o sesle yarışıyor ise yst ve şt ilede yarışırdı ve zirvede olurdu.
neye göre görüntü ve oyunculuklar kime göre ?
MY-KG kıyasında ben forumda yoktum ki ve MY-KG yayınlandiğinda bende MY izliyordum. 90'lari bende destekledim ve 90'ların beklediğim gibi çıkmadı. Yeni sezonda başlasaydı ilk 3-4 hafta my'ye kafa tutardı ama atv yazın yayınlayarak diziyi köreltti.Çarşamba gününe hep boş diyorlar.Hatırlıyorumda 3 yıl öncesinden kuzey güney geçer dediler.sonra merhamet sonra doksanlar sonra sevdaluk daha var da hatırlamıyorum.Ama geçit vermedi.Daha da vermez bence.
Sevdaluka gelince deniz 1 bölümünü çok beğendiğini söylemişti ki her bölümün 1 bölümü güzel oluyor.İnşallah dizi istikrarını korur ve daha fazla düşmez.Çünkü kadro gerçekten sağlam bir kadro.
olsun tekrarı 5-5.5 alırken yeni bölümün 6-6.5 aldığına biz inanmıyoz zaten gülüp geçiyozsenin dizi reklamda erimiş
uzatacak mesele olsa uzatırım ama kafandan mesele üretiyorsunHem diyorsun ki ekranda kaliteliyim demediği sürece TOTAL dizisine bir şey demem diyorsun hem de bir tek Kanal D'nin Arka Sokaklar'ını savunuyorsun Unutma Beni'yi görmedim daha kanala göre dizi savunduğun aşikar bence uzatma bence daha fazla.
Cemaat sözü millete bırakmamış gibi
Sizin beren'i şişiren şirketlerden de istemiyoruz.şu hükümet-cemaat kavgasında arada tns-sbt kaynasın da yeni düzgün bir şikret gelsin
Başka sistem mi var? TNS'yi hep yancı diyorlar ama TNS o çok övünülen AGB gibi dünyaya ölçüm yapıyorşu hükümet-cemaat kavgasında arada tns-sbt kaynasın da yeni düzgün bir şikret gelsin
Başka sistem mi var? TNS'yi hep yancı diyorlar ama TNS o çok övünülen AGB gibi dünyaya ölçüm yapıyor
Yok kafamdan değil. Görünen köy klavuz istemez ben gözlemlediğimi dile getiyorum.olsun tekrarı 5-5.5 alırken yeni bölümün 6-6.5 aldığına biz inanmıyoz zaten gülüp geçiyoz
uzatacak mesele olsa uzatırım ama kafandan mesele üretiyorsun
şişirilmiş beren bölüm başkı 30 bin alıyordu şişirilmemişi 70 bin bu işte bir terslik varSizin beren'i şişiren şirketlerden de istemiyoruz.