boşluk dizisi nedir onu öğren sonra gel hadi ))))))Yanlız Arka Sokaklar herkes yazındayken Anlık'lar da 8 Reyting'lere fırladı. Nasıl boşlukçu anlamadım gerçekten.
boşluk dizisi nedir onu öğren sonra gel hadi ))))))Yanlız Arka Sokaklar herkes yazındayken Anlık'lar da 8 Reyting'lere fırladı. Nasıl boşlukçu anlamadım gerçekten.
ne alakasıvar. ssNe laf atacam aha kendin söylemişssin. Bak totalin dibi burda @mrt-06
ŞT bile izlemiş Ekli dosyayı görüntüle 27071
Tamam. Hemen otobüse binip yetkili kişiye ulaşıp öğrenip gelicem.boşluk dizisi nedir onu öğren sonra gel hadi ))))))
Beni izlediğim dizilerle ilgili totalci filan diyon ya al sana işte bende sana izlediğin diziyle totalci diyorumne alakasıvar. ss
Beni izlediğim dizilerle ilgili totalci filan diyon ya al sana işte bende sana izlediğin diziyle totalci diyorum
otobüse gerek yok aga biraz düşünmen yeterli )))))Tamam. Hemen otobüse binip yetkili kişiye ulaşıp öğrenip gelicem.
Evet Yıldırım her bölümün belirli bir kısmı güzel oluyor ama bölümler genel durgun geçti ilk bölümden sonra. Ama ben inanıyorum ki bu kadro daha fazla düşmeyecek ve yükselecek.Çarşamba gününe hep boş diyorlar.Hatırlıyorumda 3 yıl öncesinden kuzey güney geçer dediler.sonra merhamet sonra doksanlar sonra sevdaluk daha var da hatırlamıyorum.Ama geçit vermedi.Daha da vermez bence.
Sevdaluka gelince deniz 1 bölümünü çok beğendiğini söylemişti ki her bölümün 1 bölümü güzel oluyor.İnşallah dizi istikrarını korur ve daha fazla düşmez.Çünkü kadro gerçekten sağlam bir kadro.
Konudan konuya atlayan sensin. Ben sana o konudaki görüşünü yorumunu sormadım ki bende sana izlediğin dizileri söylüyorumkonudan konuya atlıyorsun ağır totaller gibi.ss
ben orada izlemediğim hiçir dizi hakkında yorum yapmam diye her diziyi izleyipkjarar verdiğimi belirtiyorum
düzenli mi izlemişim yazın 7 saat yayınlanan diziyi herkes görür .ssKonudan konuya atlayan sensin. Ben sana o konudaki görüşünü yorumunu sormadım ki bende sana izlediğin dizileri söylüyorum
Ben Arka Sokaklar'ı yıllardır izlerim. Son haftalarda heyecan geldi diziye bir zahmette biliyim boşlukçu mu değil mi.otobüse gerek yok aga biraz düşünmen yeterli )))))
2 dakika reklam olmasa yine 5 reyting alacamışız.Bugünün Saraylısı 23`te reklamdan dönüp 23.13`te yeniden reklama girmesine rağmen 4.72 almış
arka sokalar ezel 15 acun 12 alırkene 16 reyting almış diziBen Arka Sokaklar'ı yıllardır izlerim. Son haftalarda heyecan geldi diziye bir zahmette biliyim boşlukçu mu değil mi.
Acun , Şefkat Tepe , Fatih Harbiye , Bugünün Saraylısı hepsi yazındayken yükseliş yakaladı. Herkes reklamlardayken doğal olarak daha da yükseldi. Geçen haftada dediğim gibi Arka Sokaklar'ın en az 12 Reyting'lik kitlesi var ve Reklam olunca iyi değerlendirip yükseliyor.
Evet bu bölüm güzeldi artık ben de 6 ala bileceğine inanıyorum2 dakika reklam olmasa yine 5 reyting alacamışız.
yarın total 5 ab 6 reytingimiz garanti.Bu hafta karadayı-kurtlar vadisi'de yükselişteydi ATV'deki yükseliş devam ediyor.