28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.07 2) SHOW: 5.03 3) KANALD: 4.76 4) ATV: 4.72 5) KANAL7: 2.1

Acun Ilıcalı yine zirveye geçmiş! :X

Fatih Harbiye 5.03'e yükselebilmiş. Bakalım dizi yarın iki grupta da nasıl bir performans sergileyecek? Bence düşecek iki grupta da.

Bugünün Saraylısı 4.72 alarak çok iyi gitmiş.
Yanlız Adını Kalbime Yazdım'ın Reyting'leri o yanlış yorumlama bence.

Ben Arka Sokaklar'ı yıllardır izlerim. Son haftalarda heyecan geldi diziye bir zahmette biliyim boşlukçu mu değil mi.

Acun , Şefkat Tepe , Fatih Harbiye , Bugünün Saraylısı hepsi yazındayken yükseliş yakaladı.

Herkes reklamlardayken doğal olarak daha da yükseldi. :)

Geçen haftada da dediğim gibi Arka Sokaklar'ın en az 12 Reyting'lik kitlesi var ve Reklam olunca iyi değerlendirip yükseliyor. :)
diğer diziler reklamdayken uçuşa geçiyo reklamdan çıkınca hemen düşüyo çerez niyetine izlenen bi dizi bu hafta önemli bi olay olmuştur ama genele bakınca boşluk dizisi olduğunu çok net görebiliriz hee bu arada en az 12 reytinglik kitlesi var diyerek hayal kırıklığına uğrattın beni :( EN AZ 12 reytinglik kitlesi olan dizi 5-6 reyting zor alıyo işe bak :( hee birde kitle lafı güldürdü beni arka sokaların kitlesi mi var yav boşta olan açıyo bakıyo :kiki:
not:Türkçeye uyacam diye Türkçeyi katletme be aga :D reytinglik kelimesi ayrılır mı hiç :F

Yarın ki reyting tahminlerim bakalım tutacak mı ? :)

Total - AB

Arka Sokaklar : 7,15 - 4,50
Şefkat Tepe : 9 - 3,55
Bugünün Saraylısı : 5 - 5,90
Yetenek Sizsiniz Türkiye : 8,15 - 7,50
Fatih Harbiye : 4,85 - 5,30
Adını Kalbime Yazdım : 4,95 - 4,75
Arka Sokaklar totalde,Bugünün Saraylısı'da ab'de biraz daha yüksek olabilirdi.
Yinede mikemmel:)

diğer diziler reklamdayken uçuşa geçiyo reklamdan çıkınca hemen düşüyo çerez niyetine izlenen bi dizi bu hafta önemli bi olay olmuştur ama genele bakınca boşluk dizisi olduğunu çok net görebiliriz hee bu arada en az 12 reytinglik kitlesi var diyerek hayal kırıklığına uğrattın beni :( EN AZ 12 reytinglik kitlesi olan dizi 5-6 reyting zor alıyo işe bak :( hee birde kitle lafı güldürdü beni arka sokaların kitlesi mi var yav boşta olan açıyo bakıyo :kiki:
not:Türkçeye uyacam diye Türkçeyi katletme be aga :D reytinglik kelimesi ayrılır mı hiç :F
Mobildeyim T9'da öyle kayıtlı benlik bir şey değil. :)

Ben yorumumu belirttim her dizinin kitlesi vardır nasıl yok ya. :D

Bugünün Saraylısı'nın reklam boşluğunda başladı galip derviş bu hafta kim milyoner olmak ister'den avantajlı.