28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

düzenli mi izlemişim yazın 7 saat yayınlanan diziyi herkes görür .ss

galip de karadeniz esintileri @denizz19 :A
Valla naptiğin neden yaptiğin ilgilendirmiyor :T: Sana diyorum bana bişeyleri araştirtma diye😕 Ben bazı değerlere önem veren birisiyim. Bana şu resmi koydurttugun için eminim pişman değildirsin. Gerçi bu değerlere önem vermediğini son 1 aydır görüyorum 😕

Valla naptiğin neden yaptiğin ilgilendirmiyor :T: Sana diyorum bana bişeyleri araştirtma diye😕 Ben bazı değerlere önem veren birisiyim. Bana şu resmi koydurttugun için eminim pişman değildirsin. Gerçi bu değerlere önem vermediğini son 1 aydır görüyorum 😕
ne değeri lo :F bazı demek yerine açık söyle anlaşılmıyor böyel :F

ayrıca izlemeden konuşmak totalin geleneiğidir ben uymam :)

Evet bu bölüm güzeldi artık ben de 6 ala bileceğine inanıyorum :)
Ben bu hafta Karadayının 12 kurtlar vadisinin 15 reyting alacağını doğru tahmin ettim.
Bunu sallamadım önceki haftalardaki reytinglere bakarak söyledim.
Bugünün Saraylısı'ndaki de artış geçen haftaya göre gözüküyor.
Artış yaşanacağını bilmek için müneccin olmaya gerek yok.

Yarın ki reyting tahminlerim bakalım tutacak mı ? :)

Total - AB

Arka Sokaklar : 7,15 - 4,50
Şefkat Tepe : 9 - 3,55
Bugünün Saraylısı : 5 - 5,90
Yetenek Sizsiniz Türkiye : 8,15 - 7,50
Fatih Harbiye : 4,85 - 5,30
Adını Kalbime Yazdım : 4,95 - 4,75

ne değeri lo :F bazı demek yerine açık söyle anlaşılmıyor böyel :F

ayrıca izlemeden konuşmak totalin geleneiğidir ben uymam :)

İşte o değeri bilmediğinden dolayı anlamazsın:) Anca gülersin. Neyse diyorum mesafe koyuyorum.

o konunun "izlemediğin dizi hakkında yorum yapmak" ile alakası bile yok.

Ya Adını Kalbime Yazdım 3 DK Reklamlara girmeseydi bir sonra ki Anlık 7 Reyting gelebilirdi ama şu an da çok iyi bence tebrikler yahu.

Bence de senin tarzın izlemelisin yazın filan. :) güzel bir dizi yapmış Focus Film yine. :)
Sadece başroldeki adama ısınamıyorum pek o kurşunu çıkardı ya bayan doktor sevgilisi. :D

estağfurullah efendim konuda yanlış bir bilgi yoksa kilitletmem :) o konuda nasıl bu ka emin konuşuyorsun çarşamba dizileri hakkındadan geldi o mesaj :) ben de herkesi olmadığı şekilde gösteren mesajı bulurum çok kolay :)

izledin mi?
Yok izlemedim adımı menti yapmışsın ya ondan öyle dedim. :D