Niye ki Adını Kalbime Yazdım AB'de iyi izleniyor hatta Galip Derviş'ten daha fazla.
hala öğrenemedin önemli olan totalin ab ye oranı yoksa küçük gelin de ab de 4 alıyor
Niye ki Adını Kalbime Yazdım AB'de iyi izleniyor hatta Galip Derviş'ten daha fazla.
Tns'de daha düşük çıkabiliyor yarına bakarak kontrol edeceğim sonuçlarımı bakalım.Bu anlıkları görünce Adını Kalbime Yazdım'ı da düşük yazmışsın gibi.
Niye ki Adını Kalbime Yazdım'ın çoğu kez AB'si TOTAL'inden yüksek çıkıyor.hala öğrenemedin önemli olan totalin ab ye oranı yoksa küçük gelin de ab de 4 alıyor
kaç bölümdürNiye ki Adını Kalbime Yazdım'ın çoğu kez AB'si TOTAL'inden yüksek çıkıyor.
Adını Kalbime Yazdım Reklam Dönüşü. ( 00.00 - Show TV. ) ....
TamamMobilim kanka yarın hatırlat yaparım.
aky basladigindan beri genelde abde daha yuksek bildigim kadariylakaç bölümdür
o nasıl bi mantık yav dizi totalde 3 ab de 4 alsa oluyo ama halk tarafından yoğun şekilde izlenip total reytingte 7 ab de 4 olunca olmuyo muhala öğrenemedin önemli olan totalin ab ye oranı yoksa küçük gelin de ab de 4 alıyor
zaten herkes kaliteden anlasa ab grubu diye bir grup olmazdı çok az dizi yüksek reyting alıp da ab olabilir my,karadayı,medcezir var şuan sadece onlar da bazen totalde daha yüksek çıkıyoro nasıl bi mantık yav dizi totalde 3 ab de 4 alsa oluyo ama halk tarafından yoğun şekilde izlenip total reytingte 7 ab de 4 olunca olmuyo mu
senin mantığına göre az kişi izlemesi lazım çünkü ab dizilerinin çooğu izlenmez ve avuntu olarak görürler ab yi
yılbaşı bölümü coşuyor
Harika full Reklam sayılır. 4 DK , 5 DK filan dizi çok iyi yahu.
zaten herkes zengin olsa ab grubu diye bi grup olmazdı diye değiştir orayı kalite anlayışı öyle kriterlerle belirlenmiyo aslanzaten herkes kaliteden anlasa ab grubu diye bir grup olmazdı çok az dizi yüksek reyting alıp da ab olabilir my,karadayı,medcezir var şuan sadece onlar da bazen totalde daha yüksek çıkıyor
yılbaşı bölümü coşuyor
zümrüt sultanım ve sultan ortağım varkene saftirik aşıklar çınar ve toprak üzerinden diziyi götürmeye çalışırşarsa olacak olan budur işteFOX bütün akşam anlıklara girememiş..
ekranda en çok izlenen dizilere bakalım küçük gelin sılanın yeni versiyonu medcezir amerikadan uyarlama maşallah dediklerine çok uyuyorlarzaten herkes zengin olsa ab grubu diye bi grup olmazdı diye değiştir orayı kalite anlayışı öyle kriterlerle belirlenmiyo aslan
sonuçta tüm grupların toplandığı ve en çok izlenen dizilerin belirlendiği tüm kişiler grubu var benim için kalite anlayışı bellidir
ekrandaki en kaliteli diziler; özgün senaryo,klişelikten uzak senaryo,uyarlama olmazsa daha iyi olur,dizi sıkıcı ve yavaş ilerlemeyecek,sadece zenginlik unsurları(köşkler,yatlar,katlar olmayacak) samimi olacak,emek olacak oyuncuları iyi olacak
yani bu anlattıklarıma uyan diziler kurtlar vadisi,karadayı,kaçak en ön plana çıkanları tatar ramazanı yazmadım çünkü malesef çok düşük reytingi
zümrüt sultanım ve sultan ortağım varkene saftirik aşıklar çınar ve toprak üzerinden diziyi götürmeye çalışırşarsa olacak olan budur işte