28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

hala öğrenemedin önemli olan totalin ab ye oranı yoksa küçük gelin de ab de 4 alıyor :)
o nasıl bi mantık yav :kiki: dizi totalde 3 ab de 4 alsa oluyo ama halk tarafından yoğun şekilde izlenip total reytingte 7 ab de 4 olunca olmuyo mu :kiki:
senin mantığına göre az kişi izlemesi lazım çünkü ab dizilerinin çooğu izlenmez ve avuntu olarak görürler ab yi :kiki:

o nasıl bi mantık yav :kiki: dizi totalde 3 ab de 4 alsa oluyo ama halk tarafından yoğun şekilde izlenip total reytingte 7 ab de 4 olunca olmuyo mu :kiki:
senin mantığına göre az kişi izlemesi lazım çünkü ab dizilerinin çooğu izlenmez ve avuntu olarak görürler ab yi :kiki:
zaten herkes kaliteden anlasa ab grubu diye bir grup olmazdı çok az dizi yüksek reyting alıp da ab olabilir my,karadayı,medcezir var şuan sadece onlar da bazen totalde daha yüksek çıkıyor

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 5.04 2) SHOW: 4.88 3) KANALD: 4.8
yılbaşı bölümü coşuyor :oley:

Galip süper be süper işte kalite farkı. :oley: Yarın ab'de 5'i geçer inşallah. :)

evde değildim rıza baba süper gitmiş..

+ rıza baba kanal dnin bu yıl ki rekorunu kırarak 10 gördü mükemmel kanald nin dizileri 10 da görürmüş meğer :)

zaten herkes kaliteden anlasa ab grubu diye bir grup olmazdı çok az dizi yüksek reyting alıp da ab olabilir my,karadayı,medcezir var şuan sadece onlar da bazen totalde daha yüksek çıkıyor

yılbaşı bölümü coşuyor :oley:
zaten herkes zengin olsa ab grubu diye bi grup olmazdı diye değiştir orayı kalite anlayışı öyle kriterlerle belirlenmiyo aslan :)
sonuçta tüm grupların toplandığı ve en çok izlenen dizilerin belirlendiği tüm kişiler grubu var benim için kalite anlayışı bellidir
ekrandaki en kaliteli diziler; özgün senaryo,klişelikten uzak senaryo,uyarlama olmazsa daha iyi olur,dizi sıkıcı ve yavaş ilerlemeyecek,sadece zenginlik unsurları(köşkler,yatlar,katlar olmayacak) samimi olacak,emek olacak oyuncuları iyi olacak
yani bu anlattıklarıma uyan diziler kurtlar vadisi,karadayı,kaçak en ön plana çıkanları tatar ramazanı yazmadım çünkü malesef çok düşük reytingi :(

FOX bütün akşam anlıklara girememiş..
zümrüt sultanım ve sultan ortağım varkene saftirik aşıklar çınar ve toprak üzerinden diziyi götürmeye çalışırşarsa olacak olan budur işte :)

zaten herkes zengin olsa ab grubu diye bi grup olmazdı diye değiştir orayı kalite anlayışı öyle kriterlerle belirlenmiyo aslan :)
sonuçta tüm grupların toplandığı ve en çok izlenen dizilerin belirlendiği tüm kişiler grubu var benim için kalite anlayışı bellidir
ekrandaki en kaliteli diziler; özgün senaryo,klişelikten uzak senaryo,uyarlama olmazsa daha iyi olur,dizi sıkıcı ve yavaş ilerlemeyecek,sadece zenginlik unsurları(köşkler,yatlar,katlar olmayacak) samimi olacak,emek olacak oyuncuları iyi olacak
yani bu anlattıklarıma uyan diziler kurtlar vadisi,karadayı,kaçak en ön plana çıkanları tatar ramazanı yazmadım çünkü malesef çok düşük reytingi :(
ekranda en çok izlenen dizilere bakalım küçük gelin sılanın yeni versiyonu medcezir amerikadan uyarlama :) maşallah dediklerine çok uyuyorlar
ayrıca ab grubunun denek listesi elinde mi nereden biliyorsun hepsi zengin ? ab grubunun tanımına bak eğitim ve gelirdir önemli olan

arka sokakları tebrik ettim ama galipde arka sokakalrın gazıylamıdır nedir izleyemiyorum o da çok başarılı yarın abde 6 alır heralde :D

Eve geç gelmenin azizliğine uğradım resmennn :) kaçırdım Arka Sokakların muhteşemliğini,galip dervişi:(

Valla Rıza baba şowunu yapmış gine izliyorum bu haftaki bölüme tam bakamadım izlerim Galip'de çok iyi gitmiş