28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Adını Kalbime Yazdım Reklamdan iyi dönmüş.

Galip bitti. Bölüm süresi kısalmış çok iyi olmuş. İnşallah reytinglere olumlu yansır. Zaten anlıklarda süper gittik. Tns bekleniyor. :)

zümrüt sultanım ve sultan ortağım varkene saftirik aşıklar çınar ve toprak üzerinden diziyi götürmeye çalışırşarsa olacak olan budur işte :)

ekranda en çok izlenen dizilere bakalım küçük gelin sılanın yeni versiyonu medcezir amerikadan uyarlama :) maşallah dediklerine çok uyuyorlar
ayrıca ab grubunun denek listesi elinde mi nereden biliyorsun hepsi zengin ? ab grubunun tanımına bak eğitim ve gelirdir önemli olan
ben kaliteli dizileri saydım sana küçük gelinde emek var izlenm eyi hakediyor ama senaryosu kaliteli değil ve bazı unsurları eksik listeye almadım zaten
medceziri de almadım kriterlere uymuyor senaryo copy-paste
senaryosu kitaptan alıntılanmış,uyarlanmış diziler asla bu kategoriye giremezler kalitede 1 numaralı unsur senaryodur.
ben zaten bu dediklerini söylemedim mi :))))) hepsi zengin köy dizisi izlemezler zenginler :)

ben kaliteli dizileri saydım sana küçük gelinde emek var izlenm eyi hakediyor ama senaryosu kaliteli değil ve bazı unsurları eksik listeye almadım zaten
medceziri de almadım kriterlere uymuyor senaryo copy-paste
senaryosu kitaptan alıntılanmış,uyarlanmış diziler asla bu kategoriye giremezler kalitede 1 numaralı unsur senaryodur.
ben zaten bu dediklerini söylemedim mi :))))) hepsi zengin köy dizisi izlemezler zenginler :)
total kaliteyi belirler demiyor musun
1) medcezir: the o.c. den uyarlama
2) küçük gelin : sıldaki hikaye
3) karagül: konakta geçiyoır
4) my: sarayda geçiyor daha zenginini anlatan dizi yok :F

bunlar dışında bir şt,kvp,karadayı var 8+ reyting alan totalde :)

Kim milyoner olmak ister'i izledim Karadenizli hemşerim döktürdü yarın gelsin reytingler.

Arka sokaklar anlıklarda uçmuş. Tüm ekip aynanda aynı mekanda vuruldu sanırsam ? :kiki:
Yst hafif düşmüş gibi.
Bugünün saraylısı gözle görülür yükseliş kazanmış. :)

Yarın ki totel sonuçları şöyle olur ;
Şt 8,4 +
As 7.6 +
Yst 7.2 +
Bs 4.5 +

total kaliteyi belirler demiyor musun
1) medcezir: the o.c. den uyarlama
2) küçük gelin : sıldaki hikaye
3) karagül: konakta geçiyoır
4) my: sarayda geçiyor daha zenginini anlatan dizi yok :F

bunlar dışında bir şt,kvp,karadayı var 8+ reyting alan totalde :)
yoo ben öyle bişey demedim totalde ab de kaliteyi kesinlikle belirleyemez kalitenin ölçütleri vardır
ab grubunun ilgisini çekmeyen ama çok kalite olan bir diziye biz şimdi kalitesiz dersek o ayıptır günahtır mesela mahsunun dizileri biü bozmuş olabilir bilemem ama hde biü onun dışında doğu tarafını anlatan kaliteli diziler bunlar zengin unsurlara yer vermediği için o grubun ilgisini çekmez ama çok kalitedilir
ab grubu yüksek olanlar mesela karadayı mesela vadi bunlar ab de izlendikileri kadar tüm halk tarafından da izlenen diziler ve kaliteleri tartışılmaz
mesela kaçak halkın ilgisini çeker net bir erkek dizisi ve net bir aksiyon dizisinin ab sinin toplama göre yüksek çıkması imkansız gibi bişeydir

yoo ben öyle bişey demedim totalde ab de kaliteyi kesinlikle belirleyemez kalitenin ölçütleri vardır
ab grubunun ilgisini çekmeyen ama çok kalite olan bir diziye biz şimdi kalitesiz dersek o ayıptır günahtır mesela mahsunun dizileri biü bozmuş olabilir bilemem ama hde biü onun dışında doğu tarafını anlatan kaliteli diziler bunlar zengin unsurlara yer vermediği için o grubun ilgisini çekmez ama çok kalitedilir
ab grubu yüksek olanlar mesela karadayı mesela vadi bunlar ab de izlendikileri kadar tüm halk tarafından da izlenen diziler ve kaliteleri tartışılmaz
mesela kaçak halkın ilgisini çeker net bir erkek dizisi ve net bir aksiyon dizisinin ab sinin toplama göre yüksek çıkması imkansız gibi bişeydir
şirketler değişiyor denekler değişiyor sürekli bir dizi kaliteliyse birinde mutlaka ab de kendini gösterir :) ayrıca sadece bir kesime zengin-fakir, kadın -erkek muhafazakar-batılı gibi hiitap eden hiçbir dizi kaliteli olamaz :çünkü bir kesim tarafından kesin izleneceği bilinerek yani koalya kaçılarak reyting avlığı için yapılmıştır o dizi :)

Yok Perşembe de 23:15 gibi başlıyordu çoğunlukla ama yine de bi bakayım. :) 23:30'ta başlasa ne fark ettirir bilmiyorum aksine düşer bence. :)
Belkide senin dediğin doğrudur ama bilmiyorum biran acaba öyle başlasa daha iyi gidermi diye aklımdan geçti:)

AKY her bölüm daha geçe alınıyor ve her geçe alındığında reytingleri uçuyor, ilginç. :X