28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

şirketler değişiyor denekler değişiyor sürekli bir dizi kaliteliyse birinde mutlaka ab de kendini gösterir :) ayrıca sadece bir kesime zengin-fakir, kadın -erkek muhafazakar-batılı gibi hiitap eden hiçbir dizi kaliteli olamaz :çünkü bir kesim tarafından kesin izleneceği bilinerek yani koalya kaçılarak reyting avlığı için yapılmıştır o dizi :)
dediğine katılıyorum bir kesime hitap eden hiçbi dizi kaliteli olamaz zaten :) içini dışını bildiğim için örneği vadiden vereyim 11 yıldır her kesimce büyük bi ilgiyle izleniyor hala da izleniyor
fakir biri de izler zengin biride izler muhafazakarda çok rahat izler batılı da çok rahat izler hepsi izler çünkü herkese hitap ediyor zaten böyle olmasa totalde bu oranı alamaz

Belkide senin dediğin doğrudur ama bilmiyorum biran acaba öyle başlasa daha iyi gidermi diye aklımdan geçti:)
Galip geçen sene genelde Perşembe 23:15 gibi başladı. Şimdi Cumartesi 23:30'da başlasa aky, kmoi ve 3 Adam karşısında kaybolma ihtimali yüksek olur. :)

Haftaya İnş. Okan vardır da keyfimiz yerine gelir ya. Okan'sız Cumartesileri hiç çekilmiyor gerçekten. Çabuk alıştık. :T:

dediğine katılıyorum bir kesime hitap eden hiçbi dizi kaliteli olamaz zaten :) içini dışını bildiğim için örneği vadiden vereyim 11 yıldır her kesimce büyük bi ilgiyle izleniyor hala da izleniyor
fakir biri de izler zengin biride izler muhafazakarda çok rahat izler batılı da çok rahat izler hepsi izler çünkü herkese hitap ediyor zaten böyle olmasa totalde bu oranı alamaz
bu durumda senin kadın dizisi dediğin karagül nasıl o ka yüksek alıyor (b) neredyse 11 :)

nolmuş bugün kanald nin reytinglerinde artış var gibi hayırdır acaba..ayrıca aky lan showdada artış görünmüş ? soramadan edemedim kendime :D

senin mantığa göre tek bir kesime hitap edip de çok yükse total reytingi alınıpp, totalde çok izlenildiği için de kaliteli olunuyor demekj ki :)
tek bir kesim dediğin ülkenin yarısı bu kadınların içinde doğuluda vardır batılıda vardır zenginde vardır fakirde vardır :kiki:
karagülün senaryosunun fazla güçlü olduğu sanmıyorum benim için senaryo çok çok önemlidir senaryo olmadan gerisi boş :D