bundan devam edelimYazım yarım kalmiş 😕 Şimdi alıntıla o postu
bundan devam edelimYazım yarım kalmiş 😕 Şimdi alıntıla o postu
Olsun önemli değil Karadayı izleyen kesimin gerçek sosyo ekonomi yüksek kesimin izlediği ortaya çıktı TVR düştü AB reytingi de düştüValla enaz 12 almamız lazımdı ama olmadı
O zaman yalanuz qalacanbundan devam edelim
tıvırırıya ısınamadım ben orana bakıyorumOlsun önemli değil Karadayı izleyen kesimin gerçek sosyo ekonomi yüksek kesimin izlediği ortaya çıktı TVR düştü AB reytingi de düştü
O zaman yalanuz qalacan
Valla TVR çok güzel açıklıyor neden düştüğünü Adamlar uludağa mı gitti kartalkayaya mı yoksa Palandökene mi gitti diye kafa yoruyorum Neyse zenginin parası züğürtün çenesi misali gibitıvırırıya ısınamadım ben orana bakıyorum
yeni dayanak bulundu deseneValla TVR çok güzel açıklıyor neden düştüğünü Adamlar uludağa mı gitti kartalkayaya mı yoksa Palandökene mi gitti diye kafa yoruyorum Neyse zenginin parası züğürtün çenesi misali gibi
Aykırıysa ispatla Edit şu fotonu değiş yahu 😕 Daha güzellerinden koyyeni dayanak bulundu desene
hürrem vampir gii emecek düşmanların kanını tırıvırı tam bilmiyorum o yüzden ispat işine girişmem oranalra bakarım sadeceAykırıysa ispatla Edit şu fotonu değiş yahu 😕 Daha güzellerinden koy
Vampire değilde Draculaya benzemişhürrem vampir gii emecek düşmanların kanını tırıvırı tam bilmiyorum o yüzden ispat işine girişmem oranalra bakarım sadece
ona da yakışır hürreMeryemVampire değilde Draculaya benzemiş
Jonathan MAyers'le iyice içli dişli olacak amaona da yakışır hürreMeryem
bir olsa reyting patlar giderJonathan MAyers'le iyice içli dişli olacak ama
Jonathan'a mail at Meryem'i öner Jonathan Dracula'nın yapımcısımıymış yoksa orda da görevimi ne varmişbir olsa reyting patlar gider
Fabrika ayarlarıma dönmeye karar verdim. Kanal D forever yani.@Bully Star'ın fena düşmüş Acun'a ne olmuş öyle
o meryem e mail atsın nolur oyna diye zaten reytingi 0.7Jonathan'a mail at Meryem'i öner Jonathan Dracula'nın yapımcısımıymış yoksa orda da görevimi ne varmiş
Küçük Ağa Recep, Buke falan tanımaz alır zirveyi.
İyi ayarlar sağlammı kırık çıkık yok demiFabrika ayarlarıma dönmeye karar verdim. Kanal D forever yani.
Sen maille Meryem'imin videolarini at o yalvar nee😱 Kapısında köpeği oluro meryem e mail atsın nolur oyna diye zaten reytingi 0.7