bundan devam edelimYazım yarım kalmiş 😕 Şimdi alıntıla o postu![]()
bundan devam edelimYazım yarım kalmiş 😕 Şimdi alıntıla o postu![]()
Olsun önemli değilValla enaz 12 almamız lazımdı ama olmadı![]()
O zaman yalanuz qalacanbundan devam edelim![]()
tıvırırıya ısınamadım ben orana bakıyorumOlsun önemli değilKaradayı izleyen kesimin gerçek sosyo ekonomi yüksek kesimin izlediği ortaya çıktı
TVR düştü AB reytingi de düştü
O zaman yalanuz qalacan![]()
Valla TVR çok güzel açıklıyor neden düştüğünütıvırırıya ısınamadım ben orana bakıyorum![]()
Valla TVR çok güzel açıklıyor neden düştüğünüAdamlar uludağa mı gitti kartalkayaya mı yoksa Palandökene mi gitti diye kafa yoruyorum
Neyse zenginin parası züğürtün çenesi misali gibi
![]()
Aykırıysa ispatlayeni dayanak bulundu desene
![]()
hürrem vampir gii emecek düşmanların kanınıAykırıysa ispatlaEdit şu fotonu değiş yahu 😕 Daha güzellerinden koy
![]()
Vampire değilde Draculaya benzemişhürrem vampir gii emecek düşmanların kanınıtırıvırı tam bilmiyorum o yüzden ispat işine girişmem oranalra bakarım sadece
![]()
ona da yakışır hürreMeryemVampire değilde Draculaya benzemiş![]()
Jonathan MAyers'le iyice içli dişli olacak amaona da yakışır hürreMeryem
bir olsa reyting patlar giderJonathan MAyers'le iyice içli dişli olacak ama![]()
Jonathan'a mail at Meryem'i önerbir olsa reyting patlar gider![]()
Fabrika ayarlarıma dönmeye karar verdim.@Bully Star'ın fena düşmüş Acun'a ne olmuş öyle![]()
o meryem e mail atsın nolur oyna diye zaten reytingi 0.7Jonathan'a mail at Meryem'i önerJonathan Dracula'nın yapımcısımıymış yoksa orda da görevimi ne varmiş
![]()
Küçük Ağa Recep, Buke falan tanımaz alır zirveyi.
İyi ayarlar sağlammı kırık çıkık yok demiFabrika ayarlarıma dönmeye karar verdim.Kanal D forever yani.
![]()
![]()
Sen maille Meryem'imin videolarini at o yalvar nee😱 Kapısında köpeği oluro meryem e mail atsın nolur oyna diye zaten reytingi 0.7![]()