27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

10 üstü dün takas'ada dediğim gibi benim için herzaman iyi sonuçtur.Medcezir karagül olduğu zaman millet haftasonu tatile çıkmadıda pazartesi mesai başlayıncamı tatile çıktı bunlar mazeret olamaz.
Bir anlasam yada yemeğe çıktılar dışarda geziyolar eve geç geliyolar yada akraba ziyaretine gitmişler yada tv izlemiyolar :)

11 reyting mi başarısız :D 11 i rüyasında göremez çoğu dizi aga
Ben ab'de daha yüksek bekliyordum..ama dediğim gibi 10 üstü rakamlar herzaman benim için iyi sonuçtur.

Daha düne kadar Tns 9.99 verince niye 10 değil diye ağlıyordum burada!Buna da şükür..

Mantıklı bir açıklaması olsa dediğinde haklısın düşük almış deriz ama bu kitle nerde ne yapıyo bir anlasak :)
Haşa benim lafım sana hayatta olamaz..Ayrıca ben dostlarıma laf göndermede falan bulunmam.

Ben ab'de daha yüksek bekliyordum..ama dediğim gibi 10 üstü rakamlar herzaman benim için iyi sonuçtur.

Daha düne kadar Tns 9.99 verince niye 10 değil diye ağlıyordum burada!Buna da şükür..

Haşa benim lafım sana hayatta olamaz..Ayrıca ben dostlarıma laf göndermede falan bulunmam.
Yok aga bende bişey demedim zaten anladım senin demek istediğinide bende bu sorulara cevap arıyorum ama bulamıyorum :)

Karadayı beklenen başarıyı sağlayamamış
Show TV de film izlenir
Recep İvedik süper gitmiş
Kayıp aslında fena gitmemiş fakat sezonun en büyük kayıplarından olmuş
Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi gitmiş
Kim milyoner olmak ister sinsice kendini göstermeyi başarmış

bu aralar true dedective dizisine kafayı taktım ikinci bölümü izledinmi? muhteşem bişey özellikle 16-18 dakikalar arası :)
aaaa benim bu diziden haberim yoktu henüz 3 bölüm yayınlanmış eğer hoşuma giderse takibe alabilirim ama senin sevdiğin dakika arasını izlemeden atlayacağım :F