ah be zirveyi kaçırmışız neyse 2.likte iyidir inşallah diğer anlık zirveyi alırız
Aga boşver bu saatte reklam geliri pek olmaz 1. olmamıza gerek yok.
ah be zirveyi kaçırmışız neyse 2.likte iyidir inşallah diğer anlık zirveyi alırız
neyse aga yarına odaklanmamız lazım zirveyi mutlaka almalıyız ))Aga boşver bu saatte reklam geliri pek olmaz 1. olmamıza gerek yok.
inanmıyorm gerçekleri yazıyon 😱Aga boşver bu saatte reklam geliri pek olmaz 1. olmamıza gerek yok.
neyse aga yarına odaklanmamız lazım zirveyi mutlaka almalıyız ))
Star'ım kem gözlere geldi. Ama hala zirveyi bırakmayarak tüm düşmanlarına zirvenin tek sahibi olduğunu gösterdi. Diğer anlık uçacak bence.@Bully hani Star 6-7'yi görcekti
inanmıyorm gerçekleri yazıyon 😱
çok güzel böyle devamTabi yazacam sonuçta Kanal d söz konusu yani iliklerime işlemiş bi şey. Reyting değil para kazanıyoruz biz.
HürreMeryem'im ve Zeynep'im gece gece yapılır mı @EveN ????Kumanda elimde keyfim yerinde gözlerimi alamıyorum,
Kıpır Kıpır Şıkır Şıkır Bu renkli dünyaya hayran oluyorum,
Şans Meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldin Star Star
En Güzel Bölüm başlıyor yanıma uzan seyredelim Star Star
Bugün tam havamdayım, 7/24 ayardayım,
4-4lük bi moddayım hergün Star hergün Star
Hadi gözün aydın 6 alamasada iyi
@batuhankaralar aga vadiyi de kanal d'mmme transfer etsene
Star'ım keşke Hababam Sınıfı'nı yarın yayınlasaydı. Pt-2'de harcadılar bence. Ama olsun en kötü gün bugünse bugün de Star diyoruz.Hadi gözün aydın 6 alamasada iyi
Aynen çok iyi ya. Şimdi de Beyaz Kelebekler çıktı. Ama en önemlisi bütün bunları Star'ımda izleyebilmek. Bundan büyük keyif yok benim için.Ne haber ne haber daha daha ne haber Seyyal Taner'le Hababam Sınıfı devam ediyor @Bully
aga bu ne ya star bizi 5 e katladı kanal d'mmin hakkını yiyolar geneAga İrfan Şahin söyledi çalışmalara başlamışlar Show'la kavgaya girmiş Kanal d'miz Vadiyi paylaşamıyorlarmış.
Kemal Sunal, Adile Naşit bunlar eşi benzeri bulunmayacak insanlar. Bu ne dünya kardeşimAynen çok iyi ya. Şimdi de Beyaz Kelebekler çıktı. Ama en önemlisi bütün bunları Star'ımda izleyebilmek. Bundan büyük keyif yok benim için.