27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Alın işte dizilerin yeni kanalları :D Yalnız Kanal D Vadi'ye ayrı yakıştı :)

Ekli dosyayı görüntüle 30235

Ekli dosyayı görüntüle 30236

Offf Vadi ve Muhteşem Kanal D'me çok yakışmış. :Z

Artık Kanal d de zirveye oynayacak süper. :Z

buna çok guldum:
Gerçi düşünüyorum da, #arkasokaklar gibi bir saçmalığın yayınlandığı ulkede #kayip 'in yayınlanması Kayıp'a hakaret olurdu.

+1

:F

@TenolcayIpek digiturkte kurtlar vadisi seyrediyorum suleyman cakiri vurdular :)) hastanede haberiniz olsun

off be çakırın vurulduğu bölüme gelmişler :( lan yine izlesem yine ağlarmıyım acaba of of

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 5.15
2) STAR: 3.48
3) KANALD: 3.06

Hani göstermiyodu :)
twitterda gördüm aga digitürk varda bulamadılar bizimkiler ben haftasonu gidecem o kanalı bulmadan da rahat etmem haftasonundan itibaren tüm bölümleri her akşam izlicem off be keyife bak süper :D 2 haftada olsa süper olacak hd eski vadi izlemek

Muhammed Erdoğan ~ @m_erdogan53
716f3ee54abf604a1e15449c0e0ab7b5.jpeg

"Kurtlar Vadisi fragmanının yayınlanması benim için Kpss sorularının yayınlanmasıyla eşdeğerdir ağabey." :):)

bende bu twite karşılık şunu söylim;

''kurtlar vadisinin reytinglerini sınav sonuçlarımdan daha çok merak ediyorum :D

Kim Milyoner Olmak İste?r yine 5+ alarak çok iyi gitmiş.diğer anlık reklamlı olacak ama

twitterda gördüm aga digitürk varda bulamadılar bizimkiler ben haftasonu gidecem o kanalı bulmadan da rahat etmem haftasonundan itibaren tüm bölümleri her akşam izlicem off be keyife bak süper :D 2 haftada olsa süper olacak hd eski vadi izlemek

Muhammed Erdoğan ~ @m_erdogan53
Ekli dosyayı görüntüle 30241
"Kurtlar Vadisi fragmanının yayınlanması benim için Kpss sorularının yayınlanmasıyla eşdeğerdir ağabey." :):)

bende bu twite karşılık şunu söylim;

''kurtlar vadisinin reytinglerini sınav sonuçlarımdan daha çok merak ediyorum
Bende bir ara izlemiştim eski bölümleri tekrar süperdi Çakır'lı bölümler unutulmaz izle Hd bide keyif senin :D