Star'ım için neler yapmam ki? 6-7'yi de görecez bence görürsün.Azmettin başardın
Star'ım için neler yapmam ki? 6-7'yi de görecez bence görürsün.Azmettin başardın
İnş sende bu azim varken alır Star 6-7'yiStar'ım için neler yapmam ki? 6-7'yi de görecez bence görürsün.
atv korkudan 7 milyonu tek sferde ödemişti ama sezon sonu show basar parayı alır zaten geçen seneden beri uğraşıyo alsınalrda bizde rahat edelim onlardaBanada öyle geliyo kaptırmaz Show bu sefer Vadiyi
@xemrexxx hani senin şu tweetlerin sayılarini ele aldiğin sitede kayıp için 0 tweet sayısı diyor. Ne iş???fakat, twitterda kayipcilar baya arka sokaklar / pis 7li / akasya duragi / kuçuk geline baya laf sokuyorlar, eglence dorukta.
Alın işte dizilerin yeni kanalları Yalnız Kanal D Vadi'ye ayrı yakıştı
Ekli dosyayı görüntüle 30235
Ekli dosyayı görüntüle 30236
buna çok guldum:
Gerçi düşünüyorum da,#arkasokaklar gibi bir saçmalığın yayınlandığı ulkede#kayip 'in yayınlanması Kayıp'a hakaret olurdu.
atan kişinin nicikini silmeyin yahu belki takip ederimBunun gibi dizi bitiyorsa çıkarılcak tek bi sonuç var Türk milleti arka sokaklar akasya duragı gibi diziler müstahak sanaa!!#kayıp
Ama sayfası var😕 Çıkan haber sayılarini topluyorlar.ölçülmüyor demek ki
o değil de falko öldüatan kişinin nicikini silmeyin yahu belki takip ederim
Hani göstermiyodu@TenolcayIpek digiturkte kurtlar vadisi seyrediyorum suleyman cakiri vurdular ) hastanede haberiniz olsun
off be çakırın vurulduğu bölüme gelmişler lan yine izlesem yine ağlarmıyım acaba of of
üzülmedim İlk bölümden tahmin ettiğim şeyin çıkması baştan hayal kırıklığı zateno değil de falko öldü
Reklamda Star'ım harika gitmiş. Diğer anlık kesin 6 gelecek. Gelmezse de canı saolsun Star'ımın @EveN.00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 5.15
2) STAR: 3.48
3) KANALD: 3.06
twitterda gördüm aga digitürk varda bulamadılar bizimkiler ben haftasonu gidecem o kanalı bulmadan da rahat etmem haftasonundan itibaren tüm bölümleri her akşam izlicem off be keyife bak süper 2 haftada olsa süper olacak hd eski vadi izlemekHani göstermiyodu
Şu an şarkı dinliyorum TV'yi kapattım malesef. Sen de dinle şunları harikalar ya.Reklam Star'ım harika gitmiş. Diğer anlık kesin 6 gelecek. Gelmezse de canı saolsun Star'ımın @EveN.
Bende bir ara izlemiştim eski bölümleri tekrar süperdi Çakır'lı bölümler unutulmaz izle Hd bide keyif senintwitterda gördüm aga digitürk varda bulamadılar bizimkiler ben haftasonu gidecem o kanalı bulmadan da rahat etmem haftasonundan itibaren tüm bölümleri her akşam izlicem off be keyife bak süper 2 haftada olsa süper olacak hd eski vadi izlemek
Muhammed Erdoğan ~ @m_erdogan53
Ekli dosyayı görüntüle 30241
"Kurtlar Vadisi fragmanının yayınlanması benim için Kpss sorularının yayınlanmasıyla eşdeğerdir ağabey."
bende bu twite karşılık şunu söylim;
''kurtlar vadisinin reytinglerini sınav sonuçlarımdan daha çok merak ediyorum