.ss sanki sonucu belli diizleri izlemiyonüzülmedim İlk bölümden tahmin ettiğim şeyin çıkması baştan hayal kırıklığı zaten
.ss sanki sonucu belli diizleri izlemiyonüzülmedim İlk bölümden tahmin ettiğim şeyin çıkması baştan hayal kırıklığı zaten
Adam soruyu bilemedi 15 bin tl ile ayrıldı.Bu arada Kenan Işık iyi para dağıtıyor helal olsun.Kim Milyoner Olmak İste?r yine 5+ alarak çok iyi gitmiş.diğer anlık reklamlı olacak ama
aga star yd yi transfer edeceğine bende özledimi devam ettirir arada pek bi reyting farkı yok ))))
okuduğum andan beri gülüyorum yaAga yd yerine ekranı karartsa daha fazla reyting garanti. )))
reklama kadar izledim sonra tv`yi kapadım bizde saat çok geç 50:50 jokeri kullandığı sorunu bilemedi mi 😱Adam soruyu bilemedi 15 bin tl ile ayrıldı.Bu arada Kenan Işık iyi para dağıtıyor helal olsun.
Telefon jokerinde elendi.reklama kadar izledim sonra tv`yi kapadım bizde saat çok geç 50:50 jokeri kullandığı sorunu bilemedi mi 😱
Avşarı övmüştüm ama yazının yarısı çıkmadı bi daha yazmaya üşendim dehşet diyip bitirdimFarkı Avşar Film.
Kafam karıştı şimdi reklama 0.16`a girdi ondan sonrasını bilmiyorumTelefon jokerinde elendi.
Avşarı övmüştüm ama yazının yarısı çıkmadı bi daha yazmaya üşendim dehşet diyip bitirdim
Reklama giriş çıkış saatlerini bilemiyorum 60 bin tl kazanacaktı 15 bin tl ile ayrıldı.Kafam karıştı şimdi reklama 0.16`a girdi ondan sonrasını bilmiyorum
ben gördüğümde 50:50 jokerdeydi galiba
15 bin de iyidirReklama giriş çıkış saatlerini bilemiyorum 60 bin tl kazanacaktı 15 bin tl ile ayrıldı.
Bilmiyorum artık şu FOX'tan bi dizi izlemem gerek Arada UEK izliyorum. Yeminden beridir doğru düzgün bişey izlemedim kanaldanNot Defteri'ni bekliyoruz. İzlersin artık BS hatrına?