Zamanla görücez bakalım. Hasar aldık baya toparlaması kolay olmayacak gibi.İyi ayarlar sağlammı kırık çıkık yok demi
Zamanla görücez bakalım. Hasar aldık baya toparlaması kolay olmayacak gibi.İyi ayarlar sağlammı kırık çıkık yok demi
Taraf mı değiştirdim 😱sen taraf değiştirmedin mi 😱
takas-lordly kanal d ci even-mrt-06 starcı oldu ya laTaraf mı değiştirdim 😱
Ben Atv ciyimtakas-lordly kanal d ci even-mrt-06 starcı oldu ya la
pompy gibi sonradan açıklama yapmışsınBen Atv ciyim
Hd olduğu için
bu sefer gerçekleri söylemiş pazartesileri başpanpam lordlyKaradayı Total olmuş. Bir nefret kusup çıkayım bari.
°°°mobil mesaj°°°
evet eksik konuşmuşsun sonra tamamlamaya çalışmışsın tıpkı pompyPompy mi
aga totalde izlenemeyip ab grubu ile kendini avutanların oluşturduğu bişey sadece bu forumda var zaten bu saçmalık hala totalin tüm grupların toplamı olmadığı ve en çok izlenenin totalden görüldüğünü anlayamayanlar ve kendilerini kandırmaya çalışanalr varBu forumdaki en büyük saçmalık totalci ABci tartışması Karadayı eze eze zirveyi almış tebrikler.
bu ilk cümleyi açıklarmısın aga bekliyorum totalde 11 değilde 9 alsaydı o zaman olacakmıydı yani yav şu saçma cümleleri bırakın artıkKaradayı iki grupta da yükselmiş ama ab'si totalinden daha düşük boşluğa rağmen.
Yst özellikle ab'de batmış.
Recep süper gitmiş tebrik ederim.
KMOİ iyi gitmiş iki grupta da.
Hababam Sınıfı iyi gitmiş.
Beni Affet yine çok iyi oranlar almış.
Beni Böyle Sev çok kötü gitmiş maalesef..
Kayıp ab'de hatrı sayılır oranlarla vedasını yapmış. Dizide emeği geçen herkesi tebrik ederim..
Hep derin forumun oyunu.