27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu forumdaki en büyük saçmalık totalci ABci tartışması Karadayı eze eze zirveyi almış tebrikler. :)

Acun şok bir düşüş yaşamış. TOTAL'de iyi Tebrik Ederim lakin özellikle AB'de çok düşmüş. Haftaya Sefa ya da Aref gelirse şaşırmam. :)

Recep Ivedik çok iyi Oranlar almış hem TOTAL'de hem AB'de Tebrik Ederim. :)

Arkadaşım Hosgeldin'in tekrarı çok iyi Oranlar almış Tebrik Ederim. :)

Karadayı yine şov yapmış Tebrik Ederim. :)

Karadayi'm iyi gitmis bekledigimden. Iki gruptadan birinde 10 altinda olur dedim ama olmamis :D
AB'nin TVR oranlari ne olmus öyle millet tatile mi cikmis ne olmus :D

Acun'un durumu nedir öyle :D Arkadasim Hosgeldin'in tekrar (!!!) bile gecmis AB'de. Niye 5 reyting altinda kaldi acaba :D Acun bile TOTAL'ci olmus Karadayi'ya laf atanlar önce bunu görsün 😉

Kayip AB'de 3.39 reyting ile bitirmis.

Beni Böyle Sev iki gruptada 2.54 reyting almis. Bu dizi bile düstüyse dün aksam tüm denekler yerinde degilmis bu da bunu gösteriyor.

Karadayı Total olmuş. Bir nefret kusup çıkayım bari. :):)

°°°mobil mesaj°°°

Karadayı iki grupta da yükselmiş ama ab'si totalinden daha düşük boşluğa rağmen. :)

Yst özellikle ab'de batmış. :)

Recep süper gitmiş tebrik ederim. :)

KMOİ iyi gitmiş iki grupta da. :)

Hababam Sınıfı iyi gitmiş. :)

Beni Affet yine çok iyi oranlar almış. :)

Beni Böyle Sev çok kötü gitmiş maalesef..

Kayıp ab'de hatrı sayılır oranlarla vedasını yapmış. Dizide emeği geçen herkesi tebrik ederim..

Yeteneksizisiniz çökmüş.:kiki:
Karadayı iyi gitmiş.Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi.:DRecepte çok çok iyi gitmiş yine.:DDiğerleri daha iyi gider.:D

Fox ana haber zaten 8 geçe başlıyormuş 8 dakika önceye alınacak ve haberi yapıldı.:kiki:

Bu forumdaki en büyük saçmalık totalci ABci tartışması Karadayı eze eze zirveyi almış tebrikler. :)
aga totalde izlenemeyip ab grubu ile kendini avutanların oluşturduğu bişey sadece bu forumda var zaten bu saçmalık hala totalin tüm grupların toplamı olmadığı ve en çok izlenenin totalden görüldüğünü anlayamayanlar ve kendilerini kandırmaya çalışanalr var :(

dizi totalde 10 ab de 8 alırsa olmuyor ama total 7 ab 8 alırsa oluyor
mantığın saçmalığına bakarmısın :d la oğlum kimse kendini avutmasın izlenmeyen dizi biter biter :D
karadayı 11 i geçmiş helal olsun :)
kedi-ciğer hesabı :D

Karadayı iki grupta da yükselmiş ama ab'si totalinden daha düşük boşluğa rağmen. :)

Yst özellikle ab'de batmış. :)

Recep süper gitmiş tebrik ederim. :)

KMOİ iyi gitmiş iki grupta da. :)

Hababam Sınıfı iyi gitmiş. :)

Beni Affet yine çok iyi oranlar almış. :)

Beni Böyle Sev çok kötü gitmiş maalesef..

Kayıp ab'de hatrı sayılır oranlarla vedasını yapmış. Dizide emeği geçen herkesi tebrik ederim..
bu ilk cümleyi açıklarmısın aga bekliyorum :) totalde 11 değilde 9 alsaydı o zaman olacakmıydı yani :kiki: yav şu saçma cümleleri bırakın artık