27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

aga totalde izlenemeyip ab grubu ile kendini avutanların oluşturduğu bişey sadece bu forumda var zaten bu saçmalık hala totalin tüm grupların toplamı olmadığı ve en çok izlenenin totalden görüldüğünü anlayamayanlar ve kendilerini kandırmaya çalışanalr var :(

dizi totalde 10 ab de 8 alırsa olmuyor ama total 7 ab 8 alırsa oluyor
mantığın saçmalığına bakarmısın :d la oğlum kimse kendini avutmasın izlenmeyen dizi biter biter :D
karadayı 11 i geçmiş helal olsun :)
kedi-ciğer hesabı :D
Yalan Dünya Totalde 3.43, A/B'de 5.45 alıyor peki o nasıl oluyor?

Her sene her ay her hafta her gün gün değiştireceği, PT2'ye geçeceği, biteceği söyleniyor ama olmuyor olmuyor.

Bir de yetkililerle görüşenlerim haberine inanmıyorsunuz. O zaman siz açıklayın bu dizi niye hala devam ediyor? :bilmem:

Reyting işin görünen yüzü. Güneşi Beklerken de gayet iyi gidiyor ama başroller 5000 alıyor.

Başrollerin 50.000 aldığı dizilerin çoğu onun ladar bile izlenmiyor.

Çünkü Kanal kara bakar, reytinge değil. Reytingler karı tam olarak lanse etmez.

°°°mobil mesaj°°°

Karadayı total grubunda 11 reyting'i geçmiş. AB grubunda ise rakiplerini 2'ye katlamış.
Kayıp dizisi ilk günden beri sürekli düşüş içerisindeydi. Kanal D daha fazla dayanamayıp bitirme kararı almış. Hayırlı olsun :)

YST Cumartesi-Pazar günlerindeki grafikten çok uzakta ama karadayıya karşı iyi direnmiş.
Recep İvedik filmi defalarca yayınlanmasına rağmen müthiş gitmiş.
KMOİ özellikle AB grubunda ileride. (Acunu bile geçmiş.)

karadayı 11.33 reyting alarak rahat bi şekilde zirvede yer almış abde aynı şekilde tebrikler :)
recep ivedik okadar yayınlanmasına rağmen 7.59 almış ab de 5.6 tebrikler
yst düşük gitmiş 7.11 reyting alarak ab de 4.52 ye düşmüş şaşırdım
bi diğer tebriği hakeden hababam sınıfı total 5.18 ab 4.1 vay be

Yalan Dünya Totalde 3.43, A/B'de 5.45 alıyor peki o nasıl oluyor?

Her sene her ay her hafta her gün gün değiştireceği, PT2'ye geçeceği, biteceği söyleniyor ama olmuyor olmuyor.

Bir de yetkililerle görüşenlerim haberine inanmıyorsunuz. O zaman siz açıklayın bu dizi niye hala devam ediyor? :bilmem:

Reyting işin görünen yüzü. Güneşi Beklerken de gayet iyi gidiyor ama başroller 5000 alıyor.

Başrollerin 50.000 aldığı dizilerin çoğu onun ladar bile izlenmiyor.

Çünkü Kanal kara bakar, reytinge değil. Reytingler karı tam olarak lanse etmez.

°°°mobil mesaj°°°
evet konu yine yalan dünyaya bağlandı :D yalan dünya neden ikide bir saat değiştiriyor gün değiştiriyor veya ara veriyor zorunlu olarak :d çünkü reytingi düşük
reyting demek para demek reyting yoksa para da yok bunu unutma :) vadi neden en çok ciro yapan ve kazanan dizi çünkü en çok izlenen dizi :) güneşi beklerkenin başrolleri kim daha genç ve tanınmamış oyuncular kınay ne kadar alıyor 30 bin 35 bin :)
reyting yoksa karda yok parada yok bunu unutma

evet konu yine yalan dünyaya bağlandı :D yalan dünya neden ikide bir saat değiştiriyor gün değiştiriyor veya ara veriyor zorunlu olarak :D çünkü reytingi düşük
reyting demek para demek reyting yoksa para da yok bunu unutma :) vadi neden en çok ciro yapan ve kazanan dizi çünkü en çok izlenen dizi :) güneşi beklerkenin başrolleri kim daha genç ve tanınmamış oyuncular kınay ne kadar alıyor 30 bin 35 bin :)
reyting yoksa karda yok parada yok bunu unutma
Yoruldum yoruldum yoruldum. :(

takas bu konuyu kaç kez konuştuk.

Yalan Dünya gün değiştirmeden önceki reytingi

TOTAL

3YALAN DUNYAKANAL D16.11.201220:31:2622:31:495,5214,22

A/B

1YALAN DUNYAKANAL D16.11.201220:31:2622:31:498,8222,43

Bu reytingler yüzünden mi gün değiştirdi dizi? Gözünü kapatıp körü körüne kim ne derse inanıyorsun.

Arka Sokaklar gün değiştirmeden önceki reytingleri

3ARKA SOKAKLARKANAL D20:56:3323:13:537,2
17,74

22ARKA SOKAKLARKANAL D20:56:3323:13:532,986,98

Şimdi dürüst olarak cevap ver gün değişikliği hangisi için yapıldı?

Saat konusuna gelince bu dram ve ya aksiyon dizisi değil ki sürekli 20-23 arası yayınlansın. Hep sezona başlarken 20.00-22.15 arası yayınlanır sonra kanal bir şey bulamaz ve 23`e kadar uzatır diziyi de keşke uzatmasa erken bitse. Komedi bu sonuçta.

bir tek o zaman mı gün değiştirdi sürekli aynı reytingleri koyma yav ben sıkıldım sen bıkmadın :D

bir tek o zaman mı gün değiştirdi sürekli aynı reytingleri koyma yav ben sıkıldım sen bıkmadın :D
Aynı reytingleri falan koymuyorum istersen araştır. O dönem 5`i geçiyordu sürekli totalde.

Sezon Finalini zirvede tamamladı. Sonra eski gününe geri döndü ne var bunda? Yine zirvedeyken gün değiştirdi.

Güzel gitmiş Karadayı bölümün sonunu görebildim sadece oldukça güzeldi bir daha ki bölümlerde aksiyon olursa bu reytingler 14'ü geçer ama senaristlerde iş yok hep aşk aşk aşk nereye kadar

Karadayı'mın AB'si yuksek çıkar demiştim ama tam tersi çıktı @ABAY_06 @sürgünüm. Ama AB'nin TVR'ı da düşük %5-6 gibi. %5-6 TVR pt1'de ne kadar etkili bilemem ama Fox sabah haberlerine yaramiş :A
Total 11 ab 12 bekliyordum yanıldım maalesef,O Ses'in geçen hafta bıraktığı 15 reyting nereye gitti anlamadım.
21:00'deki 30 dakika reklam milleti bunaltmış olmalı,reklam dönüşüde 8 reytingle başlamıştık zaten.

Bunlar mazeret değil mahcup olduk,kıvırtmak bize yakışamaz. @Yakamoz-Asi haklı çıktı.

Recep İvedik dün şov yapmış. :Z Film Show`da izlenir :D
Karadayı O ses bitince uçacak diyordular ama eski reytinglerini bile alamamış :A A\B`de özerlikle rakipsizdi ama düşük gitmiş
Beni böyle sev çok düşmüş.
HeyCanlı dün baya yükselmiş.A\B`de uçmuş 14. olmuş :Z
Yetenek sizsiniz Türkiye A\B`de çok düşmüş 😱 ama ilk haftasıydı zamanla yüksele bilir
Kim Milyoner Olmak İster A\B`de 6 almış :Z 2. olmuş :)
Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı çok iyi gitmiş.Kanal D pazartesiyi daha iyi değerlendirmeli
Kayıp çok düşük reytinglerle ekranlara veda etmiş
Hababam Sınıfı Uyanıyor iyi gitmiş

Recep İvedik dün şov yapmış. :Z Film Show`da izlenir :D
Karadayı O ses bitince uçacak diyordular ama eski reytinglerini bile alamamış :A A\B`de özerlikle rakipsizdi ama düşük gitmiş
Beni böyle sev çok düşmüş.
HeyCanlı dün baya yükselmiş.A\B`de uçmuş 14. olmuş :Z
Yetenek sizsiniz Türkiye A\B`de çok düşmüş 😱 ama ilk haftasıydı zamanla yüksele bilir
Kim Milyoner Olmak İster A\B`de 6 almış :Z 2. olmuş :)
Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı çok iyi gitmiş.Kanal D pazartesiyi daha iyi değerlendirmeli
Kayıp çok düşük reytinglerle ekranlara veda etmiş
Hababam Sınıfı Uyanıyor iyi gitmiş
Karadayı aksiyonlu bir bölüm olsa 13 reyting alır ama senaristler aşk sahnesi yazıyor devamlı ve reytingler yükselmiyor :T:

Total 11 ab 12 bekliyordum yanıldım maalesef,O Ses'in geçen hafta bıraktığı 15 reyting nereye gitti anlamadım.
21:00'deki 30 dakika reklam milleti bunaltmış olmalı,reklam dönüşüde 8 reytingle başlamıştık zaten.

Bunlar mazeret değil mahcup olduk,kıvırtmak bize yakışamaz. @Yakamoz-Asi haklı çıktı.
Bende onu merak diyorum 15'lik kitle biranda nereye kayboldu :)

Karadayı aksiyonlu bir bölüm olsa 13 reyting alır ama senaristler aşk sahnesi yazıyor devamlı ve reytingler yükselmiyor :T:
Medcezir falan nerdeyse tamamen aşk oluyor ama güçlü rakipler karşısında 10 alıyor.mesela geçen hafta izleyenleri bilir çok sıkıcı bir bölümle 10 aldı ama pazartesi özerlikle A\B`de dün rakip yoktu ben 13 falan alır diyordum aksiyon olsun ve ya olmasın

Ya arkadaşlar görmüyor musunuz? :) TOTAL'de TVR 44 küsür AB'de 37 küsür arada 7 küsür TVR var. Yani Karadayı'nın AB'de düşük çıkması doğal. AB tatile çıkmış anlaşılan. :)

Bende onu merak diyorum 15'lik kitle biranda nereye kayboldu :)
Şimdi bütün yorumaları okudum ortak eleştiri(tabi olacak saygı duyuyorum)Karadayı boşluk olmasına rağmen ab'de yükselememiş

Bende diyorum ki geçtiğimiz haftalarda ab'de boşluk olmamasına rağmen Karadayı kaç hafta 12 reyting aldı.:)

Medcezir falan nerdeyse tamamen aşk oluyor ama güçlü rakipler karşısında 10 alıyor.mesela geçen hafta izleyenleri bilir çok sıkıcı bir bölümle 10 aldı ama pazartesi özerlikle A\B`de dün rakip yoktu ben 13 falan alır diyordum aksiyon olsun ve ya olmasın
Karadayı da 10 almış işte.Hem güzel bir bölüm olunca ab de 12 yi geçer.Geçen hafta da gördük bunu

Ya arkadaşlar görmüyor musunuz? :) TOTAL'de TVR 44 küsür AB'de 37 küsür arada 7 küsür TVR var. Yani Karadayı'nın AB'de düşük çıkması doğal. AB tatile çıkmış anlaşılan. :)
40+ AB kitlesi hem Karadayı hem O ses izliyordu.her ikisi 12 falan alıyordu.şimdi TVR 35 bile olsa tek güçlü Karadayı var ve doğal olarak azcıkta olsa artması lazımdı

Karadayı da 10 almış işte.Hem güzel bir bölüm olunca ab de 12 yi geçer.Geçen hafta da gördük bunu
İNŞALLAH kaliteli bir dizi geçmesini isterim :)