27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

@mrt-06 aga ne demiştim dün Recep geçermi Acunu diye geçmiş 2 gruptada :D

Merhametmiş karşılaştırdığın diziye bak :bağır:Çarşamba'ya Kara Para Aşk gelsin'de gör ozaman sen Tuba'm yıksun ortalığı :bhr:
inşallah gelir o zaman vahide teyze bile iyi oyuncu gözükebilir gözüme :A @destere @yakup09

@mrt-06 aga ne demiştim dün Recep geçermi Acunu diye geçmiş 2 gruptada :D

Merhametmiş karşılaştırdığın diziye bak :bağır:Çarşamba'ya Kara Para Aşk gelsin'de gör ozaman sen Tuba'm yıksun ortalığı :bhr:
Gördüm gördüm Agam. :Z

Bugün Buke'm den daha iyi Oranlar alacak gibi. ( InşAllah. ) Küçük Ağa. :A @Bully

Kayıp kötü reytinglerle veda etmiş, neyse en azından ab olarak veda etti. :d

Karadayının karşısın da 4-5 reytinglik yapımlar var ab kısmında ama 10 almış. Ve yine toteli daha baskın. :):)

Yst'ye ne olmuş, biri bana anlatsın :kiki:
Yst 4 lere düştüğüne göre yakın da şu cümleyi duyariz ; " dün bi hikmet geldi bana, karadayıyı açtım izledim. Çok beğendim artık bundan sonra her pzt günü karadayıya konuk olucam. " :):)

Bbs berbat gitmiş her iki kusımda yakında biter. :)

Kayıp kötü reytinglerle veda etmiş, neyse en azından ab olarak veda etti. :D

Karadayının karşısın da 4-5 reytinglik yapımlar var ab kısmında ama 10 almış. Ve yine toteli daha baskın. :):)

Yst'ye ne olmuş, biri bana anlatsın :kiki:
Yst 4 lere düştüğüne göre yakın da şu cümleyi duyariz ; " dün bi hikmet geldi bana, karadayıyı açtım izledim. Çok beğendim artık bundan sonra her pzt günü karadayıya konuk olucam. " :):)

Bbs berbat gitmiş her iki kusımda yakında biter. :)
Dizin final yapmış acın büyük o yüzden sesimi çıkarmayacağım metin ol kardeşim başka dizileri de bitsin diye bekleme :(