Edi ile büdü olmuşlardı, çok güzel di o düğün kareleri.
Üstad olur herkes o'nun karşısın da
mentol yapıyom yazıyorum eksik çıkıyo düzeltiyorum sende hemen alıntı yapma
Biü bu hafta yoktu sanırsam tekrarımı var
mentol değil mentionmentol yapıyom yazıyorum eksik çıkıyo düzeltiyorum sende hemen alıntı yapma
Dizin final yapmış acın büyük o yüzden sesimi çıkarmayacağım metin ol kardeşim başka dizileri de bitsin diye beklemeKayıp kötü reytinglerle veda etmiş, neyse en azından ab olarak veda etti.
Karadayının karşısın da 4-5 reytinglik yapımlar var ab kısmında ama 10 almış. Ve yine toteli daha baskın.
Yst'ye ne olmuş, biri bana anlatsın
Yst 4 lere düştüğüne göre yakın da şu cümleyi duyariz ; " dün bi hikmet geldi bana, karadayıyı açtım izledim. Çok beğendim artık bundan sonra her pzt günü karadayıya konuk olucam. "
Bbs berbat gitmiş her iki kusımda yakında biter.
Benim Için Üzülme yerine Recep Ivedik 2 var.mentol yapıyom yazıyorum eksik çıkıyo düzeltiyorum sende hemen alıntı yapma
Bak işte bugün 1'inciliği alabilir ne diyosunBenim Için Üzülme yerine Recep Ivedik 2 var.
bu işte buğranın üstüne kimse yok senin beddualar 2.5 yıl sonra kabul oluyorHep benim Beddualarım. ( @xemrexxx )
Acun'u zaten sevmiyorum o yüzden fazla beddua okumadım ben asıl Muhteşem Yüzyıl'a. Bak dizi her yıl düzenli olarak düştü 40. Bölümden sonra.bu işte buğranın üstüne kimse yok senin beddualar 2.5 yıl sonra kabul oluyor
Kaçak var.Bak işte bugün 1'inciliği alabilir ne diyosun
dizi düşmedi panpa sistem düşürdüAcun'u zaten sevmiyorum o yüzden fazla beddua okumadım ben asıl Muhteşem Yüzyıl'a. Bak dizi her yıl düzenli olarak düştü 40. Bölümden sonra.
O 7-8 civarı alıyo Totalde geçermi bilemem ama başa baş bir yarış olurKaçak var.