26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
bana cevap verme çabasındaki çocuklar eminim diğer taraftanda trt deki pepee adlı çizgi filmi izliyorlar .. çünkü başka türlü cevaplar bu kadar kalitesiz olamaz.

sen çok izliyosun galiba :D

Git bak yorumlarına kaç kez gördüm senin amacın orada uyarmak olmadı bende yazdım hatta alıntı ile sen bu mesaj ile daha kızıştırıyorsun diye

ya alper uydurma bari.... o msj bu....
ya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlar :biggrin: Tmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olun :biggrin: Ayrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha :wink:

Besalet hem diyorsun sakin olun diye milleti daha kızıştırıyorsun bu mesajla

Görüyorsun ben burda KVP yi kötüleyen yorum mu yazmışım uydurmadan yorumlar atarsan daha iyi olur 😉

ya alper uydurma bari.... o msj bu....
ya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlar :biggrin: Tmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olun :biggrin: Ayrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha :wink:

Besalet hem diyorsun sakin olun diye milleti daha kızıştırıyorsun bu mesajla

Görüyorsun ben burda KVP yi kötüleyen yorum mu yazmışım uydurmadan yorumlar atarsan daha iyi olur 😉

7'den tut 9'a kadar Vadi tartışması yapmışın kafadan işte neyin hesabındasın .

7'den tut 9'a kadar Vadi tartışması yapmışın kafadan işte neyin hesabındasın .Son olarak uydurma lafına karşı şimdi uyduracağım ben sana

düzgün konuş biraz.... vadi tartışması yapmışssın diyorsun ama örnek göster diyince gösteremiyorsun geçeceksin bunları....

besalet tarafını belli ettin hala neyin peşindesin

düzgün konuş biraz.... vadi tartışması yapmışssın diyorsun ama örnek göster diyince gösteremiyorsun geçeceksin bunları....
Konuşmazsam ne olacak çok merak ettim senin karşında Çaylak Üye veya yeni gelmiş üye mi var?Sende bunları geçeceksin. Diyoruz ya 7'den tutacaksın 9. sayfaya kadar yazdıklarını oku

Konuşmazsam ne olacak çok merak ettim senin karşında Çaylak Üye veya yeni gelmiş üye mi var?Sende bunları geçeceksin. Diyoruz ya 7'den tutacaksın 9. sayfaya kadar yazdıklarını oku

senin karşında da favori üye yok 😉 ve yaşça büyük biri var 😉 ordan oraya oku demekle olmuyor yazdığım mesajları biliyorum kvp yi kötüleyen bi msj göster yeter...

ya sizle uğraşılmaz valla 7-9 arası msjlara bak diyorsunuz o msjlarda kvp yi kötülediğim bi msj yok siz hala neyin derdindesiniz anlamıyorum valla....

Kerime Bi şey olmayacak tabi adam başrol.... üsttede yazdım senaryoları siz 1 haftada mı yazılıyor sanıyorsunuz ? senaryolar aylar öncesinden hazırlanır kaç hafta önce diziyi çekiyorlar ondan 2-3 hafta sonra dizi yayınlanıyor dolayısıyla senin dediğin mantıksız oluyor biraz... 😉
1.burda yasine karşılık cevabın bu burda tamamiyle fatmagülü koruma var

1.burda yasine karşılık cevabın bu burda tamamiyle fatmagülü koruma var

burda ben KVP yi kötülediğimi düşünmüyorum düşünen arkadaşlar varsa beni uyarsınlar bi zahmet...fatmagülü nie korumayayım ben tarafsızım fatmagül'ü de koruduğum oldu KVP yi de koruduğum oldu siz ne istiyorsunuz bi KVP ye süper diyelim Fatmagülü korumayalım mı onu mu istiyorsunuz ?

ya sizle uğraşılmaz valla 7-9 arası msjlara bak diyorsunuz o msjlarda kvp yi kötülediğim bi msj yok siz hala neyin derdindesiniz anlamıyorum valla....

Sen laftan anlamıyorsun ?Oradaki tüm mesajlar diyoruz sen daha mesaj göster diyorsun hey sabır hey!

edit:Senin mod olman birşey değiştirmez yukarıdaki cümlene karşılık bu cevap.

burda ben KVP yi kötülediğimi düşünmüyorum düşünen arkadaşlar varsa beni uyarsınlar bi zahmet...fatmagülü nie korumayayım ben tarafsızım fatmagül'ü de koruduğum oldu KVP yi de koruduğum oldu siz ne istiyorsunuz bi KVP ye süper diyelim Fatmagülü korumayalım mı onu mu istiyorsunuz ?
tarafsız olmanı istiyoruz besalet tarafsız geçip onların mesajlarını destekleyip bize karşılık vermeni değil

İzlemediğin diziye kafadan yorum atma yeter