bana cevap verme çabasındaki çocuklar eminim diğer taraftanda trt deki pepee adlı çizgi filmi izliyorlar .. çünkü başka türlü cevaplar bu kadar kalitesiz olamaz.
sen çok izliyosun galiba
bana cevap verme çabasındaki çocuklar eminim diğer taraftanda trt deki pepee adlı çizgi filmi izliyorlar .. çünkü başka türlü cevaplar bu kadar kalitesiz olamaz.
Git bak yorumlarına kaç kez gördüm senin amacın orada uyarmak olmadı bende yazdım hatta alıntı ile sen bu mesaj ile daha kızıştırıyorsun diye
He hebana cevap verme çabasındaki çocuklar eminim diğer taraftanda trt deki pepee adlı çizgi filmi izliyorlar .. çünkü başka türlü cevaplar bu kadar kalitesiz olamaz.
ya alper uydurma bari.... o msj bu....
ya şu KVP ahalisi KVP'yi çok izleye izleye burda da çoşuyorlar :biggrin: Tmm arkadaşlar KVP iyi bi dizi ama Türkiye'nin de en iyisi değil bi sakin olun :biggrin: Ayrıca H.F Yorumlarına Dikkat Ederek Yaz Biraz Daha
Besalet hem diyorsun sakin olun diye milleti daha kızıştırıyorsun bu mesajla
Görüyorsun ben burda KVP yi kötüleyen yorum mu yazmışım uydurmadan yorumlar atarsan daha iyi olur 😉
7'den tut 9'a kadar Vadi tartışması yapmışın kafadan işte neyin hesabındasın .Son olarak uydurma lafına karşı şimdi uyduracağım ben sana
Konuşmazsam ne olacak çok merak ettim senin karşında Çaylak Üye veya yeni gelmiş üye mi var?Sende bunları geçeceksin. Diyoruz ya 7'den tutacaksın 9. sayfaya kadar yazdıklarını okudüzgün konuş biraz.... vadi tartışması yapmışssın diyorsun ama örnek göster diyince gösteremiyorsun geçeceksin bunları....
besalet tarafını belli ettin hala neyin peşindesin
Konuşmazsam ne olacak çok merak ettim senin karşında Çaylak Üye veya yeni gelmiş üye mi var?Sende bunları geçeceksin. Diyoruz ya 7'den tutacaksın 9. sayfaya kadar yazdıklarını oku
ya ne olur belli ettğim msj ı da gösterin de millette rahatlasın ya... 2 kişi bi msj gösteremedi....
sen laf mı anlamıyorsun adam sana diyorki 7-9 arası mesajlarını oku bariz şekilde bize karşısınya ne olur belli ettğim msj ı da gösterin de millette rahatlasın ya... 2 kişi bi msj gösteremedi....
1.burda yasine karşılık cevabın bu burda tamamiyle fatmagülü koruma varKerime Bi şey olmayacak tabi adam başrol.... üsttede yazdım senaryoları siz 1 haftada mı yazılıyor sanıyorsunuz ? senaryolar aylar öncesinden hazırlanır kaç hafta önce diziyi çekiyorlar ondan 2-3 hafta sonra dizi yayınlanıyor dolayısıyla senin dediğin mantıksız oluyor biraz... 😉
burda da aynı şekilde alay etme var bizle yine fatmagülü korumaadamlar polat vuruldu diye kerimi vurdu sırf polat vuruldu diye mi kerimi vurdurttu senaristler
1.burda yasine karşılık cevabın bu burda tamamiyle fatmagülü koruma var
burda da yine savunmadasınAllah Allah millet ne izlerse izlesin sende vatan,din sevgisi yok diye mi izliyorsun KVP'yi hayır demi.... dolayısıyla öğrenmeyede gerek yok belki adamları tanımıyoruz...
ya sizle uğraşılmaz valla 7-9 arası msjlara bak diyorsunuz o msjlarda kvp yi kötülediğim bi msj yok siz hala neyin derdindesiniz anlamıyorum valla....
tarafsız olmanı istiyoruz besalet tarafsız geçip onların mesajlarını destekleyip bize karşılık vermeni değilburda ben KVP yi kötülediğimi düşünmüyorum düşünen arkadaşlar varsa beni uyarsınlar bi zahmet...fatmagülü nie korumayayım ben tarafsızım fatmagül'ü de koruduğum oldu KVP yi de koruduğum oldu siz ne istiyorsunuz bi KVP ye süper diyelim Fatmagülü korumayalım mı onu mu istiyorsunuz ?
burda da aynı şekilde alay etme var bizle yine fatmagülü koruma
İzlemediğin diziye kafadan yorum atma yeterburda ben KVP yi kötülediğimi düşünmüyorum düşünen arkadaşlar varsa beni uyarsınlar bi zahmet...fatmagülü nie korumayayım ben tarafsızım fatmagül'ü de koruduğum oldu KVP yi de koruduğum oldu siz ne istiyorsunuz bi KVP ye süper diyelim Fatmagülü korumayalım mı onu mu istiyorsunuz ?