26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Sizin Polat insan degil Robot mübarek haahha

tamamda bnm attigim mesajla ne alakasi var bak yine klavye yi kullandin beynini unuttun. Dizi baslamadan tamamen hayal ürünü yaziyor polatta basrol oldugu icin ölmemesi gayet normal tipki Rambo, terminatör,... Gibi

besalet kendinle çelişiyorsun bence daha fazla uzatma :D

Senin dedigin cok sacma , Muhtesem yüyilda o odalarin hepsini teker teker yapmalari lazim , o cesit cesit kaftanlar elbiseler hepsi Para , bütün Kostümleri diktirmek bide Kamera görntü oooo .... say say bitmez ... KVP den daha fazla para harciyor MYY !!

polat vurulduktan bir hafta sonra keriminde vurulmasi ve sonuc olarak onada birsey olmamasi sence rastlantimi?

takas ile yasin siz dalgamı geçiyosunuz ? yok polat vuruldu da ,kerimde vuruldu. polatın vurulduğu bölümü gösterirken zaten kerimin vurulduğu günki bölüm çekilp bitmiştir ,siz senaristlerin kvp bölümlerine göre mi hareket ettiğini sanıyosunuz? diziler her zaman 2 yada 3 bölüm ileridedir . kvp bu kadar önemsemeyin.. senaristler kvp baz aldığı için mi senaryo hep durağan gitti.. bu arda yok sen fatamaagülümü izledin falan filan diyosunuz da , kvp gibi saçmalık abidelerini iz<leyenlerden daha mantıklı ve duyarlı olduğum kesindir benle hem fikir olan arkadaşlarımda öyle!!!

sen 144. bölüm diyorsun muhteşem yüzyılın her bölümünde ne kadar emek var... o dediğin bölümde sadece kaç haftada çekilmiş diyorsun muhteşem yüzyılda ise ona özel kıyafetler olsun mücevherler olsun montajlamalar olsun.... ayrıca bi savaş sahnesi ne kadar da çekiliyor onu da es geçmeyelim 😉
ya bırak Allah ını seversen ben sadece örnek verdim her bölüm aynı :D muhteşem yüzyılda bölüm aynı kareyi göstermekle geçiyo vadide ise bi bölümde 50 tane farklı mekan inanılmaz sahneler ah ah size laf anlatamıyorum şu dizide herşeyi eleştirin ama emeğe bile laf atıyorsunuz ya yazıklar olsun adamlar yetiştiremedikleri için o kadar aralar veriyolar be sen gelmiş muhteşem yüzyıl diyorsun

takas ile yasin siz dalgamı geçiyosunuz ? yok polat vuruldu da ,kerimde vuruldu. polatın vurulduğu bölümü gösterirken zaten kerimin vurulduğu günki bölüm çekilp bitmiştir ,siz senaristlerin kvp bölümlerine göre mi hareket ettiğini sanıyosunuz? diziler her zaman 2 yada 3 bölüm ileridedir . kvp bu kadar önemsemeyin.. senaristler kvp baz aldığı için mi senaryo hep durağan gitti.. bu arda yok sen fatamaagülümü izledin falan filan diyosunuz da , kvp gibi saçmalık abidelerini iz<leyenlerden daha="" mantıklı="" ve="" duyarlı="" olduğum="" kesindir="" benle="" hem="" fikir="" olan="" arkadaşlarımda="" öyle!!![="" quote]

</leyenlerden>
<leyenlerden daha="" mantıklı="" ve="" duyarlı="" olduğum="" kesindir="" benle="" hem="" fikir="" olan="" arkadaşlarımda="" öyle!!![="" quote]
onun için herkes vadiyi konuşuyor :D hem ne 2-3 bölümünden bahsediyon polat vuruldu adamlar kerimi vurdurttular :D geçin bunları :D</leyenlerden><leyenlerden daha="" mantıklı="" ve="" duyarlı="" olduğum="" kesindir="" benle="" hem="" fikir="" olan="" arkadaşlarımda="" öyle!!![="" quote]

</leyenlerden>

tecavüz sahnedini bes dakika uzatmakta tecavüze ugrayan kadinlara saygidan olsa gerek muahahaha

iki yıl önceki 5 dakikalık tecavüz sahnesinin uzunluğunu hala dillerine dolayanlar, polat karakterinin 10 yıldır gencecik çocukları genç beyinleri şiddete yönlendirmesine herhangi bir eleştiri getirmiyorlar. eskiden çocukların kahramanı herşeyi zekasıyla çözen çelimsiz saf ama aynı zamanda karıncayı ezmeyen keloğlandı.. şimdi ise gençlerin örnek aldığı kişi kan ve şiddetten başka bişey sergilemeyen polat . birazda tarafsız davranıp bunları eleştirelim.

ya bırak Allah ını seversen ben sadece örnek verdim her bölüm aynı :D muhteşem yüzyılda bölüm aynı kareyi göstermekle geçiyo vadide ise bi bölümde 50 tane farklı mekan inanılmaz sahneler ah ah size laf anlatamıyorum şu dizide herşeyi eleştirin ama emeğe bile laf atıyorsunuz ya yazıklar olsun adamlar yetiştiremedikleri için o kadar aralar veriyolar be sen gelmiş muhteşem yüzyıl diyorsun

emeğe kimsenin laf ettiği yok eminim baya zor şartlarda çalışıyorlardır emek çoktur ona kim bi şey diyorki :) ama muhteşem yüzyıl gibi değil... Ben tarafsız olarak bakıyorum yoksa bana ne :D ama sen KVP çalışanı gibi savunuyorsun diziyi :D

tamamda bnm attigim mesajla ne alakasi var bak yine klavye yi kullandin beynini unuttun. Dizi baslamadan tamamen hayal ürünü yaziyor polatta basrol oldugu icin ölmemesi gayet normal tipki Rambo, terminatör,... Gibi

Bak kendi agzinla söyledin , Polat bir Kahraman , ve Hayal ürünü diziler Fenomen olamaz ! 😉

takas ile yasin siz dalgamı geçiyosunuz ? yok polat vuruldu da ,kerimde vuruldu. polatın vurulduğu bölümü gösterirken zaten kerimin vurulduğu günki bölüm çekilp bitmiştir ,siz senaristlerin kvp bölümlerine göre mi hareket ettiğini sanıyosunuz? diziler her zaman 2 yada 3 bölüm ileridedir . kvp bu kadar önemsemeyin.. senaristler kvp baz aldığı için mi senaryo hep durağan gitti.. bu arda yok sen fatamaagülümü izledin falan filan diyosunuz da , kvp gibi saçmalık abidelerini iz<leyenlerden daha mantıklı ve duyarlı olduğum kesindir benle hem fikir olan arkadaşlarımda öyle!!!

ya yakup lütfen benimle muhattap olmaya yine H.F filan neysede senin seviyene inmeyi hic istemiyorum.

iki yıl önceki 5 dakikalık tecavüz sahnesinin uzunluğunu hala dillerine dolayanlar, polat karakterinin 10 yıldır gencecik çocukları genç beyinleri şiddete yönlendirmesine herhangi bir eleştiri getirmiyorlar. eskiden çocukların kahramanı herşeyi zekasıyla çözen çelimsiz saf ama aynı zamanda karıncayı ezmeyen keloğlandı.. şimdi ise gençlerin örnek aldığı kişi kan ve şiddetten başka bişey sergilemeyen polat . birazda tarafsız davranıp bunları eleştirelim.
peki vadideki dini konulara ne diyeceksin fatmagülü izleyipte afedersin .... mı olsunlar vadiyi izlesinler vatan sevgisi nedir din sevgisi nedir onları öğrensinler

iki yıl önceki 5 dakikalık tecavüz sahnesinin uzunluğunu hala dillerine dolayanlar, polat karakterinin 10 yıldır gencecik çocukları genç beyinleri şiddete yönlendirmesine herhangi bir eleştiri getirmiyorlar. eskiden çocukların kahramanı herşeyi zekasıyla çözen çelimsiz saf ama aynı zamanda karıncayı ezmeyen keloğlandı.. şimdi ise gençlerin örnek aldığı kişi kan ve şiddetten başka bişey sergilemeyen polat . birazda tarafsız davranıp bunlar eleştirelim.
h

Vallaha azimdan lafi aldin ...

peki vadideki dini konulara ne diyeceksin fatmagülü izleyipte afedersin .... mı olsunlar vadiyi izlesinler vatan sevgisi nedir din sevgisi nedir onları öğrensinler

Allah Allah millet ne izlerse izlesin sende vatan,din sevgisi yok diye mi izliyorsun KVP'yi hayır demi.... dolayısıyla öğrenmeyede gerek yok belki adamları tanımıyoruz...Ayrıca bi msjında Çelişiyorsun demişsin çeliştiğim msjları göstermedin hala ?

Kim Milyoner Olmak İster' baktım.Daha ne konusursunuz la hadi yatın :D

Polat yolda gecen adamlari cevirip vurmuyor sadece türkiye düsmanlari ile mücadele ediyor.

Ben KVP yi 7 senedir izliyorum vallahi cebimde bicak bile tasimiyorum ama senin IQ deki insanlar izlerse o Zaman zararli olabilir haklisin muahahaha :D

korkma , fgsn yi izleyenler o sahneyle sadece tatmin oluyorlardir oda , KVP de ise cocuklar insanlar polat oluyor cikiyoar resmen , bu sene trkiyeye geldigimde disarda dolasmaya korkdum resmen , herkez polat olmus cikmis , bu gidisle ölü sayisida artar ...