KVP fanatikleri , ve benim cephemde olan Arkadaslarim D 😛 yarin karne günüm , dua edin benim icin :'( 😛P korkuyormmm MSA mi almam lazimm
hayirlisi olur insallah, Dizi bir kenara bu is bir kenara alirsin insallah
KVP fanatikleri , ve benim cephemde olan Arkadaslarim D 😛 yarin karne günüm , dua edin benim icin :'( 😛P korkuyormmm MSA mi almam lazimm
ya helal olsun sana ya cem yilmaz dan sonra gördügüm en iyi komedyensin sen varya su anda senin attigin mesajlardan koleksyon yapmayi düsünüyorum.
hayirlisi olur insallah, Dizi bir kenara bu is bir kenara alirsin insallah
aynen biriktirip koleksyon yap bir gün belki doğru düşünme eğilimine girersen okur bişeyler kaparsın aferin biriktir:sneakiness::sneakiness: bu arad yaşım 21 , ve bu bugünki son yorumum yarın yine eyenmeye devam edicem..
bakın arkadaşlar tartışın da düzgün tartışın şu yazdığınız 10 sayfanın 8 sayfası saçma mesajlarla dolu yapmayın etmeyin altı üstü bir dizi şimdi dizinin senaristleri bu mesajları görüp aferin bunlara demeyecek
bakın arkadaşlar tartışın da düzgün tartışın şu yazdığınız 10 sayfanın 8 sayfası saçma mesajlarla dolu yapmayın etmeyin altı üstü bir dizi şimdi dizinin senaristleri bu mesajları görüp aferin bunlara demeyecek
0 belki 1-2:U:U:U:U ama bu msjı kaç kişi takacak panpa
0 belki 1-2
Hayir ama KVP yi izlemeye basladigimda 12 yasindaydim ama yinede elime bicak almadim bilincli Anne Baba cocugunun siddetten etkilendigini biliyorsa izletmesin.
Hadi vadi düsmanlari gelin simdi konusun dün kos kos atiyordunuz yine iki grubtada ezdik fatosgül, bundan sonra haddinizi bilin zirve Vadi nin.
Hadi vadi düsmanlari gelin simdi konusun dün kos kos atiyordunuz yine iki grubtada ezdik fatosgül, bundan sonra haddinizi bilin zirve Vadi nin.
İki grupta da çok az fark var. 1 reyting bile yok. Buna "ezmek" denmez, az farkla geçmek denir. Siz böyle bir üslupla konuşursanız doğal olarak Fatmagül'ün Suçu Ne hayranlarının tepkisini çekersiniz ve sayfalar boyunca tartışmak zorunda kalırsınız.
kvp nun reytinglerinden mi korkucağız.. evet 1. olmussunuz ama kvp ne kadar heycan yaptırdı izlensin diye fatmagül ise hep aynı mod'da farkındaysınız aralarında tam 1 reyting bile yok fatmagül bi hamlede geçer kvp yu..