26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Bunların amacı belli ya :D.

Daha bu reyting sayfasını yeni inceledim...
Kurtlar Vadisi birinci olmuş fanlarına gözünüz aydın diyeyim:)
Onun yakasındaki Fatmagül'ün suçu ne ve diğer yapımları da tebrik ederim...

kişisel yorumumu söylüyorum iplenmeyecem belki ama Anti kurtlar vadisi grubu oluşmuş bunun sebebi forumda Kurtlar vadisi hayranlarının çok olması zamanında Geniş Aile hakkında olumlu yorumlar yapıldığında Alemto ve iki üç arkadaş anti yorumlar yaparlardı :)
Kurtlar vadisi hayranları çok çocukca yorumlar yapmış kapak olsun falan bu arkadaşları tanıyorum gayet olgun insanlar bu yorumlar yakışmamış ...
Anti Kurtlar vadisi çoğu Fatmagül severi bunların bunlar da çocukca yorumlar yapmışlar...

vallahi forumda dışarıdan gören bir insan için olumlu şey değiil bunlar

Daha bu reyting sayfasını yeni inceledim...
Kurtlar Vadisi birinci olmuş fanlarına gözünüz aydın diyeyim:)
Onun yakasındaki Fatmagül'ün suçu ne ve diğer yapımları da tebrik ederim...

kişisel yorumumu söylüyorum iplenmeyecem belki ama Anti kurtlar vadisi grubu oluşmuş bunun sebebi forumda Kurtlar vadisi hayranlarının çok olması zamanında Geniş Aile hakkında olumlu yorumlar yapıldığında Alemto ve iki üç arkadaş anti yorumlar yaparlardı :)
Kurtlar vadisi hayranları çok çocukca yorumlar yapmış kapak olsun falan bu arkadaşları tanıyorum gayet olgun insanlar bu yorumlar yakışmamış ...
Anti Kurtlar vadisi çoğu Fatmagül severi bunların bunlar da çocukca yorumlar yapmışlar...

vallahi forumda dışarıdan gören bir insan için olumlu şey değiil bunlar
aga haklısın :D

her hafta burda takas alemto beyazsoy yasin kavga ediyolar izliyordum sırf onlara yorum yazmak için üye oldum ama takas yasin alemtoya katılıyorum kurtlar vadisini çekemiyorlar eskiden kv 20- 30 reyting alırdı 20 den aşşa gitmezdi fatmagul kim hacı ? eskileri unutmuş millet kv türkiyenin tv fenomenidir !
Aynen tamamen katılıyorum ama türkiyede hiçbir dizi 30 reyting almadı Vadi 26,94 reyting aldı en yüksek :)

Hayir su ana kadar en çok reytingi Asmali Konak'in finali almisti: AB grubunda 28.50 reyting ve 81.30 izlenme payı almıştı.

Hacı orası Hollanda Türkiyede hiç kimse böyle sen gibi nazik davranmaz forumda küfür yasak olmasa eminim o verdiğin 5 maddeye tek tek küfür ederlerdi

Her seferinde de Hollanda'yi bahane olarak kullanmayin yahu. Hollanda'da yasadigim birsey degisiyor mu? Bende sizin gibi annemden babamdan saygi, sevgi ve terbiye ögrenmedim mi? Bu Hollanda'da yasamamla bir alakasi yok.

Her seferinde de Hollanda'yi bahane olarak kullanmayin yahu. Hollanda'da yasadigim birsey degisiyor mu? Bende sizin gibi annemden babamdan saygi, sevgi ve terbiye ögrenmedim mi? Bu Hollanda'da yasamamla bir alakasi yok.
orası öyle ama türkiye farklıdır farklı

Hollanda ile Türkiye farkı var .Ben Hollanda da olsa kimse saygıdan bahsetmez bu kadar bunlarda hayatın gerçeği

yanlız senenin başında tnt ye laf edenlere cok buyuk kapak oldu bu reytingler tnt gercekten cok buyuk basarılara imza atıyor.ayrıca fatmagulculer size sesleniyorum siz senaryosu baştan aşşagı sacmalık olan bır diziyi nasıl da türkiyeyi bırak ortadogunun 10 yıldır en cok izlenen dizi olan KURTLAR VADİSİ ile karşılaştırırsınız? nasıl bir mantıktır bu.kvp aldıgı reytinglerle bunu ispatladı.bir hafta fsn yayınlanmadı ve herkes kvp izledi.ve şuna karar verdi bu dizi bi 10 yıl daha gider ...

yanlız senenin başında tnt ye laf edenlere cok buyuk kapak oldu bu reytingler tnt gercekten cok buyuk basarılara imza atıyor.ayrıca fatmagulculer size sesleniyorum siz senaryosu baştan aşşagı sacmalık olan bır diziyi nasıl da türkiyeyi bırak ortadogunun 10 yıldır en cok izlenen dizi olan KURTLAR VADİSİ ile karşılaştırırsınız? nasıl bir mantıktır bu.kvp aldıgı reytinglerle bunu ispatladı.bir hafta fsn yayınlanmadı ve herkes kvp izledi.ve şuna karar verdi bu dizi bi 10 yıl daha gider ...
sonuna kadar katılıyorum kardeş çok doğru