26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Su an tüm yorumlari okudum ve içimden ne diyorum biliyormusunuz: "Biz bu muyuz?", "FavoriForumum ailesi bu mu?" ..

Lütfen herkes bu yazimi okusun ve kaale alsin:

1. Hiç kimse bir diziyi sevmek zorunda degil, ama emek verilerek hazirlanan bir diziyi bu kadar kötü göstermeye hakkiniz yok. Kurtlar Vadisi Pusu'yu seven hayranlar çok fazla acimasiz yorumlarda bulundular: "Çatlayan, patlayin dizimiz birinci" vs.. Böyle birsey mi olur? Sevin dizinizi birsey demiyorum ama bunu saygi çerçevesi içinde ve tolerans bir sekilde yaparsaniz daha iyi olacaktir.

2. Hiç kimse kimseye karsi hakarette bulunamaz. Insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorunda degilsiniz fakat saygi göstermek zorundasiniz.

3. Her hafta Persembe gününün reytingleri açiklandiginda bir kavganin, bir tartismanin olmasi sart mi? Bunu misafirlere yapmaya hakkimiz varmi? Yok. Siz böyle yaptiginizda, insanlarda daha da sogumaya baslarlar reyting konularinda ve üyeler bile gitmeye gider.. Ki gittigini de gördük fazlasiyla..

4. Bir adminin online olmadiginda bir moderatör, veya süper moderatör uyari da bulunabilir, o o'nun görevidir.

5. Herkes bundan sonra yapmis oldugu yorumlari önce incelesin ondan sonra yorum atsin, kimseyi kirmaya hakkimiz yok.

Niyese 1.yorumdan sonra hiç katılmıyorum sana bizim burada tartışmamız misafirleri dahada konunun içine soktuğuna eminim.Ben herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda değilim herkes istediğini yazar ama ben kafadan atılan yorumlara hayatta saygı göstermem

Niyese 1.yorumdan sonra hiç katılmıyorum sana bizim burada tartışmamız misafirleri dahada konunun içine soktuğuna eminim.Ben herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda değilim herkes istediğini yazar ama ben kafadan atılan yorumlara hayatta saygı göstermem

Peki diyelim sizin yaptiginiz tartisma misafirlerin ilgisini çekiyor.. Sence ne diyorlardir "Çok güzel bir tartisma devam etsin mi yoksa "Neden bir dizi için birbirlerine giriyorlar, deger mi" mi diyorlardir? Bence ikinci seçenek..

Kurtlar Vadimiz bu hafta iyice uçmuş
Fatmagül arkasında bekliyor
Alemin Kıralı da çok başarılı
Kim Milyoner Olmak İster de çok başarılı olmuş
Şanslı Masada özellikle ABde çok başarılı

her hafta burda takas alemto beyazsoy yasin kavga ediyolar izliyordum sırf onlara yorum yazmak için üye oldum ama takas yasin alemtoya katılıyorum kurtlar vadisini çekemiyorlar eskiden kv 20- 30 reyting alırdı 20 den aşşa gitmezdi fatmagul kim hacı ? eskileri unutmuş millet kv türkiyenin tv fenomenidir !

Su an tüm yorumlari okudum ve içimden ne diyorum biliyormusunuz: "Biz bu muyuz?", "FavoriForumum ailesi bu mu?" ..

Lütfen herkes bu yazimi okusun ve kaale alsin:

1. Hiç kimse bir diziyi sevmek zorunda degil, ama emek verilerek hazirlanan bir diziyi bu kadar kötü göstermeye hakkiniz yok. Kurtlar Vadisi Pusu'yu seven hayranlar çok fazla acimasiz yorumlarda bulundular: "Çatlayan, patlayin dizimiz birinci" vs.. Böyle birsey mi olur? Sevin dizinizi birsey demiyorum ama bunu saygi çerçevesi içinde ve tolerans bir sekilde yaparsaniz daha iyi olacaktir.

2. Hiç kimse kimseye karsi hakarette bulunamaz. Insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorunda degilsiniz fakat saygi göstermek zorundasiniz.

3. Her hafta Persembe gününün reytingleri açiklandiginda bir kavganin, bir tartismanin olmasi sart mi? Bunu misafirlere yapmaya hakkimiz varmi? Yok. Siz böyle yaptiginizda, insanlarda daha da sogumaya baslarlar reyting konularinda ve üyeler bile gitmeye gider.. Ki gittigini de gördük fazlasiyla..

4. Bir adminin online olmadiginda bir moderatör, veya süper moderatör uyari da bulunabilir, o o'nun görevidir.

5. Herkes bundan sonra yapmis oldugu yorumlari önce incelesin ondan sonra yorum atsin, kimseyi kirmaya hakkimiz yok.

sen önce yorumlarıyla bizleri kışkırtan üyelere söylicen bunları
ayrıca madde 2 de ne demek istediğini anlamadım saygi duymak zorunda degilsiniz fakat saygi göstermek zorundasiniz. bu nasıl bişey :D

Valla Yorum Atmamak İçin zor tutuyorum kendimi.. iki çift lafım var su destereyede neyse

Furkan üye kavgası dikkat çeker.Ben şahsen misafirken Frank Woods sürekli kavga eterdi sürekli yorumlara bakardım :D.Yani dikkat çeker.

Bu cümle işte çok sakıncalı, çünkü sizlere kalsa KVPyi eleştiren herkes kafadan atıyor yorumları. Böyle yaklaşımlarla tabii ki her hafta kavga çıkar...

kurtlar vadisini cekemiyor çoğu kişi yazık yaa kv türkiyenin tv fenomenidir bunu böle bilin :biggrin:

Dün tv izlemedim ama K.Vne tbrklr..10 sene oldu nerdeyse ayrıca TNT gibi bi kanalda hala 1. olabiliyo ayrıca karşısındaki dizi F.S.N..Dizideki bi tecavüz işi bitiriyo oysa türk milletinde..F.S.N ile Kuzey Güney aynı durumda aslında sadece başroller götürüyo diziyi..Yoksa bu iki dizinin adam akıllı bi konusu bile yok..Yani bu kadar F.S.N sevmeyen insan varken medyada bile takılmayan bu dizinin 2. olmasına hala anlam veremiyorum..

Kurtlar Vadisi Pusu her zaman ki gibi harika bir bölümle geldi. O kadar güzeldi ki umarım bu başarısını devam ettirir.

Fatmagül'ün Suçu Ne? genel olarak iyi bir bölüm oldu. Kerim'in vurulması da ayrı bir heyecan katsın diye bekledim ama pek heyecan yoktu. Her şeye rağmen güzeldi. Umarım daha iyi bölümler gelir.

Reytingler için Teşekkürler Sağlıcakla kalın siteniz çok güzel.

Furkan üye kavgası dikkat çeker.Ben şahsen misafirken Frank Woods sürekli kavga eterdi sürekli yorumlara bakardım :D.Yani dikkat çeker.

üye kavğası değilde hararetli tartışmalar dikkat çeker bende kayıt olmadan önce düzeyli tartışmalara aklı başında yorumlara bakıyordum.

"Bu sezon ilk kez geçen hafta Fatmagül'ün Suçu Ne'yi geçen Kurtlar Vadisi Pusu, bu başarının tesadüf olmadığını bu hafta aldığı sonuçla kanıtladı."

Rating tablosuna göre cok güzel ve dogru bir yazi olmus.. Tebrik ediyorum!

VE, Kurtlar Vadisi Pusu ZIRVEDE.. Allah'a binlerce kez sükürler olsun.. Kurtlar Vadisi Pusu Persembe aksamlari FIRTINA gibi estiriyor.. SON 2 Bölüm, bu sekil devam ederse, ZIRVEYI allah'in izniyle sabitleriz..

Buradan herkesin adina PANA FILM ekibine tesekkür ediyorum.. Allah yollarini acik etsin..

bu tartışmalar bence gereksiz... dün kurtlar vadisini izledim baya güzeldi liderliği hakediyor ve en heyecanlı yerde bitti. ben şahsen gelecek haftada izlemeyi düşünüyorum inşallah zirveyi bırakmaz ne diyelim :)

Tamam kardeşim izleyen izlesin ben de izliyorum hoşuma gidiyor KVP yi.Ama beyler bırak dediğini desin zaten rating tablosu ortada.Gerçekler görmezden gelinemez.Bunlar hoş kavgalar değil bencede.Bırak konuşsun sen onun seviyesinde bi üye misin bir bak istatistiklerine takas ve AlemTo.Forumun kaliteli iki üyesisiniz.2-3 günlük adam konuşsa ne olur.Bunlar gerçekleri görmezden gelen insanlar.Ama eleştiren eleştirir ama kimse de saygı duymak zorunda değil.Benim tercihim bunlarla muhattab olmamak.Sonra adınız kavgacıya çıkıyor.

Ben döndümmmm :))) sizin KVP düsmaniniz :D vallaha sasirdm reytinglere , yorumda yapmak ismem :DD