Su an tüm yorumlari okudum ve içimden ne diyorum biliyormusunuz: "Biz bu muyuz?", "FavoriForumum ailesi bu mu?" ..
Lütfen herkes bu yazimi okusun ve kaale alsin:
1. Hiç kimse bir diziyi sevmek zorunda degil, ama emek verilerek hazirlanan bir diziyi bu kadar kötü göstermeye hakkiniz yok. Kurtlar Vadisi Pusu'yu seven hayranlar çok fazla acimasiz yorumlarda bulundular: "Çatlayan, patlayin dizimiz birinci" vs.. Böyle birsey mi olur? Sevin dizinizi birsey demiyorum ama bunu saygi çerçevesi içinde ve tolerans bir sekilde yaparsaniz daha iyi olacaktir.
2. Hiç kimse kimseye karsi hakarette bulunamaz. Insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorunda degilsiniz fakat saygi göstermek zorundasiniz.
3. Her hafta Persembe gününün reytingleri açiklandiginda bir kavganin, bir tartismanin olmasi sart mi? Bunu misafirlere yapmaya hakkimiz varmi? Yok. Siz böyle yaptiginizda, insanlarda daha da sogumaya baslarlar reyting konularinda ve üyeler bile gitmeye gider.. Ki gittigini de gördük fazlasiyla..
4. Bir adminin online olmadiginda bir moderatör, veya süper moderatör uyari da bulunabilir, o o'nun görevidir.
5. Herkes bundan sonra yapmis oldugu yorumlari önce incelesin ondan sonra yorum atsin, kimseyi kirmaya hakkimiz yok.
Niyese 1.yorumdan sonra hiç katılmıyorum sana bizim burada tartışmamız misafirleri dahada konunun içine soktuğuna eminim.Ben herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda değilim herkes istediğini yazar ama ben kafadan atılan yorumlara hayatta saygı göstermem