26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
aynen öyle diyorsun ama sonra da KVP yi kötülüyorsun Fatmagülü savunuyorsun diyorsunuz öyle bi şey olsa H.F yi dünkü msjdan dolayı uyardım msjı falan silindi hatta böyle şeyler olmazdı....

aga bazı yorumalrda siz çok üsteliyorsunuz şuan AlemTo'nun bana yaptığı gibi bazen de Destere olsun beyazsoy du galiba o olsun H.F olsun sizi kışkırtacak msjllar yazıyor bana göre... ben senin bu yorumuna aynen öyle dedim diğer yorumlarının hiçbirine katılmıyorum dediklerimin arkasındayım

Besalet ben giremiyorum Çaylak üyelrin sayfasına sadece nicklerin adı gözüküyor ozan öyle sistem yapmış kendi profiline bak orada sana karşı sevgiline anana karşı bir çok küfürlü nickler var sen Frank Woodsun arkasında böyle laflar edersen olacağı bu

ben sana ne diyorum OyunTürkiyede olanları biliyormusun ? bilmiyorsan frank woodsla ilgili bi şey yazma boş boşuna 😉 ayrıca neredeyse herkese öyle nickler alıyor frank woods bu yani... sonra affet besalet ben msutafa diye nick alıyor... geçen facede gördü arkadaşlığı siilmemizsin falan özür dilerim diye msj atıyor... ayrıca sende az onla kapışmamıştın şimdi onu baya savunuyrsun....

ben sana ne diyorum OyunTürkiyede olanları biliyormusun ? bilmiyorsan frank woodsla ilgili bi şey yazma boş boşuna 😉 ayrıca neredeyse herkese öyle nickler alıyor frank woods bu yani... sonra affet besalet ben msutafa diye nick alıyor... geçen facede gördü arkadaşlığı siilmemizsin falan özür dilerim diye msj atıyor... ayrıca sende az onla kapışmamıştın şimdi onu baya savunuyrsun....

Ben sana ne diyorum arkasından çocuk gibi kelimeler kullanırsa oda böyle devam eder diyorum

sende öyle ufaklık:H:H
Cuma olmasa ben sana edecem küfürü biliyorum hiç kasmam

çocuk kötü bi laf mı çocuk diyorsun arkasından diyorsun ya...çocuk çocuk hareketler yaptı OyunTürkiye adlı forumda biliyon zaten o forumu tüm konuları sildi tüm msjlarımızı sildi biizm emeklerimizi çaldı eee bunların ardından ÇOCUK dedik kötü mü bi şey demişiz.... ?

alemto bence frank woodsu savunma :D
Takas ben küfürlerini savunduğum yok burada .Sadece arkasından kötü şeyler söyledikten sonra alır o nickleri diyorum çünkü ben banlıken Besalet bunu çok yapıyor geçenler ikimiz ban aldık bu Beyazsoy ban atmadı ozan kafası esti ikimize attı ya o gün bile aynen şu şekilde yazmış;

Bu AlemTo illa tartışacak insan buluyor :D bu gülücük işaretinide yapmış aynı şekilde bunu çok yapıyor böyle yaparsa daha çok küfür yiyecektir benden söylemesi

alemto kendi diyordu yok tazıcanla olanları görmediniz mi falan sonra başka nick aldı bu çocuk nasıl mod oldu falan diyordun sonra onu savunmaya başladın...

Sana savunan kim sadece böyle nickler almasının tek sebebi senin davranışların bunu bende yaşadım .Aynı şekilde bana çok kez böyle yorumlar yaptın arkamdan

Takas ben küfürlerini savunduğum yok burada .Sadece arkasından kötü şeyler söyledikten sonra alır o nickleri diyorum çünkü ben banlıken Besalet bunu çok yapıyor geçenler ikimiz ban aldık bu Beyazsoy ban atmadı ozan kafası esti ikimize attı ya o gün bile aynen şu şekilde yazmış;

Bu AlemTo illa tartışacak insan buluyor :D bu gülücük işaretinide yapmış aynı şekilde bunu çok yapıyor böyle yaparsa daha çok küfür yiyecektir benden söylemesi
eğer bunu yapıyorsa diyecek bişey yok

eee bana göre öyle arkadaşım herkes hakkında fikirlerimi söylüyorum özel msj olarakta atabilirdim ozan'a kimsenin ruhu duymazdı Alper... AlemTo tartışacak birilerini buluyor dedim çünkü eskdien danger uA ile tartışıyordun sonra Frank Woods şimdi bi başkası bende böyle yazdım haaa bunlarda tek suçlu senmiydi değildin taib ki de 😉 ayrıca bu el alışkanlığı dikkat etmediğim sürece çıkıyor bu smiley ":D"....

eee bana göre öyle arkadaşım herkes hakkında fikirlerimi söylüyorum özel msj olarakta atabilirdim ozan'a kimsenin ruhu duymazdı Alper... AlemTo tartışacak birilerini buluyor dedim çünkü eskdien danger uA ile tartışıyordun sonra Frank Woods şimdi bi başkası bende böyle yazdım haaa bunlarda tek suçlu senmiydi değildin taib ki de 😉 ayrıca bu el alışkanlığı dikkat etmediğim sürece çıkıyor bu smiley ":D"....

aynısını yine yazacak takatim yok :)

Arkamdan söyleme yüzüme söyle bu sorundan başka seninle sorunum yok zaten

Arkamdan söyleme yüzüme söyle bu sorundan başka seninle sorunum yok zaten

benim de seninle sorunum yok yüzüne söylüyorum gizli söyleseydim özel msj atardım kimsenin ruhu duymazdın 😉 bu msj biri ban yedikten sonra söylenebilecek bi msj gizli bi şey olsaydı özelden atardım ruhun duymazdı böyle açık açık yazdığıma göre arkandan bi şey söylememiş oluyorum...

besalet kanka boşvber sen şu kvp örgüt bozmalarını. onlar nasıl bir zihniyete sahip kimse anlıyamaz kendilerinden başka! bu arada alemto musun nesin , beni eğlendiricekmiş sen kimsin oğlum beni eğlendiriyon? sna bi eylencee gösteririm kendini şaşarsın.. bide yok 18 yaşından büyük bir insanın fatmagülü izleyeceğine inanmıyomuş. kurtlar v saçmalığını izleyen kişi bu kadar varsa , fatmagülün de 18 den büyük insanların izlemesi de normal.buraya düzgün bir üslüpla yorumlarınızı paylaşın ama ++ argoluk olursa karşılığınıda alırsınız!

yakup Musun ne ... sun.
Sen cok agir konusuyorsun actirma agzimi yoksa...

benim de seninle sorunum yok yüzüne söylüyorum gizli söyleseydim özel msj atardım kimsenin ruhu duymazdın 😉 bu msj biri ban yedikten sonra söylenebilecek bi msj gizli bi şey olsaydı özelden atardım ruhun duymazdı böyle açık açık yazdığıma göre arkandan bi şey söylememiş oluyorum...

Doğru söylüyorsun bir anda Yakup,Destere yüzünden sana patladım :(.

Su an tüm yorumlari okudum ve içimden ne diyorum biliyormusunuz: "Biz bu muyuz?", "FavoriForumum ailesi bu mu?" ..

Lütfen herkes bu yazimi okusun ve kaale alsin:

1. Hiç kimse bir diziyi sevmek zorunda degil, ama emek verilerek hazirlanan bir diziyi bu kadar kötü göstermeye hakkiniz yok. Kurtlar Vadisi Pusu'yu seven hayranlar çok fazla acimasiz yorumlarda bulundular: "Çatlayan, patlayin dizimiz birinci" vs.. Böyle birsey mi olur? Sevin dizinizi birsey demiyorum ama bunu saygi çerçevesi içinde ve tolerans bir sekilde yaparsaniz daha iyi olacaktir.

2. Hiç kimse kimseye karsi hakarette bulunamaz. Insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorunda degilsiniz fakat saygi göstermek zorundasiniz.

3. Her hafta Persembe gününün reytingleri açiklandiginda bir kavganin, bir tartismanin olmasi sart mi? Bunu misafirlere yapmaya hakkimiz varmi? Yok. Siz böyle yaptiginizda, insanlarda daha da sogumaya baslarlar reyting konularinda ve üyeler bile gitmeye gider.. Ki gittigini de gördük fazlasiyla..

4. Bir adminin online olmadiginda bir moderatör, veya süper moderatör uyari da bulunabilir, o o'nun görevidir.

5. Herkes bundan sonra yapmis oldugu yorumlari önce incelesin ondan sonra yorum atsin, kimseyi kirmaya hakkimiz yok.