BesaleT
Emekli
burda da yine savunmadasın
orda neyi savunmuşum ? fatmagülümü yine ypamayın ya orda verilen yorumlara karşılık yorumlar...
burda da yine savunmadasın
İzlemediğin dizi hakkında kafadan yorum atma o zamanorda neyi savunmuşum ? fatmagülümü yine ypamayın ya orda verilen yorumlara karşılık yorumlar...
İzlemediğin diziye kafadan yorum atma yeter
orda neyi savunmuşum ? fatmagülümü yine ypamayın ya orda verilen yorumlara karşılık yorumlar...
Film ile dizi ne alakasana mı soracağım yorum atıp atmayacağımı ? 2 KVP yi de izledim Fatmagülü de izledim Hatta KVP nin tüm filmlerini sinemada izledim kafi olmuştur bu da sana herhalde....
aga sen tarafsız ol başka bişey istemiyoruz sırf bize inat mesajlar yazmazsan sevinirimsana mı soracağım yorum atıp atmayacağımı ? 2 KVP yi de izledim Fatmagülü de izledim Hatta KVP nin tüm filmlerini sinemada izledim kafi olmuştur bu da sana herhalde....
tmm işte bizim yorumlara karşılık fatmagülü savunmuşsun
ya takas bari adam haksızsa onun haksız olduğu msjı alıntı yapıp doğrusunu söylemek savunmak mı oluyor ?
ya takas bari adam haksızsa onun haksız olduğu msjı alıntı yapıp doğrusunu söylemek savunmak mı oluyor ?
Film ile dizi ne alaka
Bana soracaksın var mı diyeceğin ondan sonra Frank Woods sana karşı küfürlü nick almada adam sonuna kadar haklı.Frank Woods banlı ondan sonra arkasından adama çocuk diyorsunuz tabi küfürlü nick alır
aga kim haksız söylermisin
frank woods bana karşı küfürlü nick almadı hatta besalet beni affet ben mustafa diye nick aldı 😉 OyunTürkiyede Yaptıklarını bilmiyorsun o yüzden orda yaptıklarını bilsen çocuk bile az kalır 😉 film dizinin filmi değil mi nasıl ne alaka ayrıca yorumu tam okumadın herhalde diziyi de izledim bi ara diyorum ....
aga bazı yorumalrda siz çok üsteliyorsunuz şuan AlemTo'nun bana yaptığı gibi bazen de Destere olsun beyazsoy du galiba o olsun H.F olsun sizi kışkırtacak msjllar yazıyor bana göre...
aynen öyle beyazsoy,h.f,destere,even,yakup mudur nedir, bikaçtane daha var bunların forumdaki tek amacı bizi sinirlendirip ban yememizi sağlamaktır başkada hiçbir amaçları yoktur eminimki onlarda kendi yazdığı mesajlara inanmıyolar
forumun linkini vermisin onun üyelik linklerini atarsan bende görürüm çünkü daha önce görmedim.... ayrıca OyunTürkiye sitesinde olanları biliyormusun ? bilmiyorsan frank woods hakkında daha fazla konuşma bence....
frank woods bana karşı küfürlü nick almadı hatta besalet beni affet ben mustafa diye nick aldı 😉 OyunTürkiyede Yaptıklarını bilmiyorsun o yüzden orda yaptıklarını bilsen çocuk bile az kalır 😉 film dizinin filmi değil mi nasıl ne alaka ayrıca yorumu tam okumadın herhalde diziyi de izledim bi ara diyorum ....
düzgün yorum yap yakuppp sen fatmagülü izlemeye devam et no problem hadibesalet kanka boşvber sen şu kvp örgüt bozmalarını. onlar nasıl bir zihniyete sahip kimse anlıyamaz kendilerinden başka! bu arada alemto musun nesin , beni eğlendiricekmiş sen kimsin oğlum beni eğlendiriyon? sna bi eylencee gösteririm kendini şaşarsın.. bide yok 18 yaşından büyük bir insanın fatmagülü izleyeceğine inanmıyomuş. kurtlar v saçmalığını izleyen kişi bu kadar varsa , fatmagülün de 18 den büyük insanların izlemesi de normal.buraya düzgün bir üslüpla yorumlarınızı paylaşın ama ++ argoluk olursa karşılığınıda alırsınız!
besalet kanka boşvber sen şu kvp örgüt bozmalarını. onlar nasıl bir zihniyete sahip kimse anlıyamaz kendilerinden başka! bu arada alemto musun nesin , beni eğlendiricekmiş sen kimsin oğlum beni eğlendiriyon? sna bi eylencee gösteririm kendini şaşarsın.. bide yok 18 yaşından büyük bir insanın fatmagülü izleyeceğine inanmıyomuş. kurtlar v saçmalığını izleyen kişi bu kadar varsa , fatmagülün de 18 den büyük insanların izlemesi de normal.buraya düzgün bir üslüpla yorumlarınızı paylaşın ama ++ argoluk olursa karşılığınıda alırsınız!