sen sus takasssssss:cocksure: iyi eyendirdiniz beni akşam akşam bu boş laflarınızlA
Ben seni eğledireceğim gündüz gündüz sen merak etme
edit: Ozan ses sus vs. bunlar bana girmiyorsa ben bu arkadaşa hattini bildireceğim
sen sus takasssssss:cocksure: iyi eyendirdiniz beni akşam akşam bu boş laflarınızlA
ALEMTO MUSUN NESİN!!! . sana mı sorucam nasıl konuşup konuşmadığımı ? sen kimsin?
yasin seni insan safına koymuyorum bunu bil.. bundan önceki yorumlarınızı da okudum fatmagül 1. olunca bu kadar yorum festivali yapmıyomuşsunuz, bide bize diyodunuz kaçarsınız diye , allaha şükür biz sizin gibi değiliz... fatmagülün taraftarları nerdeyse sizden daha çok yorum yapmış!
Ne var artist gösterecem ben sana kim olduğumu
yakup beni insan yurduna koymuyormus Ulan ben seni hayvan yurduna bile koymuyorum.
Hacı bunlar valla böyle Beyazsoy ,Yakuptan başka kimse yok bunların yorumu insanı çileden çıkarıyor o kadar ağır hareketleri okumamış galiba Ozan sonuna kadar destek veriyorum sana
Sagol kardes bunlari sokakta görsen kacacak delik ararlar.
Anlamıyorum sizleri ya. Bir dizi yüzünden her Perşembe kavga ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz. Sıkıldım artık. Bu kadar fanatik olunmaz ama...
Anlamıyorum sizleri ya. Bir dizi yüzünden her Perşembe kavga ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz. Sıkıldım artık. Bu kadar fanatik olunmaz ama...
polat o kadar zeki ki sen anlayamazsın biz kavga edecek kimseyi aramıyoruz ama siz burda artistik yapabiliyosunuz sen rahat ol aklı başında hiçkimse etkilenmezKVP nin gençlerin psikolojisini bozduğuna en iyi örnek kvp hayranlarının herkesi sokağa çağırmasından anlaşılıyor demekki polat işlerini zekasıyla değil silah ve kuvvetiyle çözmeye çalışıyor ve hayranlarından bazıları buna kendisini fena kaptırmış.
aklı başında insanlar sokakta kavğa edecek kimseyi aramaz sorunları aklıyla çözmeye çalışır umarım kvp senaristleri konuya birazda zeka kırıntıları eklerler, yoksa genç nesillerin herbiri kendilerini malkaçoğlu zannedecek.
KVP nin gençlerin psikolojisini bozduğuna en iyi örnek kvp hayranlarının herkesi sokağa çağırmasından anlaşılıyor demekki polat işlerini zekasıyla değil silah ve kuvvetiyle çözmeye çalışıyor ve hayranlarından bazıları buna kendisini fena kaptırmış.
aklı başında insanlar sokakta kavğa edecek kimseyi aramaz sorunları aklıyla çözmeye çalışır umarım kvp senaristleri konuya birazda zeka kırıntıları eklerler, yoksa genç nesillerin herbiri kendilerini malkaçoğlu zannedecek.
1-Yaş kaç?
2-Yorumunu ben Sit.Com dizisi olarak koysam reyting rekortmeni olursun çok ama çok komik
Bu hakaret değil yazın komik .Arkadaş 1.bölüme bak bu lafları geri almazsan........ama kafadan yorum atıyorsunteşekürler hemen bir sit com. a başvurayım parayı götüreyim bana yeni ufuklar açtın . insanlara hakaret edeceğine böyle güzel önerilerde bulunman çok güzel bir davranış.