26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
ALEMTO MUSUN NESİN!!! . sana mı sorucam nasıl konuşup konuşmadığımı ? sen kimsin?
yasin seni insan safına koymuyorum bunu bil.. bundan önceki yorumlarınızı da okudum fatmagül 1. olunca bu kadar yorum festivali yapmıyomuşsunuz, bide bize diyodunuz kaçarsınız diye , allaha şükür biz sizin gibi değiliz... fatmagülün taraftarları nerdeyse sizden daha çok yorum yapmış!

Ne var artist gösterecem ben sana kim olduğumu

KVP İZLEDİM ALAYINA KVP :D

Bu arada keşke birbirlerimizin kalbini kırıpta hakaretler etmesek

Yakup09 özellikle sen çok ağır sözler söylemişsin.z

Yasin93 sende kendini daha küçük düşürüp ona aynı cevapla karşılık vermişsin.

Gerçekten sizlere yakıştıramıyorum. oysa hepiniz sevdiğim kişilersiniz
:(

Son düzenleme:
Anlamıyorum sizleri ya. Bir dizi yüzünden her Perşembe kavga ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz. Sıkıldım artık. Bu kadar fanatik olunmaz ama...

burada artistik yapanları sokakta görsem kaçacak delik ararlar yaşınız kaç sizin

Şu kafadan yorum atan kişiler eminim ki Vadinin baştan 1.bölüme baksın sıkı takipçisi olur

aga başına gerek yok sadece geçen bölümü izleseler farkı anlayacaklardır ama görmek istemiyolar :D

KVP nin gençlerin psikolojisini bozduğuna en iyi örnek kvp hayranlarının herkesi sokağa çağırmasından anlaşılıyor demekki polat işlerini zekasıyla değil silah ve kuvvetiyle çözmeye çalışıyor ve hayranlarından bazıları buna kendisini fena kaptırmış.

aklı başında insanlar sokakta kavğa edecek kimseyi aramaz sorunları aklıyla çözmeye çalışır umarım kvp senaristleri konuya birazda zeka kırıntıları eklerler, yoksa genç nesillerin herbiri kendilerini malkaçoğlu zannedecek.

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
KVP nin gençlerin psikolojisini bozduğuna en iyi örnek kvp hayranlarının herkesi sokağa çağırmasından anlaşılıyor demekki polat işlerini zekasıyla değil silah ve kuvvetiyle çözmeye çalışıyor ve hayranlarından bazıları buna kendisini fena kaptırmış.

aklı başında insanlar sokakta kavğa edecek kimseyi aramaz sorunları aklıyla çözmeye çalışır umarım kvp senaristleri konuya birazda zeka kırıntıları eklerler, yoksa genç nesillerin herbiri kendilerini malkaçoğlu zannedecek.
polat o kadar zeki ki sen anlayamazsın :D biz kavga edecek kimseyi aramıyoruz ama siz burda artistik yapabiliyosunuz :D sen rahat ol aklı başında hiçkimse etkilenmez

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.

1-Yaş kaç?

2-Yorumunu ben Sit.Com dizisi olarak koysam reyting rekortmeni olursun çok ama çok komik:D

1-Yaş kaç?

2-Yorumunu ben Sit.Com dizisi olarak koysam reyting rekortmeni olursun çok ama çok komik:D

teşekürler hemen bir sit com. a başvurayım parayı götüreyim bana yeni ufuklar açtın . insanlara hakaret edeceğine böyle güzel önerilerde bulunman çok güzel bir davranış.

teşekürler hemen bir sit com. a başvurayım parayı götüreyim bana yeni ufuklar açtın . insanlara hakaret edeceğine böyle güzel önerilerde bulunman çok güzel bir davranış.
Bu hakaret değil yazın komik .Arkadaş 1.bölüme bak bu lafları geri almazsan........ama kafadan yorum atıyorsun