26 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dila Hanımı başladığından beri ne zaman görsem elinde silah, birine doğrultuyor :D Garip.

Emir'in Yolu - 21:45- Reklam Arası

Bu dilimde düşebilir biraz bence :D

Dila Hanim'da etkileyici bir sahne vardi, reklamda denk geldim.. Riza'nin annesi intihar ediyordu

Dila Hanim'da etkileyici bir sahne vardi, reklamda denk geldim.. Riza'nin annesi intihar ediyordu

Sen ne seyrediyorsun ki şu an? :D

- - - Ekleme - - -

Günün En İyisi ve En kazananı Yine ; BBEB olacak gibi :jump2:

- - - Ekleme - - -

Bizim Kurt'a göre ;

Kanal D'de Eşim bilir reklama girdi, ortalık karıştı, dizi rekabeti kızıştı. Şu an yayında olan üç dizide resmen at başı gidiyor

Emir'in yolu Totalde 4.43'le birinci. Huzur Sokağı 4.33'e çıktı ve takipte. Star'daki Dila Hanım da totalda 3.90 ratingle zirveyi zorluyor

Rating Kurdu ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>RatingKurdu
AB grubundada lider şu an için Show'daki Emir'in Yolu. 3.95 ratingte. Huzur sokağı 3.28'le ikinci, Dila Hanım 2.75 ratingle üçüncü :D :D

Son düzenleme:
Bayram reytingleri boş hs haftaya şovunu yapar

Sen ne seyrediyorsun ki şu an? :D

- - - Ekleme - - -

Günün En İyisi ve En kazananı Yine ; BBEB olacak gibi :jump2:

- - - Ekleme - - -

Bizim Kurt'a göre ;

Kanal D'de Eşim bilir reklama girdi, ortalık karıştı, dizi rekabeti kızıştı. Şu an yayında olan üç dizide resmen at başı gidiyor

Emir'in yolu Totalde 4.43'le birinci. Huzur Sokağı 4.33'e çıktı ve takipte. Star'daki Dila Hanım da totalda 3.90 ratingle zirveyi zorluyor

Rating Kurdu ‏<S style="COLOR: rgb(187,187,187); TEXT-DECORATION: none">@</S>RatingKurdu
AB grubundada lider şu an için Show'daki Emir'in Yolu. 3.95 ratingte. Huzur sokağı 3.28'le ikinci, Dila Hanım 2.75 ratingle üçüncü :D :D

Show Tv'de ekrana gelen Emir'in Yolu ve reklam aralarinda Huzur Sokagi.

21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.77 , 2) ATV: 3.9 , 3) SHOW: 3.83 , 4) STAR: 3.69 , 5) KANAL7: 1.22

geçen ki dilim ;

21:15 - 21:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.54 , 2) SHOW: 4.24 , 3) ATV: 3.08 , 4) STAR: 2.58 , 5) KNLTRK: 1.21

Kanal D düşüşte ama halen daha zirvede. (gerçi reklamdı)
ATV ve Star Tv artışta tebrikler.
Show'da hiç fena değil yine :D (gerçi reklamdı)

Emir'in Yolu dizisinin ilk bölümü sevilmese benziyor. Dizinin bu yükselisi sürdürecegi muamma.

Total, A/B

1. Ben Bilmem Eşim Bilir
2. Huzur Koçanı
3. Emirin Yeri
4. Dilacık

Bu benim tahminimdi konuda

Huzur Sokagi iki grupta da zirvede yer alacaktir tahminimce.

Onu TOTAL grubunda Emir'in Yolu ve Dila Hanim, A/B grubunda ise Ben Bilmem Esim Bilir takip edecektir kanimca.

Huzur Sokağı iki grupta da zirvede yer alır onu totalde Dila Hanım abde Ben Bilmem Eşim takip eder Emir'in Yolu iki kategoride 4. olur.

Dila Hanımın BBEB`i geçmesi akla mantığa sığmaz

- - - Ekleme - - -

Dila Hanımın BBEB`i geçmesi akla mantığa sığmaz

Ben Bilmem Esim Bilir, Huzur Sokagi'ni her iki grupta da geçemez.

BBEB'in Huzur Sokağı'nı geçmesi nasıl akla mantığa sığıyorsa Dila Hanım'ın BBEB'i geçmesi de sığabilir.

:H :H :H :H :H

Huzur 2 gruptada fark atar emir 2 yi geçemez

:X :X

Huzur Sokağı ve Dila Hanım artışta.Emir'in Yolu biraz düşmüş ama reklam arasıydı.BBEB düşmüş

Huzur Sokağı, Acaba Haftaya toparlanabilecek mi? Yoksa böyle düşük mü olacak yine haftaya? :D

Gerçi bu reyting de ATV'ye yeter
[sm=s16.gif]

feyza iki gün önce tanıdıgı adama herşeyim sensin diyor ve babasını satıp bilalin peşinden gidiyor :)))) sonra bilalle feyza el ele tuşuyor bilal tepki vermiyor :))) bilal dindar değilmiydi ne ara bu hale geldi :))))) sonra feyzanın babasının müdürü hem karısıyla aldatıyor hem feyzanın babasına plan yapıyor buda yetmiyor bide kardeşini feyzanın üzerine gizli gizli salıyor :)))) yuh be ezel bile bu kadar plan yapamamıştı :)))))) sonra adamım çocugu ölüyor davaya adam katılmıyor bilal peşine düşüyor o ugraşıyor :)))))))) okdar mantıksız şeyler var ki saymakla bitmez

Star Tv çok hata yaptı bu hafta! :victorious:
Ama ona rağmen reytingleri Star için çok yeterli bence!
Sanki yapmasa Dila 7ye çıkacak. Kapasitesi bu işte Dila hanımın. Reklamla falan alakası yok artık bu işin. En fazla 4 reyting alabiliyor. O da totalde

Sanki yapmasa Dila 7ye çıkacak. Kapasitesi bu işte Dila hanımın. Reklamla falan alakası yok artık bu işin. En fazla 4 reyting alabiliyor. O da totalde

En fazla 4 alıyor diye bir şey yok. Çok reklam vermese dizi onu bile geçerdi ama hakkını kaybediyor her dakika boyunca reklam vererek :D

En fazla 4 alıyor diye bir şey yok. Çok reklam vermese dizi onu bile geçerdi ama hakkını kaybediyor her dakika boyunca reklam vererek :D
Aynı reklamları her kanal veriyor. 1 saatte 12 dakika reklam. Haftalarca reklamsız oynadı, yine bu reytingleri aldı. Kanal da para kazanmalı. O yüzden reklam şart artık. Dila Hanım bundan sonra reklamlı da reklamsız da en fazla 4 alır

reklama girince olur olmaz izleyici kaybediyor hem nedir senin bu Dila Hanım düşmanlığın @Revan ne zaman lafı geçse diziyi iğneliyorsun