Huzur Sokağı mı? Dila Hanım mı? Emir'in Yolu mu? Ben Bilmem Eşim Bilir mi? Hangi yapım günü zirvede tamamlar? Sıralama ve reytingler nasıl olur?
Dila Hanımın BBEB`i geçmesi akla mantığa sığmazHuzur Sokağı iki grupta da zirvede yer alır onu totalde Dila Hanım abde Ben Bilmem Eşim takip eder Emir'in Yolu iki kategoride 4. olur.
Dila Hanımın BBEB`i geçmesi akla mantığa sığmazHuzur Sokağı iki grupta da zirvede yer alır onu totalde Dila Hanım abde Ben Bilmem Eşim takip eder Emir'in Yolu iki kategoride 4. olur.
Geçer geçer. Huzur Sokağı bayram nedeniyle düşer. Neyse, yarın sonuçlar belli olur zatenBen Bilmem Esim Bilir, Huzur Sokagi'ni her iki grupta da geçemez.
Dila Hanımın BBEB`i geçmesi akla mantığa sığmaz
- - - Ekleme - - -
Dila Hanımın BBEB`i geçmesi akla mantığa sığmaz
Emir'in Yolu 7 reyting alır diğerleri sürünür.
Geçer geçer. Huzur Sokağı bayram nedeniyle düşer. Neyse, yarın sonuçlar belli olur zaten
Ben Bilmem Esim Bilir, Huzur Sokagi'ni her iki grupta da geçemez.
Huzur Sokağı zirvedeki yerini korur diye düşünüyorum.Ab grubunda Yalan Dünya zirvede yer alır.Emir'in Yolu bu hafta yükselişe geçebilir ancak merak uyandırdığı için diye düşünüyorum.
O zaman Ab grubunda da Huzur Sokağı zirvede yer alırYalan Dünya yarın yok, dolayısıyla zirvede yer alamaz.