26 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.99 , 2) SHOW: 3.95 , 3) STAR: 3.29 , 4) ATV: 3.25 , 5) KANAL7: 1
Kanal D iyi gidiyor :)

Dila Hanım geçen haftalara göre reyting bakımından kötü sıralama bakımından iyi gidiyor ama sürekli reklama giriyor.

Emir'in Yolu bu dilimde de yükselmiş.Dila Hanımda yükseldi,Huzur Sokağı da iyi ama hala bütün diziler zayıf reytinglerde.

Huzur Sokagi neden bu kadar düstü anlamadim açikcasi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Melis Birkan, Peker Açıkalın, Metin Akpınar'lı Amerikalılar Karadeniz'de 21.30'da TV2'de

Bakalım bu TV2'ye reyting sağlayacak mı bayramda :D

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokagi neden bu kadar düstü anlamadim açikcasi.

Herkes senaryo çok basitleşti diyor, ondandır yüksek olasılık :D

Huzur Sokağı bayram nedeniyle düşmüş olabilir hem insanlar bayamda eğlenmek ister o yüzden bbeb artıp o düşebilir senaryo iyi mi kötü mü haftaya belli olur :)

Emir'in Yolu iyi taktik uygulayıp reklama gitmiyor bu yüzden her dilim artıyor.Bence bir dahaki dilimde daha da yükselecek.Huzur Sokağı da yükselir gibi geliyor.

Rating Kurdu ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>RatingKurdu'na göre
AB grubundaysa an itibariyle durum şudur 1. Eşim Bilir 4.68, 2. Emir'in Yolu 3.53 3. Huzur Sokağı 2.67 (reklamda)

Rating Kurdu<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>RatingKurdu'na göre ;

ATV ve Star'ın aynı anda reklama gitmesiyle Total grubunda Eşim Bilir 7 ratinge,. Emir'in yolu 4.67 ratinge kadar çıktı.

NOT : Ne kadar doğru bilemem, ama
:jump2:

Son düzenleme:
huzur sokagında komediler yaşanmaya başlandı diziyi çok garip hale getirdiler. dizide muhafazakar inların hayat tarzı minumuma düştü. 2-3 haftadır yazıyorum bu böyle gitmez diye görünen o ki sadece huzur sokagı düşmüş. birazdan yükselir ama bu senaryoyoyla dizi bir yere gitmez

Bayramda Tv izlemeyenleri tebrik ediyorum. Tv'ye bu kadar kapanmayı doğru bulmuyorum açıkçası. :)

huzur sokagında komediler yaşanmaya başlandı diziyi çok garip hale getirdiler. dizide muhafazakar inların hayat tarzı minumuma düştü. 2-3 haftadır yazıyorum bu böyle gitmez diye görünen o ki sadece huzur sokagı düşmüş. birazdan yükselir ama bu senaryoyoyla dizi bir yere gitmez

katılıyorum.

Söylenenlere göre Huzur Sokağı dizisinde bu ara Komedi sahneleri çokmuş.

O zaman çok normal düşmesi :D diziyi kötü hale getirmişler diyorlar!

- - - Ekleme - - -

21:15 - 21:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.54 , 2) SHOW: 4.24 , 3) ATV: 3.08 , 4) STAR: 2.58 , 5) KNLTRK: 1.21

Kanal D uçuşta gitmeye devam ediyor.
Show Tv her dilimde artıyor, ve bu dilimde daha da çok artmış :)
ATV düşüşte cidden çok..

- - - Ekleme - - -

Bayramda Tv izlemeyenleri tebrik ediyorum. Tv'ye bu kadar kapanmayı doğru bulmuyorum açıkçası. :)

:jump2: aynen bende sana çok katılıyorum. Açın izleyin işte ne işiniz var yani? Ya da TV'niz açık dursun bea :D

BBEB gayet iyi gidiyor.Emir'in Yolu gayet başarılı yükselişine devam ederken bir dahaki dilimde düşüş yaşayabilir 21:42 reklam girdi.Huzur Sokağı bu dilimde de düşmüş.Dila Hanım keza öyle düşüş yaşamış.