26 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynı reklamları her kanal veriyor. 1 saatte 12 dakika reklam. Haftalarca reklamsız oynadı, yine bu reytingleri aldı. Kanal da para kazanmalı. O yüzden reklam şart artık. Dila Hanım bundan sonra reklamlı da reklamsız da en fazla 4 alır

Neyse artık 4 reytingte çok iyi artık bu devirde :loyal: Hele hele Cuma'da artık zorlu bir gün :D

- - - Ekleme - - -

reklama girince olur olmaz izleyici kaybediyor hem nedir senin bu Dila Hanım düşmanlığın @Revan ne zaman lafı geçse diziyi iğneliyorsun

Evet valla @RevaN ne bu düşmanlığın? Ben bile Star'ı hiç sevmiyorum ama artık ona bir şey demiyorum. Çünkü onun rezilliği ve sahtekarlığı ortada! :D

- - - Ekleme - - -

21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.7 , 2) ATV: 3.71 , 3) STAR: 3.29 , 4) SHOW: 2.71 , 5) TRT1: 1.34

Kanal D yine açık ara zirvede! :D
ATV artış yaşarak kendisini 2.sırada bulmuş :D
Star ve Show'da iyi gidiyorlar bu zorlu Cuma gününde.
TRT 1'in de listeye girmesi ayrıca sürpriz olmuş :D

Son düzenleme:
reklama girince olur olmaz izleyici kaybediyor hem nedir senin bu Dila Hanım düşmanlığın @Revan ne zaman lafı geçse diziyi iğneliyorsun
Dila Hanımla ilgili
lk düşüncemi bugün dile getirdim. Ne zaman lafı geçse iğneliyorsun demek pek doğru olmaz. Dizi pek beni sarmadı. Özellikle tekrarlarını arada izliyordum. Ne zaman baksam Dila Hanım elinde silah birine doğrultuyor :D PT2'ye alınırsa şimdikinden daha başarılı olur gibi

@sbtanaliz: 21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.7 , 2) ATV: 3.71 , 3) STAR: 3.29 , 4) SHOW: 2.71 , 5) TRT1: 1.34

@sbtanaliz: 22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.16 , 2) ATV: 4.29 , 3) STAR: 3.55 , 4) SHOW: 2.6 , 5) KANAL7: 1.45

Emir'in Yolu müthişti, harika yapmışlar. Gizem Karaca yani Güneş karakterini çok sevdim, bu bölümde ful Emir Güneş sahneleri vardı harikaydı. Gelecek bölümlerde Ceyda'da var artık, bu dizi AFKden daha güzel olacak bu sezon valla müthiş bölümdü... Düşecek diyenlere güzel cevap verdi bugün...

görünen o ki huzur sokağında huzur kalmadı :)))) ne reytinglerinde huzur nede dizide diziye şimdi silahı soktular silah girin diziye reyting girmez :)))))

Komedi istiyorsanız Kılıç Aslan'ı açın, Cüneyt o kadar adam öldürdü, yerde bir tane bile adam ölüsü yok. :D

Bugün dizi yayınlamak hataydı bence. Bayram dolayısıyla oranların düşeceği belliydi, boşu boşuna seyircinin bir kısmı dizilerinden kopmuş olacak. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir'in Huzur Sokağı'nı geçebileceğini düşünüyordum ama bu kadar net bir fark beklemiyordum. :)

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.57 , 2) ATV: 4.93 , 3) STAR: 4.13 , 4) SHOW: 2.06 , 5) KNLTRK: 1.43

sbt de bebb hep yüksek çıkar. hs de ise genelde aynı çıkar. yarın tns de bir birlerine yakın sonuç alacaklardır

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.5 , 2) ATV: 5.09 , 3) STAR: 3.37 , 4) SHOW: 1.82 , 5) KNLTRK: 1.11

Kutsi minarenin duvarına dayanarak ağzi nerdeyse hiç kıpırdamayarak ezanını okudu...Çekim iyiydi ama performans vasat altiydi...

BBEB gayet iyi gidiyor. Huzur Sokağı bir türlü yükselişe geçemedi. Emir'in Yolu çok erken bitti.

Emir'in Yolu bu aksam güzel bölümle karsimizdaydi ama erken bittigini düsünüyorum.