26 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.03 , 2) ATV: 4.73 , 3) SHOW: 2.95 , 4) KNLTRK: 2.38 , 5) TRT1: 2.04
BBEB süper :)

Ben Bilmem Esim Bilir final oyunuyla iyi sonuçlar elde etmeyi basariyor.

Kayıp Şehir, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için son bölümüyle Kanal D'de başlıyor

Emir'in Yolu bu aksam güzel bölümle karsimizdaydi ama erken bittigini düsünüyorum.

Katılıyorum.Dizi gerçekten çok erken bitti.Normal süresiyle hesapladığımız zaman bayağı bir fark oluştu saat anlamında.Ama sanırım reklamı az tutarak diziyi erken bitirme yoluna gittiler.Böyle reytingi ellerinde tutmaya çalıştılar ki iyi bir taktik uyguladılar bence.

Atv hs yi oynatmakla yanlış yaptı haftaya yine bbeb olsa fark atar

Katılıyorum.Dizi gerçekten çok erken bitti.Normal süresiyle hesapladığımız zaman bayağı bir fark oluştu saat anlamında.Ama sanırım reklamı az tutarak diziyi erken bitirme yoluna gittiler.Böyle reytingi ellerinde tutmaya çalıştılar ki iyi bir taktik uyguladılar bence.

Evet, yarin muhtemelen ilk 5 veya 3'te yer alabilir..

Orhan Gencebayla Bir Ömür çok güzel gidiyor :) Evet-Hayır oynadı az önce.

- - - Ekleme - - -

Orhan Gencebayla Bir Ömür çok güzel gidiyor :) Evet-Hayır oynadı az önce.

haftaya büyük ihtimal hs yine birinci olacak çünkü karşısında totali yerde yalan dğnya var .. ama eski başarısını bu senaristle zore yakalar

bbeb çok iyi hs bu kadar kötü gideceğini tahmin etmiyodm

- - - Ekleme - - -

Evet-Hayır oyunu çok güzeldi :)

Ya beyazsoy çok sallıyon be bayramda dizi mi izlenir ondan düşük hemen bilmişlik taslama haftaya fark atar yine

23:45 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.41 , 2) STAR: 2.64 , 3) KANALD: 2.43

Huzur Sokagi heyecanli bitti, gelecek hafta yükselecektir. Dizinin önemli karakteri Sükran vuruldu.

Ya beyazsoy çok sallıyon be bayramda dizi mi izlenir ondan düşük hemen bilmişlik taslama haftaya fark atar yine

niye dila hanım ve rmirin yolu dizi değil mi onlar eskisi gibi izlendi de neden huzur sokagı izlemedi

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokagi heyecanli bitti, gelecek hafta yükselecektir. Dizinin önemli karakteri Sükran vuruldu.

böyle heycan yükselmez bunlar geçici çözümler .. sen diziyi ruhsuz ve duygusuz yaparsan olacağı bu

- - - Ekleme - - -

adam kıza musallat oluyor3dür saldırıyor polise gitmiyorlar adamda dayak yediği için silaha sarılıyor . yok daha neler. alemin en mafyası bile bunu yapamaz ama dizide yaparsan kimse sana inanmaz

niye dila hanım ve rmirin yolu dizi değil mi onlar eskisi gibi izlendi de neden huzur sokagı izlemedi

- - - Ekleme - - -

böyle heycan yükselmez bunlar geçici çözümler .. sen diziyi ruhsuz ve duygusuz yaparsan olacağı bu

- - - Ekleme - - -

adam kıza musallat oluyor3dür saldırıyor polise gitmiyorlar adamda dayak yediği için silaha sarılıyor . yok daha neler. alemin en mafyası bile bunu yapamaz ama dizide yaparsan kimse sana inanmaz

Senaristler de reyting arttirmak için hamleler ariyorlar. Ama dedigin gibi, böyle hamlelerde duyguyu ve ruhu ön plana çikarmak zorundasin ki asil reyting öyle artsin.