26 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 2.16 , 2) STV: 1.93 , 3) STAR: 1.92

- - - Ekleme - - -

00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 1.83 , 2) KANALD: 1.82 , 3) STAR: 1.75

Huzur Sokağı oldukça düşmüş.BBEB gayet iyi oranlar alarak her iki grupta da zirveye yerleşmiş.Emir'in Yolu sıralama olarak yükselmiş,reytingler çok iyi değil hala.Dizilerin bu haftaki reytingleri belirleyici değil elbette.Haftaya daha kesin sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Dila Hanım izledim gerçekten çok güzel bölümdü bayram dolayısıyla tüm diziler düşmüş , ama en çokta Huzur Sokağı şok yaşamış , benim tahminlerim
1.Ben Bilmem Eşim Bilir - 5,5
2.Huzur Sokağı - 4
3.Dila Hanım - 3
4.Emirin Yolu - 3

Yalan Dünyanın tekrarı ve Geniş Ailenin tekrarı çok iyi sonuçlar almış.
Dila Hanım her iki grupta da ilk 10da.
Huzur Sokağı çok düşmüş. Ama bayram nedeniyledir.
Kmoi çok çok iyi gitmiş.
Bbeb yine iyi oranlar almış. Kanal D değil de Show olsaydı, haftanın her günü yayınlardı :D
Orhan Gencebayla Bir Ömür çok güzel organize edilmişti.Reytinglere de yansımış bu zaten.

Huzur Sokağı baya bir düşüş yaşamış bayram nedeniyle mi senaryodan mı haftaya belli olur ben haftaya totalde zirveyi alıcağını düşünüyorum

bayram nedeniyle kim milyoner neden düşmemiş yukselmis te huzur sokagi düşmüş ilginç. dıla hanımla huzur sokagi arasında pek fark kalmamis. cumaya bu yüzden kallavi bir dizi lazım kimse istenen reytingi alamıyor. sanırım star 20 dakikayi cumaya koyacak.

huzur sokagının senarsıtı acaba unutulmazın senaristi aynımı ikiside aynı mantık zekasıyla gidiyor da :))))) elinde silahlar kahraman abiler plancı ıcerıye sizmis öç almaya çalışanlar felan filan :))))))))

Milyonere bak helal :D

- - - Ekleme - - -

Hs bayramdan düştü haftaya şov yapar yine

Ben Bilmem Eşim Bilir totalde zirvede, A/B`de 2. sırada yer alarak hergün yayınlansa bile izleneceğini kanıtlamış

Huzur Sokağı totalde 2, A/B`de 3. sırada yer alarak bayram nedeniyle düşüş yaşamış

Kim Milyoner Olmak İster A/B`de zirvede, totalde 4. sırada yer alarak çok iyi gitmiş

Dila Hanım totalde 5, A/B`de 10. olarak Starı idare etmiş

Emirin Yolu totalde 7, A/B`de 6. sırada yer almış

Orhan Gencebay ile bir Ömür totalde 10, A/B`de 5. olarak iyi gitmiş

Yalan Dünya`nın sabah tekrarı A/B`de 5. olarak dikkat çekmiş

- - - Ekleme - - -

Milyonere bak helal :D

- - - Ekleme - - -

Hs bayramdan düştü haftaya şov yapar yine
Senin için önemli olan total ama :D

En çok izlenen yapım bbeb gerisi kimse için önemli değil

Bayram nedeniyle oranlar çok düsmüs. Gelecek hafta Huzur Sokagi yine zirvede yer alacaktir.

Gelecek hafta totalde Kayıp Şehir, A/B`de Yalan Dünya zirvede olacak bence. Ama sadece bir tahmin bu. Son günlerde tahminlerimin hepsi tutuyor :)

arkadaşlar boşuna hs den yükseliş beklemeyın . 4. bolumden sonra dizide bir değişiklik vardı bunu burda yazdım bana bu değişiklik iyi gelmiş ilk başta ama sonra resmen cuvalladılar . sık sık senaryo kötü yere gidiyor diyordum ıslami kesim pek iyi yansıtılmıyor diyordum. zaten reytınglerde 4. bölümden sonra bir durakladı. meğer 4.bölümden sonra senarist değişmiş :))))) atv klasiği yaşanmış ve diziye müdehale etmiş a:))). neden atv böyle bişey yapıp diziyi mahvettı anlamak mümkün değil .yeni senaristler dizi resmen berbat ettiler . herkese geçmiş olsun

BBEB ve Milyoner süper gitmişler diziler düşüşte bayramda kanal d doğru bir iş yaptı gerçekten :D

arkadaşlar boşuna hs den yükseliş beklemeyın . 4. bolumden sonra dizide bir değişiklik vardı bunu burda yazdım bana bu değişiklik iyi gelmiş ilk başta ama sonra resmen cuvalladılar . sık sık senaryo kötü yere gidiyor diyordum ıslami kesim pek iyi yansıtılmıyor diyordum. zaten reytınglerde 4. bölümden sonra bir durakladı. meğer 4.bölümden sonra senarist değişmiş :))))) atv klasiği yaşanmış ve diziye müdehale etmiş a:))). neden atv böyle bişey yapıp diziyi mahvettı anlamak mümkün değil .yeni senaristler dizi resmen berbat ettiler . herkese geçmiş olsun
Huzur Sokağının senaristi şimdi Vedayı yazacak :)

dizinin ilk üç bölümünü yazan ve benim çok begendim kadınları anlama klavuzunumda senaristi Funda Çetini diziden sutlamıslar :))))))

yerine hayat devam ediyoru düşüren pervin okuru , yanına ferzende kaya, kul ve atesi senaristi hale calap demiray ve alev toprakoğlunu getirmişler

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokağının senaristi şimdi Vedayı yazacak :)

bu haberi okumadan önce kendi yazdığım mesajda bu dizinin senaristi acaba unutulmazın senaristimi diye merak edip bakınca gördüm. haberde tam şimdi düşmüş :))) ıclal aydında vedaya katılıyormus bakalım vedayı toplayabılcek mi

Gelecek hafta bende totalin Kayıp Şehir tarafından ele geçirilebileceğini düşünüyorum nedense.